Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

O pas jus darbe ar matuoja temperaturas? Pas mus kiekviena ryta pries darba matuoja ir testai du kartus I savaite.. Su jokiu virusiniu uzdegimu net negalvok eiti I darba - niekas neileis biggrin.gif

Aurelija biggrin.gif . Pasakysiu draugei, kad jos garbei pavadinai biggrin.gif

Mano tai 'Boružėlė' biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 09 27, 12:51)
Sveikatos ir tau 4u.gif Kosmetologe perspejau, kad sliga, kad testus dariaus, tai del visa ko uzsidejo kauke biggrin.gif
Pagaliau ir as matau rezultatus mirksiukas.gif Timrai apsilygino kai kurios rauksles biggrin.gif Dar galvoju kokiu vitaminu kauke pasidaryt biggrin.gif

Grizdama dar i lidla stabtelejau. Veliau sriubos isvirsiu. Yra zuvies nuo vakar, yra kepsniu..dabar siurbli paleisiu, o pati ilsesiuos smile.gif

Tau tik taip atrodo biggrin.gif Po dvieju kartu nelabai kas pasikeis. Tuom kart oda lygesne, po keliu dienu vel grizta I pirmine padeti. Bet jei pastoviai darysi, be pwrtrauku, tai tada tikrai pasimatys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2021 - 13:00
Dabar 6 x masazu buvo smile.gif pries masazus- veido valyma dariau mirksiukas.gif
Po pirmu kartu tikrai nieko nemaciau, o dabar jau biski matos, kad smakro linija pasikele biski mirksiukas.gif
Aisku gal cia tik iskart po masazu biggrin.gif
Dar pora kart nueisiu mirksiukas.gif paskui vitaminu kauke ir siam kartui uzteks mirksiukas.gif

Nieks nieko nematuoja, testu nereikalauja mirksiukas.gif dar pacioj pradzioj bande kokius stdtumus islaikyt, kaukes, Dabar dirbam kaip jad jokio karsntino ne nebuvo biggrin.gif
Siaip as temperaturos neturiu. Tik toooookua sloga.. tai uzsikisa, kad oro ikvept negali, tai vandeniu bega..Servetelem apsidejus biggrin.gif
Atsakyti
Jo, viena lankytoja sake siandien, kad prasideda slykstus virusas - snarglys ir uzgulimas ant plauciu.
Atsakyti
Ne, kol kas jokio sunkumo ant plauciu.. kartais neikvepiu, nes nosis uzsikisus.. Isilasini kokio sudofedo ir pramusa tam kartui biggrin.gif

Katinas gano robota biggrin.gif Vazinet nevaziuoja, bet eina is paskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 27, 14:51)
Sveikatos ir tau 4u.gif Kosmetologe perspejau, kad sliga, kad testus dariaus, tai del visa ko uzsidejo kauke biggrin.gif
Pagaliau ir as matau rezultatus mirksiukas.gif Timrai apsilygino kai kurios rauksles biggrin.gif Dar galvoju kokiu vitaminu kauke pasidaryt biggrin.gif

Grizdama dar i lidla stabtelejau. Veliau sriubos isvirsiu. Yra zuvies nuo vakar, yra kepsniu..dabar siurbli paleisiu, o pati ilsesiuos smile.gif

uoj, iš tavo lūpų į Dievulio ausį rolleyes.gif
Pala, o ką tau veidukui darė? Kaukes ? rolleyes.gif Nes po visko, turbūt norėsiu relakso po naujako biggrin.gif
valgyt tai prisidariau pusei savaitės, nes neturiu kada po darbo ir paskaitų...tiksliau nebenoriu biggrin.gif Tai prisikepiau kugelio, dar turiu pusę puodo vištienos sriubos su mėsa, žuvies...užteks, reik biškį pataupyt, nes išsileidau už numerius, dar bačiukus užsisakiau, o dar kur visi tepalai-diržai nusimato keist...nu ir meistrui gi už apžiūrėjimą 12 metų viskį pirkau rolleyes.gif tai sąskaitos pratuštėjo stipriai... ax.gif
Atsakyti
Dabar man veido masazus daro. Apie 50 min kaskarta. Vienas kartas daugiau raumenu, kitas limfmazgiu.. nu nieko visai, patinka mirksiukas.gif

Buvom cua kada uzleke i tkmaxxa, dar bliuska pasinesiojau, bet nepirkau biggrin.gif nu visko pilna, nespeju sunesiot biggrin.gif

Burbanti, o tu pirkai batus tada?
Atsakyti
Tik nepradekit cia abi sirgti, nes mane dar uzkresit biggrin.gif

Qq
QUOTE(giega @ 2021 09 27, 14:26)
Burbanti, o tu pirkai batus tada?

Kasdieninius odinius zemus pirkau, iseiginiu neisejo nusipirkti. Clarkso merginos liepe dar palaukti, dar negavo naujos siuntos. Reiks palaukti, pirksiu, dasidejus savų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2021 - 14:43
Kasdieniniai,iseiginiai biggrin.gif Pas mane tai darbiniai ir kiti biggrin.gif

Baigineju sriuba virt..PAsnaust nepavyko,nes amziais kas nors paskambina biggrin.gif Tuoj vaziuosiu mazosios is darzelio pasiimt..DAr uosviene atvaziuoja,kazkokiu dokumentu neuzsipildo..Palauks uz duru,jei dar nespesiu grizt biggrin.gif
Atsakyti
pas mane visi kasdieniniai, išskyrus batelius smile.gif ai, bendrai žieminius pusbačius su kailiuku turiu kaip a lia išeiginius biggrin.gif
Atsakyti
As ir rubus skirstau I kasdieninius ir iseiginius...ir tašes.... biggrin.gif
Atsakyti
PAs mane darbinis komplektas-kelnes(turiu ir sortus) maikes.Dar yra bliuzonas ir striuke biggrin.gif Viskas su DPD logotipais mirksiukas.gif DArbe po depa turiu vaiksciot su kaustytais batais.MArsrutu vaziuoju su kedukais,kai karsta su tokiom kelioninem basankem mirksiukas.gif
Paskui yra kelios vakarines ilgos sukneles mirksiukas.gif Visi kiti rubai -dzinsai,sukneles biggrin.gif BAtai irgi-aukstakulnes basankes prie baliniu sukneliu mirksiukas.gif Kasdien-lygiapadziai biggrin.gif Zieminius turiu aukstakulnius su kailiu iki keliu biggrin.gif Bet deduos tik i LT kai buna -20 biggrin.gif Nes cia kojos isverda biggrin.gif biggrin.gif
Rankinuku turiu,bet nesioju viena biggrin.gif Ir vel gi-turiu 1 delninuke i balius,bet ir retai biggrin.gif
Atsakyti
Lututė matė, kaip as apsirengusi atvaziuoju i Lietuvą biggrin.gif biggrin.gif
Man tiek amziais lakstymo grizus, kad atvaziavimo i Lietuvą as niekados nepavadinciau atostogomis. Greiciau darbinis atvykimas.
Atsakyti