Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

niu mergos, laikykit kumščius biggrin.gif Atrodo, su automobiliu viskas neblogai mirksiukas.gif
Lekiu vaiko draugę su vestuvėm pasveikint, paskui paskaiton rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Na, tai perki masiniuka bigsmile.gif

Atsikeliau su skaudancia galva, sloga siaubinga.. ne isgeriau vaistu, gal atleis.. pasiimu dar su savim.

Kaip ir sakiau, kad penktad bus sunki diena biggrin.gif Vakarinio neturiu, bet uz tai turiu net 11 lainikiu blink.gif vienas iki 10:30, penki 11-12 ir penki 12-13.. ir taip gaunas, kad vaziuoju i tas pacias vietas.. siaubingai nekenciu tu laikiniu..myliu tik prisuki…
Varau darban, pasedesiu, pagalvosiu, kaip persidet, kad kuo maziau ratu vazinet..
Atsakyti
Labas rytas,
kur visos sprogę ? biggrin.gif Oras tai nerauk tu rūtų...visą naktį pliaupė, šalta, vėjas, baisu...Jau fliansiuko draugei veselios balius tik troboj...tokiu oru nelabai kur išlįsi blink.gif
vakar dar grįžus po veselios, lėkiau paskaiton, negana to, dar tortą kepiau žento baliui... rolleyes.gif pasirodo, ne šeštadieniui reikia, o šiandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 09 24, 10:12)
Labukas

Na, tai perki masiniuka bigsmile.gif

bandau...tik kad blyn, šiandien kolegė išvaro nuo 12 val, tai negaliu niekur važiuot...jaučiu reiks diedui paskambint ir paprašyt, kad pats užsuktų, o ką rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Siaubakas, kas daros.. Labai truksta degalu, tai i koloneles isvaziuot neimanoma.. mes isvarem iki maistines, per kolonele niekaip iki pardes nedavaziuojam…
Benzo pilnas bakas, as ant elektros vaziuoju, mums gerai biggrin.gif Bet dyzelio niekur nera, ka daryt kiti musu vairuotojai.. bijau, kad mes su elektinem vel arsim…

Atsakyti
ko čia visi panikuoja...degalų nėr, nes kažkas užpanikavo ir visi edreni feni po baką pilną prisivarė. Kaip ir visada. Kada durdomas prasideda. Praeis, tik manau užknisa nerealiai rolleyes.gif
Bandau rašyt, ne baisiai sekasi, bet judu į priekį, ačiū Dievui... rolleyes.gif Savo meistriukui už vargą ir mašinų tikrinimus nupirkau 12 metų viskio...žinau, kad 1 patikrinimas apie 50 eur, bet paklausiau, kiek skoloj-sako žinai, aš labai mėgstu viskį...nu tai nupirkau už 50 eur... rolleyes.gif ju labiau, kad už pirmą atvažiavimą visai neėmė, nes jo kompas kažkaip nepasijungė rolleyes.gif
Atsakyti
As siandien namie palikau telefoną biggrin.gif

Netoli namu yra kolonele, tai pirmyn atgal I darbą ir namo suvažinejau priešprieša linija biggrin.gif
Atsakyti
Mes ir siandien kelis kart priespriesine juosta vaziavom biggrin.gif Juokingiausia buvo, kai masinos visos laukia degalu, o dvi cisternos tam paciam trafike stovi biggrin.gif Koloneles darbuotojai bande kelia pealaisvint biggrin.gif

Atsakyti
Bardakėlis biggrin.gif
Atsakyti
jap...o aš prasukau ratą per miestą su Aurelija (toks dabar mano mašinkos vardas biggrin.gif ) visai nieko vairuojasi, tik labai arti bėgiai, tai kartais vietoj 2 įsimetu 4... blink.gif nu priprasiu. Buvau žento susveikint su gimse, šiandien tikroji diena, dar draugei užvežiau spanguolių, nes reik sveikatai. Vėl sėdžiu, reik dar biškiuką papildyt magistrinio dalis, kur žadu ryt siųst... ax.gif
Atsakyti
LAbukas

Aurelija biggrin.gif KAzkaip nei viena musu masina neturejo klickos biggrin.gif Kazkada senai senai draugelis vazinejo su tevu moskviciumi,bet tuo is pirmu,kitokios formos..Tai Jaguaru vadindavo biggrin.gif

Vakar visa diena ir pratinginiavom namie...Net 2x pietu pamiegojau..Nu zinokit jauciames sergantys,bet nei temperaturos,nei kosulio,tik snarglys iki zemes ir galva spaudzia..Testus daremes,neigiami..
DAr ir siandien su sunkia galva atsikeliau...VAistu prigeriau,varau pas kosmetologe.PAskui i LIDLa,nes pakeliui ir namo toliau sirgt biggrin.gif
Orelis tai vaje vaje..IS jusu atejo tas lietus biggrin.gif
Atsakyti
dabar pas mus gražu... biggrin.gif reik dalintis...
nu va, jau su lietuviškais numeriais mano Aurelija biggrin.gif ...421, taip kad bonka tik viena priklauso biggrin.gif
kažkokia ir aš paliegus...nei snarglio, nieko, bet valgyt nesinori ir burnoj kaip prišikta, lyg kartu...maž kepenys pareidinėja... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikatos ir tau 4u.gif Kosmetologe perspejau, kad sliga, kad testus dariaus, tai del visa ko uzsidejo kauke biggrin.gif
Pagaliau ir as matau rezultatus mirksiukas.gif Timrai apsilygino kai kurios rauksles biggrin.gif Dar galvoju kokiu vitaminu kauke pasidaryt biggrin.gif

Grizdama dar i lidla stabtelejau. Veliau sriubos isvirsiu. Yra zuvies nuo vakar, yra kepsniu..dabar siurbli paleisiu, o pati ilsesiuos smile.gif
Atsakyti