Siaip tai tarybiniais laikais ir po 30-40m saldytuvai veikdavo
NA ziuresiu ar suveiks tas atlaidinimas
Lentyneles sukisau i indaplove DAbar einu isvalyt,kas pribego
DAr sriubos reik isvirt
Nupirkau mazajai tokia plona bliuskyte ilgom rankovem ir ten vienoj vietoj jau fabrikiniai nedasiuta siule..PAtaisyt ten juoku darbas,o padare 20% nuolaida
tikėkimės...
O nuolaidos visiškai neblogai...aš galvoju, kad gal noriu kokių bačiukų iki pusės kulkšnies, pašiltintų...dabar sėdžiu su kerzavykais, bet įtariu, biškį jie man kulną kabina, kad per laisvi... o ir šiaip noriu elegantiškų bačiukų
O nuolaidos visiškai neblogai...aš galvoju, kad gal noriu kokių bačiukų iki pusės kulkšnies, pašiltintų...dabar sėdžiu su kerzavykais, bet įtariu, biškį jie man kulną kabina, kad per laisvi... o ir šiaip noriu elegantiškų bačiukų
KAip tik TKmaxxe ciupinejau tokius grazius elegantiskus pusbaciukus Ant nedidelio kulniuko Bet va ant kulniuko KAzka panasaus turiu ir pernai nei karto nebuvau uzsidejus I darba su darbiniais,jei kur po shopingus,tai lygiapadziai patogiau
Gamybine trauma JAu senai buvo nuluzus slalciuko kampukas..Turejau ir ta plastmasiuka,tai va sugalvojau priklijuot Ir susiklijavau pirstus
Papildyta:
Tik parduotuvej juodus ziurejau
https://www.tkmaxx.c...oots/p/25722962
Gamybine trauma JAu senai buvo nuluzus slalciuko kampukas..Turejau ir ta plastmasiuka,tai va sugalvojau priklijuot Ir susiklijavau pirstus
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 09 20, 16:42)
KAip tik TKmaxxe ciupinejau tokius grazius elegantiskus pusbaciukus Ant nedidelio kulniuko Bet va ant kulniuko KAzka panasaus turiu ir pernai nei karto nebuvau uzsidejus I darba su darbiniais,jei kur po shopingus,tai lygiapadziai patogiau
Papildyta:
Papildyta:
aš norėčiau biškį labiau į klasikinius
Viska galima daryti su juriniais unguriais. Nuo kotletų iki drebučių.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 15:27)
Viska galima daryti su juriniais unguriais. Nuo kotletų iki drebučių.
Naktiniam turguj buna tu juriniu unguriu, reiktu gal pabandyt kada..
Lt daug rubu klasikinih turejau, cia kabiau sportinis stilius, dzinsai, lengvios sukneles. Turiu pora svarkeliu, bet ir tie retai nesiojami
Na ka, saldytuvaz vis tiek labiau neatsala.. na tik kol kas nerasoja..
QUOTE(giega @ 2021 09 20, 16:53)
Naktiniam turguj buna tu juriniu unguriu, reiktu gal pabandyt kada..
Lt daug rubu klasikinih turejau, cia kabiau sportinis stilius, dzinsai, lengvios sukneles. Turiu pora svarkeliu, bet ir tie retai nesiojami
Imesiu i grupe nyotrauka, koki jurini unguri man pagavo, nes vyras jo nevalgo
Labs ryts...
sunki man bus šiandien diena, vakar gult nuėjau po 1 nakties, šįryt kėliaus 6.20... Labai jau smagu vakar buvo su Forget susitikt. Kažkaip nejučia laikas prabėgo
tai kadangi prisiliurlinau vyno, nedamiegojau, truputį sunku darbe sėdėt... o dar ir paskaita šiandien ilga...
sunki man bus šiandien diena, vakar gult nuėjau po 1 nakties, šįryt kėliaus 6.20... Labai jau smagu vakar buvo su Forget susitikt. Kažkaip nejučia laikas prabėgo
tai kadangi prisiliurlinau vyno, nedamiegojau, truputį sunku darbe sėdėt... o dar ir paskaita šiandien ilga...
Labukas
Lutut, 🍷 kalk is pat ryto
Darbo nei daug nei mazai-140.. daug High streete turiu, nepatinka man ten.. Amziais ner kur masinos pastatyt..jei naparnikas mazai turi, gal nores
Lutut, 🍷 kalk is pat ryto
Darbo nei daug nei mazai-140.. daug High streete turiu, nepatinka man ten.. Amziais ner kur masinos pastatyt..jei naparnikas mazai turi, gal nores
nu darbe kalt neišeina Išvis šiandien kažkoks beprotnamis - eina, lipa, skambina...užkimau net... Paskiau pasižiūriu - ogi pilnatis, viskas aišku...durniai ir hiperaktyvūs lenda į paviršių...
Aš kaliau per šventę, kai vyras atejo .nuejom kartu papietati per mano pietu pertrauka, atnešė šampanėlio prie to. Sakau 'tikekimes niekas nepastebes, kad gėriau'. Einu is pietu, virsininke atbega 'burbanti, burbanti, davai einam fotografuotis'. Atleke, apsikabino visaip kaip, veidas prie veido... turejau prisipazinti, kad geriu darbo metu liepė niekam nesakyti
Sunus gavo pyzdulei. Isleke su savo madmuazele palike bardaka kambariuose. As jam ir sakyti - nesu tavo panų tarnaitė. Dar karta taip bus, tai....
Wiitt nebuvo, tik su Forgetuku?
Sunus gavo pyzdulei. Isleke su savo madmuazele palike bardaka kambariuose. As jam ir sakyti - nesu tavo panų tarnaitė. Dar karta taip bus, tai....
Wiitt nebuvo, tik su Forgetuku?
Abejoju ar jau taip nuo taures sampes nese nuo taves Jauciu tik paciai taip atrode
Sakau kaip sunku tam High streete.. pasistaciau masina vienoj vietoj ir palaksciau per 6 vietas kaip ir viskas ok, bet laikas ..
Na bet jau namie reik ziuret, kada kokios klases.. vakar norejau i joga, bet biski islekem iki pardes ir nebespejau..
Sakau kaip sunku tam High streete.. pasistaciau masina vienoj vietoj ir palaksciau per 6 vietas kaip ir viskas ok, bet laikas ..
Na bet jau namie reik ziuret, kada kokios klases.. vakar norejau i joga, bet biski islekem iki pardes ir nebespejau..