Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Siaip tai tarybiniais laikais ir po 30-40m saldytuvai veikdavo biggrin.gif
NA ziuresiu ar suveiks tas atlaidinimas biggrin.gif
Lentyneles sukisau i indaplove biggrin.gif DAbar einu isvalyt,kas pribego biggrin.gif
DAr sriubos reik isvirt mirksiukas.gif
Nupirkau mazajai tokia plona bliuskyte ilgom rankovem ir ten vienoj vietoj jau fabrikiniai nedasiuta siule..PAtaisyt ten juoku darbas,o padare 20% nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
tikėkimės... biggrin.gif
O nuolaidos visiškai neblogai...aš galvoju, kad gal noriu kokių bačiukų iki pusės kulkšnies, pašiltintų...dabar sėdžiu su kerzavykais, bet įtariu, biškį jie man kulną kabina, kad per laisvi... rolleyes.gif o ir šiaip noriu elegantiškų bačiukų ax.gif
Atsakyti
KAip tik TKmaxxe ciupinejau tokius grazius elegantiskus pusbaciukus biggrin.gif Ant nedidelio kulniuko biggrin.gif Bet va ant kulniuko biggrin.gif KAzka panasaus turiu ir pernai nei karto nebuvau uzsidejus biggrin.gif I darba su darbiniais,jei kur po shopingus,tai lygiapadziai patogiau biggrin.gif

Gamybine trauma biggrin.gif JAu senai buvo nuluzus slalciuko kampukas..Turejau ir ta plastmasiuka,tai va sugalvojau priklijuot biggrin.gif Ir susiklijavau pirstus biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Tik parduotuvej juodus ziurejau mirksiukas.gif
https://www.tkmaxx.c...oots/p/25722962
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 20, 16:42)
KAip tik TKmaxxe ciupinejau tokius grazius elegantiskus pusbaciukus biggrin.gif Ant nedidelio kulniuko biggrin.gif Bet va ant kulniuko biggrin.gif KAzka panasaus turiu ir pernai nei karto nebuvau uzsidejus biggrin.gif I darba su darbiniais,jei kur po shopingus,tai lygiapadziai patogiau biggrin.gif

Gamybine trauma biggrin.gif JAu senai buvo nuluzus slalciuko kampukas..Turejau ir ta plastmasiuka,tai va sugalvojau priklijuot biggrin.gif Ir susiklijavau pirstus biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Tik parduotuvej juodus ziurejau mirksiukas.gif
https://www.tkmaxx.c...oots/p/25722962

aš norėčiau biškį labiau į klasikinius ax.gif
Atsakyti
Viska galima daryti su juriniais unguriais. Nuo kotletų iki drebučių. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 15:27)
Viska galima daryti su juriniais unguriais. Nuo kotletų iki drebučių. smile.gif

Naktiniam turguj buna tu juriniu unguriu, reiktu gal pabandyt kada..

Lt daug rubu klasikinih turejau, cia kabiau sportinis stilius, dzinsai, lengvios sukneles. Turiu pora svarkeliu, bet ir tie retai nesiojami biggrin.gif

Na ka, saldytuvaz vis tiek labiau neatsala.. na tik kol kas nerasoja..

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 20, 16:53)
Naktiniam turguj buna tu juriniu unguriu, reiktu gal pabandyt kada..

Lt daug rubu klasikinih turejau, cia kabiau sportinis stilius, dzinsai, lengvios sukneles. Turiu pora svarkeliu, bet ir tie retai nesiojami biggrin.gif

Na ka, saldytuvaz vis tiek labiau neatsala.. na tik kol kas nerasoja..

Imesiu i grupe nyotrauka, koki jurini unguri man pagavo, nes vyras jo nevalgo biggrin.gif
Atsakyti
Labs ryts...
sunki man bus šiandien diena, vakar gult nuėjau po 1 nakties, šįryt kėliaus 6.20... tongue.gif Labai jau smagu vakar buvo su Forget susitikt. Kažkaip nejučia laikas prabėgo rolleyes.gif
tai kadangi prisiliurlinau vyno, nedamiegojau, truputį sunku darbe sėdėt... o dar ir paskaita šiandien ilga... ax.gif
Atsakyti
Labukas

Lutut, 🍷 kalk is pat ryto biggrin.gif

Darbo nei daug nei mazai-140.. daug High streete turiu, nepatinka man ten.. Amziais ner kur masinos pastatyt..jei naparnikas mazai turi, gal nores biggrin.gif
Atsakyti
nu darbe kalt neišeina biggrin.gif Išvis šiandien kažkoks beprotnamis - eina, lipa, skambina...užkimau net... blink.gif Paskiau pasižiūriu - ogi pilnatis, viskas aišku...durniai ir hiperaktyvūs lenda į paviršių... tongue.gif
Atsakyti
Aš kaliau per šventę, kai vyras atejo biggrin.gif .nuejom kartu papietati per mano pietu pertrauka, atnešė šampanėlio prie to. Sakau 'tikekimes niekas nepastebes, kad gėriau'. Einu is pietu, virsininke atbega 'burbanti, burbanti, davai einam fotografuotis'. Atleke, apsikabino visaip kaip, veidas prie veido... biggrin.gif turejau prisipazinti, kad geriu darbo metu biggrin.gif liepė niekam nesakyti biggrin.gif

Sunus gavo pyzdulei. Isleke su savo madmuazele palike bardaka kambariuose. As jam ir sakyti - nesu tavo panų tarnaitė. Dar karta taip bus, tai.... biggrin.gif

Wiitt nebuvo, tik su Forgetuku? smile.gif
Atsakyti
Abejoju ar jau taip nuo taures sampes nese nuo taves biggrin.gif Jauciu tik paciai taip atrode biggrin.gif

Sakau kaip sunku tam High streete.. pasistaciau masina vienoj vietoj ir palaksciau per 6 vietas biggrin.gif kaip ir viskas ok, bet laikas ..
Na bet jau namie mirksiukas.gif reik ziuret, kada kokios klases.. vakar norejau i joga, bet biski islekem iki pardes ir nebespejau..
Atsakyti