Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2021 09 17, 09:11)

pala, tu šiandien svečių lauki ?

Siandien kaip ir ne biggrin.gif Bet dar ne vakaras biggrin.gif sakau- vieni draugai gyvena per keluas gatves, bet jie bute.. kai grazus oras, tiesiog nesinori sedet namue, tai atvaro pas mus mirksiukas.gif Dar neskambino biggrin.gif
O ryt pas kitus draugus turejom varyt mirksiukas.gif Bet nusprendem varyt kur prie juros mirksiukas.gif Gal po juros pas juos uzsoksim, gal sekmad mirksiukas.gif
O as jau po darbu namie mirksiukas.gif kazkaip paskutiniu metu labai greit siuksliu prisinesa.. reik paleist robota dirbt smile.gif o pati einu i kiema ilsetis smile.gif
Atsakyti
vistik geras dalykas tas robotas... ax.gif nu pas mane nelabai ten prisineša dabar, kai aš viena, bet galėtų sau dūgzt, o savaitgalį tik dulkes nubraukiu nuo stalų ir sekcijos ir valio rolleyes.gif
pas mane draugelka atvarys 9 vakaro šiandien tongue.gif niekaip nesugeba pasimt gėrybių iš kaimo, kur parvežiau biggrin.gif bet kadangi už vairo, tai užteks arbatos ax.gif
Atsakyti
O as tai prisiputau dyko šampano darbe, dar merginos ikiso buteli i uzanti- parsiveziau namo biggrin.gif . Siandien dirbau ant senovinio laivo, ant kurio daznai vestuves vyksta.Tai lafa buvo biggrin.gif Su barmenu žvengdami vestuvininku šampą mažinom.i vakara tiek troskinti pradejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 17, 20:45)
O as tai prisiputau dyko šampano darbe, dar merginos ikiso buteli i uzanti- parsiveziau namo  biggrin.gif . Siandien dirbau ant senovinio laivo, ant kurio daznai vestuves vyksta.Tai lafa buvo  biggrin.gif  Su barmenu žvengdami vestuvininku šampą mažinom.i vakara tiek troskinti pradejo  biggrin.gif

išdykėliai biggrin.gif turėjo būt smagu biggrin.gif
Šampės seniai gėriau, nors prieš mėnesiuką buvau nusipirkus taurės dydžio buteliuką, bet buvo neskanus...tai kažkaip ir nenoriu visiškai rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Kaip ir sakiau- atvare draugai biggrin.gif isgerem vyno buteli, apsitarem siandienos planus biggrin.gif Tai va-Is ryto namus apsimetysim 🙂 paskui isvesiu mazaja i dainavimo pamokeles , baigsis apie 13:30 ir tiesiai i Southenda 🙂 prie juros, ten pavaikstinesim 2-3h ir varysim pas draugus vakarieniaut mirksiukas.gif
Atsakyti
visai fainas planas-chuliganas biggrin.gif
Aš vėl turiu darbinį mersą biggrin.gif galėčiau lėkt kur noriu, bet ne. Kolega paprašė pagalbos pasiimant mašiniuką iš serviso, tai turiu dabar kieme gražuolį.Nu pliusas-bulvių maišioką iš Lidlo parsivežiau, tikrai šiaip nebūčiau tysus. Dabar išgėriau kavos, net pietų nedariau, ir prisėdau dirbt prie kompo.Pietūs bus vakare, išsitraukiau lašišos šmotą, pasikepsiu, salotų, 15 min ir pietūs.Dar vakare tortą iškept. Nu žo.
O paskui, o paskui...parsinešiau tamsaus alaus bonką biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas suraitytas biggrin.gif
Kaip nuotaikos ?
Burbanti, fantastiškai atrodei. Nu ir vyrui pasisekė tarp tokių panų. biggrin.gif
O jau šalta šiandien...brrr...lyja, ne oras, o nesąmonė... blink.gif
Atsakyti
LAbukas

Kol kas rytas apsiniaukes,bet diena grazia rodo mirksiukas.gif VAsara prasta buvo,tai nors ruduo grazus biggrin.gif

Labai patinka laisvi pirmadieniai biggrin.gif Tuoj pas kosmetologe varysiu,paskui iki shopingu...Ir tvarkysiu saldytuva biggrin.gif Vnz,musu saldytuvas jau kuri laika ant displejaus rodo +2,bet viduj apie +5 ir net daugiau...Dar labai rasoja viduj,tiesiog bega...Ar tai durys nedasidaro,ar tai kas uzsikise..O gal jau ir paskutinioji...Vakar jau net vaziavom naujo pirkt biggrin.gif JAu net ir issirinkom ir laukem pardavejo,kad uzsisakinet...TAi va belaukiant MB paskambino tokiam saldytuvu meistrui..Tai jis pasiule pilnai atlaidint,palaikyt per nakti isjungta...TAi gerai,kai namie 2 saldytuvai biggrin.gif Siaip taip sustabeliavau i laukini,o kaip tycia ir mesos nemazai uzpirkta,ir zuvies...NA bet tilpo biggrin.gif
TAi va,atsileido saldytuvas,grizus reiks viska isplaut ir atgal sudet biggrin.gif Jei vis tiek rasos ir begs,tai pirksim nauja saldytuva..
Atsakyti
pas mane irgi rasojo, vandens darydavosi.Viskas pasitaisė, kai išvaliau ir užsistačiau stipresnį šaldymą.Jokio vandens biggrin.gif
Nu blyyyyn, kaip šalta...kojos prie grindų limpa blink.gif
Atsakyti
Labs, labs is ryro.

Ryro biggrin.gif biggrin.gif ryto

As tai turejau siandien dar dirbti, bet vaikas su pana parlekia siandien pries piet porai dienu, tai pasiimiau iseigine.

Kepu jurini unguri,. O smirdi, tai visas namas dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 12:31
QUOTE(lututė @ 2021 09 20, 08:29)
pas mane irgi rasojo, vandens darydavosi.Viskas pasitaisė, kai išvaliau ir užsistačiau stipresnį šaldymą.Jokio vandens  biggrin.gif
Nu blyyyyn, kaip šalta...kojos prie grindų limpa  blink.gif

TAi va ir as atlaidinau,isvalysiu..Bet saldymas ant maximumo pastatytas..Nu ziuresim,...Jei neveiks,pirksim nauja biggrin.gif 13m sitam...
As islekiau su odine striuke,pakeliui nusirenginejau biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 11:25)

Kepu jurini unguri,. O smirdi, tai  visas namas dabar  biggrin.gif

O rukint juos galima?
Jei smirda,kaip valgysi biggrin.gif

Po kosmetologes nulekiau iki savo centriuko..bIski buitines chemijos,mazajai bliuska,dirbtiniu bijunu biggrin.gif Siaip nelabai megstu dirbtiniu geliu,bet reik i toki tamsu kampa,kad atgaivintu mirksiukas.gif O sitie labai naturaliai atrodo biggrin.gif IS pradziu orchidejos norejau,bet jei ziedai grazus,tai lapai grynai plastmase..
Atsakyti
Dabar galvoju, kiek metų mano šaldytuvui...ir nepamenu... biggrin.gif gal jau kokių 17... biggrin.gif
Nusirenginėjo ana...aš tai galvoju, kad neprošal apsirengt dar ką nors būtų... ax.gif
Atsakyti