Pavėsinė ne namas viska padarys gerai taviškis, neperežyvai
Papildyta:
Bet va ka tik gavau savo vardoženklı, jau galvojau bus prapuolęs, nes šitiek laiko laukiau Valio!!!!! VALIO!!!!
Cia mano pirmos raides vardo, mergautines ir vyro pavardės.
Vis galvojau ar ne per dideli uzsisakiau (plotis 4mm), bet ziuriu, kad labai geras dydis.
vau vau... tai kur spausi, ant gaminio? Ar ant dėžutės?
Užsisakiau tuos batus. Surizikavau. Atvežimas ir grą_inimas nemokami
QUOTE(lututė @ 2021 05 28, 21:32)
vau vau... tai kur spausi, ant gaminio? Ar ant dėžutės?
Gaminio, gaminio. Cia prie prabos vardoženklis.
Jei grazinimas nemokamas, tai ko neuzsisakyti...
Cia kaip mano sunus - AMJ - vardas, pavarde ir krikdto vardas turi net tatuske su tom raidem, jei jas apversi, bis tiek tas pats gausis
Gražios raidės tavo sūnaus tattoo.
Labukas
Tyluma ramuma
Vakar prie juros nuvarem, fainai pasibuvom, siandien vel atlekem, o toks vejas sukilrs, susalom Tai jau varom namo mb eis statyt, o as nieko neveiksiu
Tyluma ramuma
Vakar prie juros nuvarem, fainai pasibuvom, siandien vel atlekem, o toks vejas sukilrs, susalom Tai jau varom namo mb eis statyt, o as nieko neveiksiu
Kaip zmoniu? Daug nedaug? Nes oras tai tikrai grazus, ypac kieme, kur vejas neuzpucia
Pas visus vis kas nors vyksta Pas ka jau bbq kepa, pas ka darbai, pas ka vaikai duodas
Pas visus vis kas nors vyksta Pas ka jau bbq kepa, pas ka darbai, pas ka vaikai duodas
Daugėja žmonių kas dieną.
Šiandien ispanų didelę grupę turejau. Kai ka supratau ka kalbejo tarpusavyje, tai vis paaiskindavau kur kas, kaip ir kada. Vistiek zmonems smagu, kai bent sakini ju kalba kas pasako. Taip issisnekejom apie mano ispanu pasimokinimus. As sakau jiems - sakau vyrui ispaniškai 'yo quiero dinero'(as noriu pinigu), o vyras 'ką, ką?'
Tai tiek su ispanais isijuokėm.
Šiandien ispanų didelę grupę turejau. Kai ka supratau ka kalbejo tarpusavyje, tai vis paaiskindavau kur kas, kaip ir kada. Vistiek zmonems smagu, kai bent sakini ju kalba kas pasako. Taip issisnekejom apie mano ispanu pasimokinimus. As sakau jiems - sakau vyrui ispaniškai 'yo quiero dinero'(as noriu pinigu), o vyras 'ką, ką?'
Tai tiek su ispanais isijuokėm.
Labas zoselos,
ryte vėl kvailiojo SM
Kaip po savaitgalio ? Pas mane nei rankyčių, nei kojyčių, pavargau...kol nuravėjau gėlynus, dar apsišienaut aplinkui reikėjo...pievoj vanduo žliugsi, jau kaimyno ūkininko neprašysi, kad traktorium prabrauktų - gi įlįs iki ratų viršaus... O žolė peraugus, su trimeriu irgi ne išeitis...tai su sese varėm su dalgiu...nu žodž, ūkininkės irgi.
Ne pavasaris, o pravalas
ryte vėl kvailiojo SM
Kaip po savaitgalio ? Pas mane nei rankyčių, nei kojyčių, pavargau...kol nuravėjau gėlynus, dar apsišienaut aplinkui reikėjo...pievoj vanduo žliugsi, jau kaimyno ūkininko neprašysi, kad traktorium prabrauktų - gi įlįs iki ratų viršaus... O žolė peraugus, su trimeriu irgi ne išeitis...tai su sese varėm su dalgiu...nu žodž, ūkininkės irgi.
Ne pavasaris, o pravalas
Labukas
Pas mus ilgasis savaitgalis, tai namie vusi Ir ilsiuosi, nieko neveikiu Pora dienu prie juros varem.Siandien mb nori ka nors prie pavesines daryt, tai as galvoju pripilt baseinuka
Karsta