Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2021 09 14, 14:44)
kas tas bličius ?  rolleyes.gif Jei baliklis, gali netikt, nes bliuska plono trikotažo...pabandysiu nebent kokia citrinos rūgštele...nu bet ot, būtinai apsilaistau, apsidergiu kažkuom, kaip tikra sutrė  blink.gif

Jo, baliklis biggrin.gif As is medvilnes taip kliockus isimineju, su ausu krapstukais, pamirkytais i skiestą balikli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2021 - 19:50
Feiris viska isvalo smile.gif ko neisvalo feiris, to jau nieks neisvalys biggrin.gif

Tokia pusiau nekokua diena.. kad taip lietus nuo ryto iki vakaro piltu, cia uk net nepamenu.. dvi striukes perslapusios.. per ta luetu yztrumpino sensorius.. va kai viskas ant elektros, taip ir gaunas, kad vienu duru neatidarysi, kol kitu neuzdarysi.. o visos durys uzdarytos, o masina rodo, kad viskas atidara.. vnz, neaisku ar ryt dirbsiu, nes jei neatsidarysiu…

Atsakyti
feiris kažin ar išvalo...užpurškiau rūgštinio vonios valiklio...tik paružavavo iš mėlyno...ištryniau muiliuku, lyg ir pamažėjo dėmė.Dar užmerkiau, eisiu dabar išskalausiu ir gult.Nafig, nesižudysiu dėl skuduro... rolleyes.gif
Siūlo man mašiniuką pirkt , bet opelis... unsure.gif ir forma nelabai patinka...bet tiek ieškojus, nagai niežti-komplektacija gera... rolleyes.gif nežinau... unsure.gif
Atsakyti
O ko tau opelis netinka? Turejau Astra, visai patiko man mirksiukas.gif

Man nuo kvepalu liko deme ant balto angorinio megztinio.. kuom tik nevaliau.. jau ismeciau i siuksline biggrin.gif ir sugalvojau daf feiri isbandyt smile.gif jau ar taip ar taip ismestas smile.gif istepiau, dar i skalbenke ikisau smile.gif ir issiplove bigsmile.gif nei demeles biggrin.gif Bet po skalbenkez labai greit susivele.. neiskart, bet po dar poros skalbimu vis tiek ismeciau biggrin.gif
Atsakyti
nu man tas opelis....voki#kas moskvičius tongue.gif Bet kai taip nieko nėra, tai gal susigundysiu....
Sėdžiu Klinikose... vėl kažką primaišė registratorės, gerai, kad anksčiau atėjau... nes tipo siuntimas ne toks, išvis nepriimsim... nepasidaviau, ieškojau teisybės. Tai laukiu dabar... įdomu, kiek ilgai... blink.gif
P. S. bliuska po mirkymo išsiplovė rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jau tik neissidirbinek biggrin.gif visai normalus tie opeliai mirksiukas.gif juk ne 20m senumo imi.

Tai va, davaziavau iki darbo, bac- durys vel neatsidaro biggrin.gif nors is ryto darinejau, viskas veike.. vnz grizau namo, iskvieciau meistrus, laukiu, neaisku kada atvaziuos.. o darbe kol vienam marsruta sudejau, kitam paziurejau, gera valanda pastovejo ramiai- bac- viskas atsidaro biggrin.gif nu bet kely gi nelauksiu, kol kas karta durys atsidaryt..
Eiciau i gyma, bet nezinau kada atvarys tikrint tos masinos…
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 15, 12:37)
Nu jau tik neissidirbinek biggrin.gif visai normalus tie opeliai mirksiukas.gif juk ne 20m senumo imi.

Tai va, davaziavau iki darbo, bac- durys vel neatsidaro biggrin.gif nors is ryto darinejau, viskas veike.. vnz grizau namo, iskvieciau meistrus, laukiu, neaisku kada atvaziuos.. o darbe kol vienam marsruta sudejau, kitam paziurejau, gera valanda pastovejo ramiai- bac- viskas atsidaro biggrin.gif nu bet kely gi nelauksiu, kol kas karta durys atsidaryt..
Eiciau i gyma, bet nezinau kada atvarys tikrint tos masinos…

ai, tai neišsidirbinėju. Va grįžau iš klinikų po visokių istorijų (nx, nx, nx... blink.gif ) su taksu, nes jau nervai nebenešė...ir paprašiau, kad diedulis patikrintų mašiną. Žiūrėsim... rolleyes.gif ne itin man patinka dizainas (bet išgyvensiu) ir tai, kad ne dyzelis, o benzas, plius tikrai mažiau paslanki, nei buvo fokusiukas. Bet jau taip daėdė, kad jei pasakys-gera, tai imu ir perku, viskas. 2013 metų rolleyes.gif komplektacija gera.
Galvoju, eit man vakare trevkėn ar ne... ax.gif
Atsakyti
O tai koks tas opelis? As uz benza biggrin.gif Gslit ten aiskunt, kad dyzelus pugesnis, bet beznininiu masinu iremontas pigesnis, tyliau variklis dirba biggrin.gif

As 18h pas kosmetologe, susivelinsiu grizt, tai nezinau ar eisiu i gyma.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 15, 14:17)
O tai koks tas opelis? As uz benza biggrin.gif Gslit ten aiskunt, kad dyzelus pugesnis, bet beznininiu masinu iremontas pigesnis, tyliau variklis dirba biggrin.gif

As 18h pas kosmetologe, susivelinsiu grizt, tai nezinau ar eisiu i gyma.

Opel meriva https://autoplius.lt...s-16108527.html
Atsakyti
Nu ir per kuria vieta i moskviciu panasus biggrin.gif Imciau daug negalvodama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 15, 15:23)
Nu ir per kuria vieta i moskviciu panasus biggrin.gif Imciau daug negalvodama mirksiukas.gif

ne dėl panašus... lotuliukas.gif o dėl to, kad patvarumo kai moskvičius biggrin.gif Bet meistras nuramino, sakė, jog patvarumas kaip WV dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Dar ir kokie patvarus tie moskviciai buvo biggrin.gif

O kail siaip stovis? Pirksi? Man tik juoda spalva nepatiktu- labai purvai matos biggrin.gif Beg tikrai nesirenku naudotos masinos pagal spalva biggrin.gif
Atsakyti