Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

kam kam...vaistų gamintojams-pirmiausia...jau visi oluchai sutartis 3 metam į priekį pasirašė vakcinų pirkimui (kainos pakilo ketvirtadaliu, jei ką). Visokių kaukių, šmaukių, dezinfektorių gamintojams (bizniukas sukasi). Pišpasio tikrintojams, o pirmiausia visokių pišpasio variacijų programėlių kūrėjams- greičiausiai kažkieno giminėms ir draugams. Nu pasigilinus čia daug iškapstytum dar bigsmile.gif Taigi kuriami planai, priogramos ir t.t. ir t.t. Steigiamos kovos su C19 organizacijos.Gryna babkė biggrin.gif be didelių pastangų biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,
šiandien autike ko ne apsivožiau - jau tokia panaši į burbančią važiavo, tik paskui pasisuko-plaukai ilgesni ir šviesesni.Matyt nesuprato, ko aš čia į ją įsispitrijau biggrin.gif
nu ką. Šiandien paskaita, kažkaip apsukos man sumažėję, nebespėju visko... unsure.gif vakar ką naudingo padariau - tai tik straipsnį pasiskaičiau magistriniam...bet čia yra per mažai... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

As taip kazkada i save ziurejau smile.gif Tiek kad 16 likine buvau, pasigedinau rit susipazint… Dabar prieiciau biggrin.gif

As vakar daug buitiniu darbu nudirbau.. va tik mesa laukiniam saldytuve liko.. na bet ji vakuume, gal nieko neatsitiks.. grizus po darbo suporcijuosiu ir i kamera biggrin.gif

Siandien darbo 128.. kol kas rido kad 14:30 baigsiu.. gerai butu, nes 15h reik mazaja is sarzo pasiimt..siaip sutarta su drauge, ji paimtu, jei as nespeju, bet…
Atsakyti
Nu , palyginus su 140, tai nieko biggrin.gif
Bet kaip tavo vaikam gerai - anūkytė paimta, prižiūrėta, pamaitinta. Nu ne močiutė, o pasaka thumbup.gif
Man maistų likę po savaitgalio : vakar damušinėjau balandėlius, šiandien - šašlo likutis, ryt-gril dešrelės, poryt - tušinti rauginti kopūstai su rūkytom dešrelėm... Pasaka biggrin.gif O vakare dažniausiai lašiako įkertu ir gerai.Su pomidorų salotom, kad nesugestų...gi parsitysiau iš kaimo visą kibirą, biškutį pakonservavau, bet dar pilna palangė rolleyes.gif
Atsakyti
Marti dirba tik 2-3d i sav.. dazniausiai ima savaitgali, kad butu kas priziuri.. bet buna va taip ir vidury sav.. i darzeli nusiveda pati, bet paimt jau man reik, nes as anksciausiai griztu..

Atsidarau masinos gala- deziu privaryta.. sudejo mb kad isvezt i siukslyna ir pamirso…gerai kai mano mazi siuntiniai, tilpsiu biggrin.gif

Dar man siandien DPD veza.. galvojau spesiu pasiimsiu darbe, bet jau isvaziaves.. o lyja.. o siuntinys duzta tis.. o pas mane parasyta- mest per tvora.. niekaip nerandu, kaip pakeist..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 14, 11:32)
Marti dirba tik 2-3d i sav.. dazniausiai ima savaitgali, kad butu kas priziuri.. bet buna va taip ir vidury sav.. i darzeli nusiveda pati, bet paimt jau man reik, nes as anksciausiai griztu..

Atsidarau masinos gala- deziu privaryta.. sudejo mb kad isvezt i siukslyna ir pamirso…gerai kai mano mazi siuntiniai, tilpsiu biggrin.gif

Dar man siandien DPD veza.. galvojau spesiu pasiimsiu darbe, bet jau isvaziaves.. o lyja.. o siuntinys duzta tis.. o pas mane parasyta- mest per tvora.. niekaip nerandu, kaip pakeist..

lotuliukas.gif oba...tai dėk į dėžes biggrin.gif
Nu bet koki profesoriai galėjo užrašyt, kad dūžtantį mest per tvorą... lotuliukas.gif doh.gif ...jei užrašyta, beveik gali ir mest biggrin.gif tik gavėjas nelabai džiaugsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 09 14, 08:36)
lotuliukas.gif oba...tai dėk į dėžes  biggrin.gif
Nu bet koki profesoriai galėjo užrašyt, kad dūžtantį mest per tvorą... lotuliukas.gif  doh.gif ...jei užrašyta, beveik gali ir mest  biggrin.gif tik gavėjas nelabai džiaugsis  biggrin.gif

As pati uzrasius smile.gif yra pasirinkt, kur palikt siuntini, jei nieko namie nera smile.gif .. tai zinai, kitas vairuotojas pamatys kad duztantis, o ir siaip pila kaip is kibito ir nemes, o nunes kaimynams.. bet kiti buna net nepaskambina i duris, o iskart svydt…jau lygtai pakeiciau, kad tik kaimynams nestu.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 14, 11:44)
As pati uzrasius smile.gif yra pasirinkt, kur palikt siuntini, jei nieko namie nera smile.gif .. tai zinai, kitas vairuotojas pamatys kad duztantis, o ir siaip pila kaip is kibito ir nemes, o nunes kaimynams.. bet kiti buna net nepaskambina i duris, o iskart svydt…jau lygtai pakeiciau, kad tik kaimynams nestu.

nu jo... žiūrint, kas siuntinį neša rolleyes.gif
Blyn, žąsis...užsipyliau ant baltos bliuskos kinrožių arbatos blink.gif jaučiu liks plėmas blink.gif
Atsakyti
Lyja...kaip gerai biggrin.gif

As buvau savo draugei uzsakius puodelį, symuplojau £25 biggrin.gif , tai nuejo visas sumaitotas ir suskaldytas, nors susuktas buvo, kaip akmuo I burbuliukus. Toks vaizdas, kad specialiai buvo sviesta kur i sieną. Ir dar spe. deliveris buvo rolleyes.gif

Kinrožių arbata? Tokios dar negerus...
Man drauge dovanu is Lietuvos parveze arbatos su kanapemis biggrin.gif , reiks pabandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2021 - 12:25
oho...nu tikrai abydna unsure.gif Sumoki pinigus už spec. pristatymą, tai gauni šukių krūvą... unsure.gif
Gėrus, tikrai. Raudona, rūgšti. Hibiscus biggrin.gif aš ją po pietų mėgstu pagurkšnot rolleyes.gif Nežinau, ką daryt, gal kokios rūgšties užpilt...praploviau vandeniu su muilu, liko plėmas melsvas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 14 rugsėjo 2021 - 13:36
QUOTE(lututė @ 2021 09 14, 13:36)
oho...nu tikrai abydna  unsure.gif Sumoki pinigus už spec. pristatymą, tai gauni šukių krūvą... unsure.gif
Gėrus, tikrai. Raudona, rūgšti. Hibiscus  biggrin.gif  aš ją po pietų mėgstu pagurkšnot  rolleyes.gif Nežinau, ką daryt, gal kokios rūgšties užpilt...praploviau vandeniu su muilu, liko plėmas melsvas  blink.gif

O actu? Jei balta, tai as bličiumi skiestu patrinu pries plaunant.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 16:18)
O actu? Jei balta, tai as bličiumi skiestu patrinu  pries plaunant.

kas tas bličius ? rolleyes.gif Jei baliklis, gali netikt, nes bliuska plono trikotažo...pabandysiu nebent kokia citrinos rūgštele...nu bet ot, būtinai apsilaistau, apsidergiu kažkuom, kaip tikra sutrė blink.gif
Atsakyti