kam kam...vaistų gamintojams-pirmiausia...jau visi oluchai sutartis 3 metam į priekį pasirašė vakcinų pirkimui (kainos pakilo ketvirtadaliu, jei ką). Visokių kaukių, šmaukių, dezinfektorių gamintojams (bizniukas sukasi). Pišpasio tikrintojams, o pirmiausia visokių pišpasio variacijų programėlių kūrėjams- greičiausiai kažkieno giminėms ir draugams. Nu pasigilinus čia daug iškapstytum dar Taigi kuriami planai, priogramos ir t.t. ir t.t. Steigiamos kovos su C19 organizacijos.Gryna babkė be didelių pastangų
Labas rytas,
šiandien autike ko ne apsivožiau - jau tokia panaši į burbančią važiavo, tik paskui pasisuko-plaukai ilgesni ir šviesesni.Matyt nesuprato, ko aš čia į ją įsispitrijau
nu ką. Šiandien paskaita, kažkaip apsukos man sumažėję, nebespėju visko... vakar ką naudingo padariau - tai tik straipsnį pasiskaičiau magistriniam...bet čia yra per mažai...
Labukas
As taip kazkada i save ziurejau Tiek kad 16 likine buvau, pasigedinau rit susipazint Dabar prieiciau
As vakar daug buitiniu darbu nudirbau.. va tik mesa laukiniam saldytuve liko.. na bet ji vakuume, gal nieko neatsitiks.. grizus po darbo suporcijuosiu ir i kamera
Siandien darbo 128.. kol kas rido kad 14:30 baigsiu.. gerai butu, nes 15h reik mazaja is sarzo pasiimt..siaip sutarta su drauge, ji paimtu, jei as nespeju, bet
As taip kazkada i save ziurejau Tiek kad 16 likine buvau, pasigedinau rit susipazint Dabar prieiciau
As vakar daug buitiniu darbu nudirbau.. va tik mesa laukiniam saldytuve liko.. na bet ji vakuume, gal nieko neatsitiks.. grizus po darbo suporcijuosiu ir i kamera
Siandien darbo 128.. kol kas rido kad 14:30 baigsiu.. gerai butu, nes 15h reik mazaja is sarzo pasiimt..siaip sutarta su drauge, ji paimtu, jei as nespeju, bet
Nu , palyginus su 140, tai nieko
Bet kaip tavo vaikam gerai - anūkytė paimta, prižiūrėta, pamaitinta. Nu ne močiutė, o pasaka
Man maistų likę po savaitgalio : vakar damušinėjau balandėlius, šiandien - šašlo likutis, ryt-gril dešrelės, poryt - tušinti rauginti kopūstai su rūkytom dešrelėm... Pasaka O vakare dažniausiai lašiako įkertu ir gerai.Su pomidorų salotom, kad nesugestų...gi parsitysiau iš kaimo visą kibirą, biškutį pakonservavau, bet dar pilna palangė
Bet kaip tavo vaikam gerai - anūkytė paimta, prižiūrėta, pamaitinta. Nu ne močiutė, o pasaka
Man maistų likę po savaitgalio : vakar damušinėjau balandėlius, šiandien - šašlo likutis, ryt-gril dešrelės, poryt - tušinti rauginti kopūstai su rūkytom dešrelėm... Pasaka O vakare dažniausiai lašiako įkertu ir gerai.Su pomidorų salotom, kad nesugestų...gi parsitysiau iš kaimo visą kibirą, biškutį pakonservavau, bet dar pilna palangė
Marti dirba tik 2-3d i sav.. dazniausiai ima savaitgali, kad butu kas priziuri.. bet buna va taip ir vidury sav.. i darzeli nusiveda pati, bet paimt jau man reik, nes as anksciausiai griztu..
Atsidarau masinos gala- deziu privaryta.. sudejo mb kad isvezt i siukslyna ir pamirso gerai kai mano mazi siuntiniai, tilpsiu
Dar man siandien DPD veza.. galvojau spesiu pasiimsiu darbe, bet jau isvaziaves.. o lyja.. o siuntinys duzta tis.. o pas mane parasyta- mest per tvora.. niekaip nerandu, kaip pakeist..
Atsidarau masinos gala- deziu privaryta.. sudejo mb kad isvezt i siukslyna ir pamirso gerai kai mano mazi siuntiniai, tilpsiu
Dar man siandien DPD veza.. galvojau spesiu pasiimsiu darbe, bet jau isvaziaves.. o lyja.. o siuntinys duzta tis.. o pas mane parasyta- mest per tvora.. niekaip nerandu, kaip pakeist..
QUOTE(giega @ 2021 09 14, 11:32)
Marti dirba tik 2-3d i sav.. dazniausiai ima savaitgali, kad butu kas priziuri.. bet buna va taip ir vidury sav.. i darzeli nusiveda pati, bet paimt jau man reik, nes as anksciausiai griztu..
oba...tai dėk į dėžes
Nu bet koki profesoriai galėjo užrašyt, kad dūžtantį mest per tvorą... ...jei užrašyta, beveik gali ir mest tik gavėjas nelabai džiaugsis
QUOTE(lututė @ 2021 09 14, 08:36)
oba...tai dėk į dėžes
Nu bet koki profesoriai galėjo užrašyt, kad dūžtantį mest per tvorą... ...jei užrašyta, beveik gali ir mest tik gavėjas nelabai džiaugsis
As pati uzrasius yra pasirinkt, kur palikt siuntini, jei nieko namie nera .. tai zinai, kitas vairuotojas pamatys kad duztantis, o ir siaip pila kaip is kibito ir nemes, o nunes kaimynams.. bet kiti buna net nepaskambina i duris, o iskart svydt jau lygtai pakeiciau, kad tik kaimynams nestu.
QUOTE(giega @ 2021 09 14, 11:44)
As pati uzrasius yra pasirinkt, kur palikt siuntini, jei nieko namie nera .. tai zinai, kitas vairuotojas pamatys kad duztantis, o ir siaip pila kaip is kibito ir nemes, o nunes kaimynams.. bet kiti buna net nepaskambina i duris, o iskart svydt
jau lygtai pakeiciau, kad tik kaimynams nestu.
nu jo... žiūrint, kas siuntinį neša
Blyn, žąsis...užsipyliau ant baltos bliuskos kinrožių arbatos jaučiu liks plėmas
Lyja...kaip gerai
As buvau savo draugei uzsakius puodelį, symuplojau £25 , tai nuejo visas sumaitotas ir suskaldytas, nors susuktas buvo, kaip akmuo I burbuliukus. Toks vaizdas, kad specialiai buvo sviesta kur i sieną. Ir dar spe. deliveris buvo
Kinrožių arbata? Tokios dar negerus...
Man drauge dovanu is Lietuvos parveze arbatos su kanapemis , reiks pabandyti
As buvau savo draugei uzsakius puodelį, symuplojau £25 , tai nuejo visas sumaitotas ir suskaldytas, nors susuktas buvo, kaip akmuo I burbuliukus. Toks vaizdas, kad specialiai buvo sviesta kur i sieną. Ir dar spe. deliveris buvo
Kinrožių arbata? Tokios dar negerus...
Man drauge dovanu is Lietuvos parveze arbatos su kanapemis , reiks pabandyti
oho...nu tikrai abydna Sumoki pinigus už spec. pristatymą, tai gauni šukių krūvą...
Gėrus, tikrai. Raudona, rūgšti. Hibiscus aš ją po pietų mėgstu pagurkšnot Nežinau, ką daryt, gal kokios rūgšties užpilt...praploviau vandeniu su muilu, liko plėmas melsvas
Gėrus, tikrai. Raudona, rūgšti. Hibiscus aš ją po pietų mėgstu pagurkšnot Nežinau, ką daryt, gal kokios rūgšties užpilt...praploviau vandeniu su muilu, liko plėmas melsvas
QUOTE(lututė @ 2021 09 14, 13:36)
oho...nu tikrai abydna Sumoki pinigus už spec. pristatymą, tai gauni šukių krūvą...
O actu? Jei balta, tai as bličiumi skiestu patrinu pries plaunant.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 16:18)
O actu? Jei balta, tai as bličiumi skiestu patrinu pries plaunant.
kas tas bličius ? Jei baliklis, gali netikt, nes bliuska plono trikotažo...pabandysiu nebent kokia citrinos rūgštele...nu bet ot, būtinai apsilaistau, apsidergiu kažkuom, kaip tikra sutrė