Kazkaip kwistai, bet naktis praėjo ramiai - blogos slyvos
Siandien vel turejau keistis gqlerijomis, vel durniuoja protelis pas kolegę. Jos laimė, kad easy peasy galerija, kitaip tikrai buciau nesikeitus. Kartais blogqi buna buti geruose santykiuose su valdzia, nes tada nuo 'could you do me a favour ' neapsigini
a tai taip norėjai palakstyt? Aš šiandien veiklos turėjau sočiai. Ryte grybaut buvom, paskui spanguoliaut. Grįžę viską nudorot perrinkt, paskui pasidarėm valgyt, nusipjovėm moliūgus, pomidorus, agurkus nurinkom. Pasodinau vieną hortenziją, po to šašlai, vynas ir gult. Diena mygom pralėkė. Ryt dar reik aplankyt kaimynką, sukast laisvas lysves, dar likusias hortenzijas pasodint ir namo...
Labukas
As vakar lekime visa diena buvo zuvi atveze, kol nusidarinejau, kol sudejau viska.. apsitvarkem ir 11h vaziavau su mazaja i dainavimo pamokeles.. o reikejo tai 12 tai pavaikstinejom po parka ir antra kart nuvarem dainuit lygtai patiko, sake dar eis
Paskui as pas kosmetologe o parke prie musu buvo labai didelis koncertas, sonines gatveles uzdarytos, tai aisku kamsciai .Kol suvazinejau, jau sveciai susirinko Gerai, kad visi savi, zino kur lekstes, taures, viska pasidenge patys
Tai va pavakarojom su sokiais ant stalo
Siandien jau viska susitvarkiau, ziurim vakarykscius sokius
As vakar lekime visa diena buvo zuvi atveze, kol nusidarinejau, kol sudejau viska.. apsitvarkem ir 11h vaziavau su mazaja i dainavimo pamokeles.. o reikejo tai 12 tai pavaikstinejom po parka ir antra kart nuvarem dainuit lygtai patiko, sake dar eis
Paskui as pas kosmetologe o parke prie musu buvo labai didelis koncertas, sonines gatveles uzdarytos, tai aisku kamsciai .Kol suvazinejau, jau sveciai susirinko Gerai, kad visi savi, zino kur lekstes, taures, viska pasidenge patys
Tai va pavakarojom su sokiais ant stalo
Siandien jau viska susitvarkiau, ziurim vakarykscius sokius
Šoko močiutės ar diedukai?
Jei diedukai - imesk I grupę
Jei diedukai - imesk I grupę
giegutė kaip visada linksmai, o burbančiai vėl tik diedukai galvoj...
aš kai visada su nuotykiais, nu kaip be jų. Grįžau laimingai, reik mašiną priparkuot prie namų - įsijungiau atbulinį bėgį ir pzdc, užstrigo. Mašina skersai gatvės lekiu pas kaimynus - mano aukšte nėra, žemesniam - nėra. Bulviakasis. Nuvarau pirman aukštan, skambinu į duris, atidaro diedulis su triusikais, nesupranta, ko noriu.Aiškinu padėtį, apsimauna kelnes, einam stumt...pakeliui dar pasigaunu kitą kaimyną - nu kažkaip pastatom palei gatvę Košmaras...
Šiandien darbe nesąmonės, dyrekas atspausdino raštą, kad turim tikrint tuos sup*** galimybių pasus... Nu nx...
aš kai visada su nuotykiais, nu kaip be jų. Grįžau laimingai, reik mašiną priparkuot prie namų - įsijungiau atbulinį bėgį ir pzdc, užstrigo. Mašina skersai gatvės lekiu pas kaimynus - mano aukšte nėra, žemesniam - nėra. Bulviakasis. Nuvarau pirman aukštan, skambinu į duris, atidaro diedulis su triusikais, nesupranta, ko noriu.Aiškinu padėtį, apsimauna kelnes, einam stumt...pakeliui dar pasigaunu kitą kaimyną - nu kažkaip pastatom palei gatvę Košmaras...
Šiandien darbe nesąmonės, dyrekas atspausdino raštą, kad turim tikrint tuos sup*** galimybių pasus... Nu nx...
Labukas
Planavo ir Uk padaryt, kad i visokius renginius be skiepu neieisi, bet nepadare
Va dvi dienas vyko koncertas musu parke, minios zmoniu ejo i savo gatvele tik su leidimu isvaziuot galejau
Na ka, pamazu ruosiuos pas kosmetologe. Pasidarysiu kursa masazu. Bet zandus dar nuo praeito karto skauda
Paskui reiks namus apsitvarkyt, patalus jau nuemiau, kol grazinsiuos, issiskalbs
Planavo ir Uk padaryt, kad i visokius renginius be skiepu neieisi, bet nepadare
Va dvi dienas vyko koncertas musu parke, minios zmoniu ejo i savo gatvele tik su leidimu isvaziuot galejau
Na ka, pamazu ruosiuos pas kosmetologe. Pasidarysiu kursa masazu. Bet zandus dar nuo praeito karto skauda
Paskui reiks namus apsitvarkyt, patalus jau nuemiau, kol grazinsiuos, issiskalbs
Būtų nenormalu, jei sakyciau 'parodyk sokancias moteris, ne vyrus' . Tada jau butu amen
Jo, pas mus nereikia galimybiu pasu, lygtais vakar nusprendė taip Toriai. Bet galimybes, kad kazkada gal reikes neatmeta.
Jo, pas mus nereikia galimybiu pasu, lygtais vakar nusprendė taip Toriai. Bet galimybes, kad kazkada gal reikes neatmeta.
tas galimybių pasas tai kinų socialinio kredito sistema kvepia man...nori žąslus įstatyt į dantis, kad pirstelėt be leidimo negalėtum
Moderni komendanto valanda.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 12:55)
Moderni komendanto valanda.
eina jie nx...ėjau pardėn, nu turiu aš tą pišpasį...nuskanavo -"Puiku"...sakau, nieko čia puikaus nėra...aišku, visiem liepta, ką jie padarys. Dičkiai dėl kiekvienos kapeikos dreba, o kadangi lietuviai nebuvo ir nebus vieningi, tai čia dar visko prisižiūrėsim...
Mes visi visam pasauli dar visko cia prisiziuresim.
Man tik labai idomu, kam naudimga ta korona.. Nes logikos tai jokios.. Pasiskiepines susirgt vis tiek gali, bet ir eit visur gali, vadinas ir nesiot ta uzkrata.. anksciau izoliiotis reikejo, jei turejai kintakta su serganciu, dabar, jei skiepytas, jau neberrik.. bet juk irgi taip oat gali ir susirgt ir nesiot .. vnz logikos 0