Labas rytas,
kur prapuolę ? Ruošiuos tipent poliklinikon, po beveik 2 mėnesių tampymosi eisiu atsakymo pas nervų gydytoją. Beveik galvoju, kad nieko nepasakys, nieko neatras o svaigimą nurašys galvos kraujagyslėm. Nu ir px...laiko tik gaila
LAbukas
O dabar jau nebesvaigsta?
TAs blogai ir yra,kad visokius tyrymus daro po keliu men,o ne iskart...
NA ka,penktadienis..Aisku vakarinis deliveris,nu kaip be jo..DArba baigsiu kokia 13h ir dar 17h turiu..Na bandysiu atiduot kam nors...KAs svarbiausia,puse zmoniu net neuzsisako tu laikiniu deliveriu,cia sistema taip ismeta.Nes yra kazkoks kontraktas,kad turi butu tiek ir tiek padaryta laikiniu..Tai va,jei per sav neisnaudojami jie,tai automatiskai sumeto..Tam adrese dazniausiai kas nors namie yra.
Vakare varysim pas draugus su nakvyne..Tai va kaip maiso tas deliveris..Aisku dar ir MB gali grizt velai,bet vis tiek planavom apie 17h is namu isvaziuot...
O dabar jau nebesvaigsta?
TAs blogai ir yra,kad visokius tyrymus daro po keliu men,o ne iskart...
NA ka,penktadienis..Aisku vakarinis deliveris,nu kaip be jo..DArba baigsiu kokia 13h ir dar 17h turiu..Na bandysiu atiduot kam nors...KAs svarbiausia,puse zmoniu net neuzsisako tu laikiniu deliveriu,cia sistema taip ismeta.Nes yra kazkoks kontraktas,kad turi butu tiek ir tiek padaryta laikiniu..Tai va,jei per sav neisnaudojami jie,tai automatiskai sumeto..Tam adrese dazniausiai kas nors namie yra.
Vakare varysim pas draugus su nakvyne..Tai va kaip maiso tas deliveris..Aisku dar ir MB gali grizt velai,bet vis tiek planavom apie 17h is namu isvaziuot...
Nu tai aišku, kad ne. Dar kol laukiau atsakymų mėnesį, buvo užėję. Bet pasklaidė lapus, tipo viskas daugmaž normaliai ir eik. Išrašė kažkokių homeopatinių vaistų, tipo kai svaigs, išgerk. Nu be ryšio.
Bais džiaugiuos, kad penktadienis. Jau taaip viskas užkniso ... jau dabar noriu namo...
Dar prisicirkinau. Užsisakiau kerzavykus (nu suvaikėjo bobutė) ir ne tą kažką paspaudžiau, kad ne iš karto sumokėt, o pavedimu. Laukiu-keista, batų nėr. Gaunu vakar priminimą apmokėti
Nu blyn blyn...apmokėjau, bet dabar dar lauksiu
Bais džiaugiuos, kad penktadienis. Jau taaip viskas užkniso ... jau dabar noriu namo...
Dar prisicirkinau. Užsisakiau kerzavykus (nu suvaikėjo bobutė) ir ne tą kažką paspaudžiau, kad ne iš karto sumokėt, o pavedimu. Laukiu-keista, batų nėr. Gaunu vakar priminimą apmokėti
Nu blyn blyn...apmokėjau, bet dabar dar lauksiu
Penktadienia, penktadienis Laukiu šeštadienio, pasiemiau iseiginę.
Ryt gi kepsiu tuos 'lietuviskus lietinius' , vakar prisipirkau litvinėj ko reikės, lygtai nieko nepamiršau.
As nezinau, bet zinokit turbut rimtai jau atejo senejimo periodas pas mane. Trumpai papasqkosiu viska is eiles...
Pradėjo erzinti vienos drauges, kuri megsta visiems pavadovauti, elgesys.
'Tu kepk blynus mazesnius, I varske nedek kiausiniu, ant lekstes uzteks vieno blynelio...'Vos uz dantu sulaikiau liezuvi, nepasakius 'o ko cia taip pergyveni dėl mano dalyku, galesi i lekste deti tiek blynu, kiek nori, kai tave pakvies dalyvauti'
Zinau, kad per daug susierzinau, bet turbut jau taure persipildo, nes kiwkvienam zingsni aiskina ka daryti. Turbut atejo laikas pasakyti 'viso'. Nezinau, nes bent dabar erzina, gal praeis...tikiuosi.
Ryt gi kepsiu tuos 'lietuviskus lietinius' , vakar prisipirkau litvinėj ko reikės, lygtai nieko nepamiršau.
As nezinau, bet zinokit turbut rimtai jau atejo senejimo periodas pas mane. Trumpai papasqkosiu viska is eiles...
Pradėjo erzinti vienos drauges, kuri megsta visiems pavadovauti, elgesys.
'Tu kepk blynus mazesnius, I varske nedek kiausiniu, ant lekstes uzteks vieno blynelio...'Vos uz dantu sulaikiau liezuvi, nepasakius 'o ko cia taip pergyveni dėl mano dalyku, galesi i lekste deti tiek blynu, kiek nori, kai tave pakvies dalyvauti'
Zinau, kad per daug susierzinau, bet turbut jau taure persipildo, nes kiwkvienam zingsni aiskina ka daryti. Turbut atejo laikas pasakyti 'viso'. Nezinau, nes bent dabar erzina, gal praeis...tikiuosi.
nekreipk tu dėmesio. Arba pasakyk - mano blynai, kepu kaip noriu.Kai tu kepsi-irgi darysi kaip nori.Taškas. Kitaip sakant-ne bobų reikalas Ir senėjimas čia nei prie ko, kada užknisa.
Iki pietų taip ir nepradėjau nieko dirbt...pavalgysiu, reik pradėt su projektu krapštytis, nes nepasidarys pats...
Iki pietų taip ir nepradėjau nieko dirbt...pavalgysiu, reik pradėt su projektu krapštytis, nes nepasidarys pats...
Gerai butu, jei turėtume 'Lydekai paliepus - man panorėjus'
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 12:33)
Gerai butu, jei turėtume 'Lydekai paliepus - man panorėjus'
nebūtų gerai...nukvailėtume visai Dabar gi reikia ir uodegą, ir galvą pajudint
Krapštaus biškį. Pavalgiau, atsirado spalvų gyvenime Tai nors apdailinsiu, numeriukus susidėsiu
O tei priešpiet viską buvau netyčia ištrynus.Čiut infarkto negavau , bet prisiminiau, kad buvau siuntus, tai atstačiau
QUOTE(lututė @ 2021 09 03, 11:34)
atsirado spalvų gyvenime
labai dėl to dziaugiuosi.
sunervavo... mano padėjėjai iš 5 automobilių 3 išbrokavo.Apžiūrėjo vakar 2, vienas visas tepalais apėjęs buvęs taksas, kitas-greičiausiai tektų vairo kolonkę keist... Užkniso mane jau žiauriai. O kaip supratau, ir padėjėjus...nx,nx...
QUOTE(lututė @ 2021 09 03, 13:41)
sunervavo... mano padėjėjai iš 5 automobilių 3 išbrokavo.Apžiūrėjo vakar 2, vienas visas tepalais apėjęs buvęs taksas, kitas-greičiausiai tektų vairo kolonkę keist... Užkniso mane jau žiauriai. O kaip supratau, ir padėjėjus...nx,nx...
Uz padevetos kainą naujos mašinos nenusipirksi. Tegul jie ten maziau brokyja tas masinas ir is turimu isrenka geriausia variantą. Mes maniske visai netikrine pirkom. As vaiksciojau, dairiausi, duriau pirstu I raudoną salono spalva ir va vazineju o irgi galvojom, kad gali pradeti byreti greitai.
Ir isvis..ka cia tas tavo zentas stumia. Kaip is taves pinigus imti masinai, tai greitas (o turetu pats zmonai masina pirkii, ne tu pinigus tam dadedineti), o kaip jau padeti masina issirinkti, tai jau jį matai užkniso.
As motinai visa gyvenima sakiau del sesers tai, ka tau sakau - maziau kisk savo pinigus dukrai, kai ji turi vyrą, tegul patys uzsidirba.
Ji niekada manes neklausė, tu irgi neklausysi
ne žentas. Čia jų draugai. O tai dar blogiau, nes jie užsikniso...tokie biškį maniakai mašinų...Ir neėmė jis pinigų. Man dukra pervedė ir palyginus nemažai.
O dukrai mašinos kai reikėjo, su systra susimetėm. Būsimas žentas tik dasimetė. Nu bet jie nebuvo tada net vedę ir kartu negyveno
Kai fliansiukas užpernai pirkos mašiną, aš jai daviau truputėlį, užstatui paskolinau. Bet ji savo seną auto atidavė. Nu žodž. Sėdžiu dabar ir nervuojuos. Nu nežinau, ką daryt. Ar pasakyt-ačiū, pagalbos nebereik ir imt pirmą pasitaikiusią savarankiškai (su tokiu tat išmanymu... )...bet įvertinant, kaip man pastaruoju metu "sekasi" ant kažkur užsirovimo, natūraliai bijau
O gumą tempt iki begalybės nusibodo žiauriai. Sėdžiu snapą nuleidus, ašaros kaupiasi... Pzdc, pzdc...
Vaikui mano irgi nepatogu jau-nu jai irgi ten kaskart prašinėt...jau sako man -tipo gal kokią naujesnę ar naują nu bet man ir tai senesnei krūvą pinigų dametė, ką ar aš vaikui turiu ant sprando sėstis...nu nereik man nei naujesnės, nei naujos-žinau savo galimybes, o čia jau gerokai virš jų...
O dukrai mašinos kai reikėjo, su systra susimetėm. Būsimas žentas tik dasimetė. Nu bet jie nebuvo tada net vedę ir kartu negyveno
Kai fliansiukas užpernai pirkos mašiną, aš jai daviau truputėlį, užstatui paskolinau. Bet ji savo seną auto atidavė. Nu žodž. Sėdžiu dabar ir nervuojuos. Nu nežinau, ką daryt. Ar pasakyt-ačiū, pagalbos nebereik ir imt pirmą pasitaikiusią savarankiškai (su tokiu tat išmanymu... )...bet įvertinant, kaip man pastaruoju metu "sekasi" ant kažkur užsirovimo, natūraliai bijau
O gumą tempt iki begalybės nusibodo žiauriai. Sėdžiu snapą nuleidus, ašaros kaupiasi... Pzdc, pzdc...
Vaikui mano irgi nepatogu jau-nu jai irgi ten kaskart prašinėt...jau sako man -tipo gal kokią naujesnę ar naują nu bet man ir tai senesnei krūvą pinigų dametė, ką ar aš vaikui turiu ant sprando sėstis...nu nereik man nei naujesnės, nei naujos-žinau savo galimybes, o čia jau gerokai virš jų...
Aisku, kad nereikia naujesnes, o tie zinovai, tai turi ziureti kur maziausios bedos kokioje masinoje ir tiek. Jau rimtai is didelio rašto išėjo iš krašto....
As kai islosiu meleoną- tau naują mašiną nupirksiu ..sau irgi giega, ir tau
As kai islosiu meleoną- tau naują mašiną nupirksiu ..sau irgi giega, ir tau