Labukas
Su rugsejo 1
Lutut, neerzina ir palik ramybej Pas mane miegame plintusai dar nuo pirmo remonto nesudeti 12m Va jau nupirkti, guli salione, jau ir granderi( pjukla kazkoki) parsiveze nu gal GAL si savaitgali ir sudes
tai neturiu laiko dabar... palauks, po Naujako Mintyse jau planuojuosi pertvarkas... Dideliem remontam ir virtuvei nesigaus, bet darbo kambarį manau pasitvarkysiu Tapetus klijuot moku, paglaistyt ir dažyt sugebu...na, parketas apsitrynęs-bet arba uždėsiu kiliminę dangą arba susišveisiu ir nusilakuosiu rankom, nes nėra didelis plotas
Oi gerulis pas tave parketas- tikrasis
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 16:02)
Oi gerulis pas tave parketas- tikrasis
man patinka...nenoriu iš tikro jokių kilimų. Išvis šiandien pramąsčiau - aha, neturiu pinigų. Noriu gyvent gražiau. Nu tai ir pasidarysiu, nafig. Gal virtuvės remontuot ir neapsiimčiau, bet kambarį pasiklijuot, pasišlifuot, padažyt - puikiausiai galiu pati.Duris apsidailint, koridoriaus lenteles nusibalint beicu - puikiausiai galiu pati. Vat neplėšiu koridoriaus lentelių - nafig man reik.Nupirksiu balinančio beico ir nubeicuosiu.Matysis medžio raštas ir bus šviesu Žodž, planų yra, bet po Naujako - dabar įtemptas metas.
Tik nežvenkit - šiandien parsivilkau suoliuką pastačiau darbe, nes mašinos nėr, autiku gi nevešiu. Bet va užmačiau pardėj su dideliausia akcija, tipo vasaros prekių išpardavimas ir pasičiupau. Nes gi svaigau, kad po apgenėtu jazminu man laabai reik suoliuko Nu plastmasinis jis. Bet 9 eur...trumpam sueis pagalvėlių primegsiu...galėsiu pavasarį kavą gert po jazminu kaiman parvarius
Zinai, as visada darausi pati ka galiu, ir vyras, nes mums patinka. Gaunasi nezmoniskai ilgiau, bet koks kaifas matyti savo darba
Oi, kaip smagu bus , ypac su pagqlvelemis...
Oi, kaip smagu bus , ypac su pagqlvelemis...
Visiškai px, man viskas dabar ilgai...lakstau kai višta be kulšies, parvariau iš gymo, ėdu prie kompo, tuoj jungsiuos online su keliom parapijietėm...tai prie magistrinio nelabai ką išeis padaryt...ryt jau paskaitos prasideda, iki vėlumos-apiat dvadsatpiat... Nu žooo...dar grupiokės susigalvojo, kad aš seniūnė turiu būt, nes dabartinė išeina į akademines-nespės su magistriniu...O aš privalau spėt, nėr kada terliotis.Nes turiu melejoną planų kitiems metams jei tik lemta bus
Labas rytas, karkušos
kur visos išsiskraidę? Ką daryt su tingėjimu? Atėjau darban ir iškart tingiu
Labukas
Pradedi kazka daryt ir pabega tas tinginys
Vakar 156, siandien tik 101 varau darban, vel kazkokie pasikeitimai.. na lygtai bando sena skanavimo buda, nes aukstesnes valdzios ismastytas nelabai pasitvirtino
Pradedi kazka daryt ir pabega tas tinginys
Vakar 156, siandien tik 101 varau darban, vel kazkokie pasikeitimai.. na lygtai bando sena skanavimo buda, nes aukstesnes valdzios ismastytas nelabai pasitvirtino
As irgi kazko sedziu ir kava geriu, o jau reiketu judintis ir vaziuoti I darba. Vos atsikeliau, visokias baisybes prisapnavus. Suvalgiau 4 virtus varskecius ant nakties, o toks vaizdas, kad šmotą mėsos buciau surijus
būtum šmotą mėsos surijus, tikriausiai būtų geriau...vakare aš stengiuos neėst jokių varškių ir miltų...
QUOTE(lututė @ 2021 09 02, 11:27)
būtum šmotą mėsos surijus, tikriausiai būtų geriau...vakare aš stengiuos neėst jokių varškių ir miltų...
Greiciausiai tu esi teisi
blyn.Nieko nespėju...O paskaita nuo 16 val...