Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

uoj ačiū ačiū. Sveikinimų niekad nebus perdaug biggrin.gif
pradėjau darbui turinį rašyt...nu ką.Pradėjau ir literatūroj knistis...nafig, nafig...ten tų dokumentų vienam skyriui jau bbž kiek...ko gero užteks šiai dienai 2 sakinių parašytų lotuliukas.gif

varysiu ryt kaiman, tai bijau ir pagalvot, ką pamatysiu tongue.gif

apie Indiją nieko neskaičiau, bet gaila, kai miršta jauni žmonės. Nieko juokingo tas Covid... unsure.gif
Atsakyti
LAbukas

Del tos indiskos versijos vel UK grieztina karantina kai kuriose vietose..Nerekomenduojama vaziuot i jas..NA lygtai Cornvalio dar neliecia..Iki atostogu liko geros 2 sav biggrin.gif

Oras ir vel grazus wub.gif Negaliu atsidziaugt biggrin.gif Po darbo uzleksiu i maistine,uzsipirksiu kokiu uzkanduku,kad ryt veztis prie juros mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
oras kol kas nieko, įdomu, kaip toliau laikysis... rolleyes.gif po darbo varaus kaiman, galvoju, gal užlėkt į PROMO ir nusipirkt kelias krevetes grilinimui...turiu balto vyno, vakare bus greit ir gerai ax.gif
Atsakyti
Kameroj visada kreveciu yra biggrin.gif
As net nezinau ka cia gamint savaitgali.. Prie juros tai prasisuksim kokiais uzkandukais, jei valgyt uzsimanysim, tai restoranai jau dirba mirksiukas.gif Kad is issinesimui pasiimt.. Bet grizus namo, jauciu vel pilna troba bus biggrin.gif Gal kokiu saslu paraugt g.gif Nes dabar jau kepsniai atsibodo biggrin.gif
Atsakyti
Šašlam mėsos išsitraukiau. Grįžus užmarinuosiu. Gal ir pagrilinsim ryt - išbandysim naują šašlykinę, taigi nusipirkau biggrin.gif Anąkart buvau gatavų šašlų nupirkus - nu tai be ryšio visai...su kremzlėm visokiom... blink.gif
Dėl krevečių tai gluša, buvo aną savaitę tigrinėm didelė nuolaida - nu tai ar nusipirkau ? Aišku, kad ne - o taigi būčiau kameron sukišus ir turėjus tongue.gif
Atsakyti
Pirktinius saslus tik pas kazka valgau, pati neperku.. Visu pirma man gaila vos ne dvigubai permoket vien uz tai, kad druskos ir pipiru uzbarste biggrin.gif Net jei staigiai sugalvojam kept kazka, o ner pamarinuotu saslu,tai greiciau koki kepsni nupirksiu ar bent jau desreliu, nors tos man irgi tik is bado biggrin.gif

Atsakyti
O man dešrelės tik iš bado...vat dešrelių ant laužo keptų nemėgstu...ir vištienos esu atsivalgius , tai irgi ne geriausias dalykas tongue.gif
Atsakyti
blyn...blogai, kaidarbe laisvo laiko yra...įlindau į avalynės saitą...to noriu, ano noriu, noriu noriu noriu...kainos geros, sudėtis - gera...bet mano koja jej, ojej blink.gif plati kai varlės, žinoma - galima grąžint batelius, bet siuntinėkis pirmyn atgal...bet gražūūūūs cry.gif nooriu...gal rizikuot ? Sportbačius tai jaučiu liuosiai galima užsisakyt... ax.gif
Atsakyti
Rasiau, rasiau dieną ir ziuriu neissaugojau biggrin.gif
Jau neatsimenu apie ka rasiau biggrin.gif ai...kad man jokio skirtumo kas kepa biggrin.gif ant lauzo, svarbiauaia, kad kazkas kepa
Atsakyti
O as jau po darbu mirksiukas.gif Vsio- ilgasis savaitgalis prasideda biggrin.gif

Man ir labai sunku batus nesimatavus nusipirkt internetu, bet jau rizikuoju biggrin.gif 50x 50 pataikiau ir ne biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif as dabar kaip paglvoju, kaip man, uzsakyti batai internetu, atejo ant vienos kojos biggrin.gif biggrin.gif tai juokas ima.

Pirmadieni dirbu iki triju, tai po darbo leksim pas vaika i Londoną, jis uzsake staliuka restorane vakarui, tai pasedesim.
Atsakyti
Nu taip dar nebuvo , kad ant vienos kojos ateitu biggrin.gif
Esu tik tokia bliuska/ gorseta uzsakinejus, pasiemiau M dydi, kaip ir maza, uzsisakau L, atrina mazesne nei ta M biggrin.gif Atgal nesiunciau, nes siuntimas brangiau nei pati bliuska biggrin.gif Ir is vis- vizualiai graziau isivaizdavau, nei kai apsirengiau biggrin.gif

Draugelis, kuris viskam vadovauja musu pavesines statyboj, ryt isvaro su nakvyne i svecius.. Tai siandien daro ja gali ir nurodineja mb biggrin.gif Mb su statybom biski susipykes biggrin.gif Ar nereiks paskui tam draugeliui viska perdarinet biggrin.gif
Atsakyti