Labukas
Jooo,LT kai sugalvoja sukius,tai Bet va draugelis labai geru pastebejimu pasidalino
Tik užsidėkite kaukes ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik pasėdėkite namie ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik nelankykite tėvų ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik neišvykite iš savivaldybės ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik testuokitės dažniau ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik sulaukite vakcinų ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik pasiskiepykite ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik pasiimkite QR kodą ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik pasiskiepykite antra doze ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik pasiimkite GP ir grįšite į normalų gyvenimą.
Tik pasiskiepykite trečia doze ir grįšite į normalų gyvenimą.
........................
Tik pasiskiepykite aštunta doze ir grįšite į normalų gyvenimą.
Aš tai normaliai ir gyvenu 🙂 o kiti ar grįžo?
Cia UK bent jau mano aplinkoj niekas neturejo spaudimo butinai pasiskiepint..Visi labai savanoriskai pasiskiepino..Pvz mes skiepinomes ne del apsisaugojimo,o del kelioniu,bet kaip niekur nevaziuojam taip niekur Vakar MB sako-paziuret i Turkija Nu kainos dvigubos..KA pernai panasiu metu mokejom 1500 uz du zmones,dabar tiek vienam
Oho kelioniu kainos.
Jo, visa laime Anglijoje nera spaudimo. Maniskiai irigi pasiskiepine kas kada norejo, bet po svietą nelakstom. As net i Lietuvą neskrendu sveikatos pasitikrinti kol kas.
Jo, visa laime Anglijoje nera spaudimo. Maniskiai irigi pasiskiepine kas kada norejo, bet po svietą nelakstom. As net i Lietuvą neskrendu sveikatos pasitikrinti kol kas.
mano fliansai irgi vakcinuoti...nes keliaut nori, o skrydžiams privaloma. Vienintelė priežastis. Aš pasiskiepijau, kad darbe nesuktų galvos, nes dirbu su žmonėm. Plius dar gyme reikalaus... bet kad čia absurdas-supranta visi.Na, kurie nesuinteresuoti. Kuriems mokama arba kurie "vykdo įsipareigojimus", atkakliai "nesupranta"
Pofig. Lyja šiandien, šalta, noriu namo... reiktų imtis magistrinio, bet vakar vėl prabindzinėjau, klubas, to, sio. Pirmadienis... Bet šiandien bent trumpam reik prisėst, nes dienos išbėgs kai vanduo...
Pofig. Lyja šiandien, šalta, noriu namo... reiktų imtis magistrinio, bet vakar vėl prabindzinėjau, klubas, to, sio. Pirmadienis... Bet šiandien bent trumpam reik prisėst, nes dienos išbėgs kai vanduo...
MAnau su laiku padarys tuos skiepus privalomus visiems ir cia UK...Lengvai priverstinai..Kaip ir dabar..KAip ir nereikalauja is musu darbe skiepu,nei testu,bet va jei kur kepiaut noriu,jau be ju sunkiai isvaziuosiu..O kadangi jau vel kazkokia eiline labai uzkreciama atmaina atsirado...
Man didesnis apsurdas-tie testai..
Medicininiu požiūriu vertinant, galimybių pasas yra dokumentas, suteikiantis teisę LAISVAI PLATINTI VIRUSĄ.
Man didesnis apsurdas-tie testai..
Medicininiu požiūriu vertinant, galimybių pasas yra dokumentas, suteikiantis teisę LAISVAI PLATINTI VIRUSĄ.
Gerulis posakis. Panaudosiu jı mamkų nervinykėms paerzinti
Cia is mano draugelio antivakserio fb Labai jau jis tu skiepu bijo
Na ka, pasportavau dar jogoj pasilikau Kaip ir nieko, bet kai turiu su kuom palygint, tai silpnoka ta jogs buvo.. na bet vis geriau nei nieko Lutut, sakei, kad del skiepu pas jus treneriu nera, pas mus ju irgi labai truksta.. Visos senos isejo.. beliko 1 nescia, kuri kita men jau i dekreta iseis ir va sitoji.. Kaip ir nieko jos klases, bet man biski per silpnos.. + beveik visos klases ryte Ir nauju treneriu neranda
Na ka, pasportavau dar jogoj pasilikau Kaip ir nieko, bet kai turiu su kuom palygint, tai silpnoka ta jogs buvo.. na bet vis geriau nei nieko Lutut, sakei, kad del skiepu pas jus treneriu nera, pas mus ju irgi labai truksta.. Visos senos isejo.. beliko 1 nescia, kuri kita men jau i dekreta iseis ir va sitoji.. Kaip ir nieko jos klases, bet man biski per silpnos.. + beveik visos klases ryte Ir nauju treneriu neranda
nu tai blyn, burbanti, užblokuos tave Ir vėl atsivilks apsiverkusių gvardija į mūsų temukę pašikt...
Jo, per radijušką prakalbo jau apie trečią skiepą. Eina jie nx... idiotai...pinigus tik taško farmacijos kompanijoms ir tiek...
mano draugelka sakė nesiskiepys nė už ką...nes po abiejų skiepų abu kartus sirgo kaip reikiant...ir antikūnių NULIS
Papildyta:
nu skiepytų nėra...kas savo grupes turi, spjauna klubam barzdon ir dirba be jokių skiepų. Vakar stipriai šonus kamavom...trenerė žadėjo, kad šonai skaudės. Nu man tai nulis.Gal ryt ?
Jo, per radijušką prakalbo jau apie trečią skiepą. Eina jie nx... idiotai...pinigus tik taško farmacijos kompanijoms ir tiek...
mano draugelka sakė nesiskiepys nė už ką...nes po abiejų skiepų abu kartus sirgo kaip reikiant...ir antikūnių NULIS
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 08 31, 15:12)
nu skiepytų nėra...kas savo grupes turi, spjauna klubam barzdon ir dirba be jokių skiepų. Vakar stipriai šonus kamavom...trenerė žadėjo, kad šonai skaudės. Nu man tai nulis.Gal ryt ?
Cia tokia tikra istorija, nutikus draugu draugu draugams, tai zinai kiek tos teisybes
Vnz ateina lt i kazkoki restorana, prie duru praso parodyt GP, o tie zmones personalo papraso irgi parodyt savo GP, o personalas jo neturi ir kas dabar teisus
Vnz ateina lt i kazkoki restorana, prie duru praso parodyt GP, o tie zmones personalo papraso irgi parodyt savo GP, o personalas jo neturi ir kas dabar teisus
QUOTE(giega @ 2021 08 31, 15:23)
Cia tokia tikra istorija, nutikus draugu draugu draugams, tai zinai kiek tos teisybes
tai LT irgi kažkur nuskambėjus
Tai cia jau ryskiai kazkur girdeta ir pritaikyta Nes as jau sita istorija cia UK girdejau,kaip sakiau-drauges drauges drauge
KA cia idomaus nuveikus valgyt padariau,namai aptvarkyti..Iki pilnos tvarkos dar toli grazu Labai nervina,kai remontai vyksta tik savaitgaliais
KA cia idomaus nuveikus valgyt padariau,namai aptvarkyti..Iki pilnos tvarkos dar toli grazu Labai nervina,kai remontai vyksta tik savaitgaliais
QUOTE(lututė @ 2021 08 31, 13:16)
nu tai blyn, burbanti, užblokuos tave Ir vėl atsivilks apsiverkusių gvardija į mūsų temukę pašikt...
Debilės
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 08 31, 13:23)
Eik tu sau...cia tai geras
Bliam, pavargau...o dar dirbt iki 18 val...
Man irgi reiktų apsitvarkyt-įstatė gi pavasarį duris . Tai dar nenusipjausčiau tų sustingusių putų...ale misliju - fig čia ką samdysiu...galiu aš tą durų apdailą pasidaryt ir pati.Tik nesumąstau, ar man čia gipskartonio nusipirkt, ar mišinio ir užsitinkuot sau ramiai tas skyles, o paskui nusidažyt Arba gal palaukt vasario - po visų gynimų, bus rami galva. Neerzina manęs tos putos...
Man irgi reiktų apsitvarkyt-įstatė gi pavasarį duris . Tai dar nenusipjausčiau tų sustingusių putų...ale misliju - fig čia ką samdysiu...galiu aš tą durų apdailą pasidaryt ir pati.Tik nesumąstau, ar man čia gipskartonio nusipirkt, ar mišinio ir užsitinkuot sau ramiai tas skyles, o paskui nusidažyt Arba gal palaukt vasario - po visų gynimų, bus rami galva. Neerzina manęs tos putos...