Konjakas
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 26, 15:43)
Tqi parsisiusk gi testą ir baigsis visi galvosukiai.
turiu namie ta greitaji,bet netikiu ju parodymais,tai ir nesidarau
QUOTE(lututė @ 2021 08 26, 16:23)
nu nuo kada vynas dezinfekuoja... brendis, viskis, vodkė
Nu negeriu stipresniu nei vynas Ai,gali but Beilis,bet neturiu jo
PAsnaudziau..Aisku paskambino ir pazadino TAi verdu zuviene,kepu tinginio varskecius 19h varysiu pas kosmetologe Nespejau normaliai susirasyt,o jau-cia idursim,cia pakelsim Sakau-pala,pala,pradedam nuo paprasciausio veido valymo
niū... už "įdursim pakelsim" babkių tai tikrai daugiau, mei už valymą
Botoksas?
As tai sensiu garbingai
As tai sensiu garbingai
Net nezinau,ka ji ten man leist nori,jei dar nei karto gyvai nemate Bet siaip labai daug geru atsiliepimu apie ja turiu.Drauge,kuri pas beleka tikrai neis,pas ja vaiksto,jos dukrai labai padejo del aknes..Vnz,nuvarysiu,paziuresiu,ka gyvai snekes Yra baigus medicina,ne siaip kokia kursus pasibaigus kosmetologe.
Botoksu ir as dar nenoriu Bet biski domejaus TAi jei nereiktu kas metai is naujo leistis,gal ir susigundyciau
Botoksu ir as dar nenoriu Bet biski domejaus TAi jei nereiktu kas metai is naujo leistis,gal ir susigundyciau
jo jo... paskiau kaip Pikulei kakta ant antakių užkris, nafig tokia "jaunystė"
Bet kaip gyvai baisiai atrodo tos lupos ir katos, kaip balionai. Nu nesuprantu as to, nesuprantu.
NA kas per daug ...
Bet siaip turiu drauge,kuri,kaip pati sakydavo-kakta-sikna.Nu tikrai labai gili rauksle buvo,o panai tik 30+. ..Leidos filerius,dejo kazkokius siulus,nieko nepadejo..Kol susileido botoxo.Nu liuks dabar atrodo
Papildyta:
Jei dar kakta palyginciau,tai lupu ir as nesuprantu Nu grynos zuvys
Turkijoj kai buvom,tai jei tik ruse,taip butinai pripustom lupom
Bet siaip turiu drauge,kuri,kaip pati sakydavo-kakta-sikna.Nu tikrai labai gili rauksle buvo,o panai tik 30+. ..Leidos filerius,dejo kazkokius siulus,nieko nepadejo..Kol susileido botoxo.Nu liuks dabar atrodo
Papildyta:
Jei dar kakta palyginciau,tai lupu ir as nesuprantu Nu grynos zuvys
Turkijoj kai buvom,tai jei tik ruse,taip butinai pripustom lupom
Mano kosmetol8ge botoxa leidzia, pati susileidus dsrbe matqu daznai grazuoliu...košmaras..kartais atsokti norisi issigandus is netiketo pasibaisejimo.
TAi sakau,kai per daug,tai Nors dar tikrai nesileisiu JAu vien del to,kad as panisku bijau tu adatu LAbai ilgai mane ikalbinet tures
Einu ruostis po truputi..MB dar is darbo negrizes,o as nenoriu varyt su savo darbine..Nu gal parvaziuos 15 min begyje..
Einu ruostis po truputi..MB dar is darbo negrizes,o as nenoriu varyt su savo darbine..Nu gal parvaziuos 15 min begyje..
a, šitos... diedam patinka, nes lūpos nuo ilgo čiulpimo ištinsta... o botoksinės man keistos, nes kai paralyžuoti raumenys, labai nenatūrali mimika - šypsos, o akys stačios kai zuikio, arba kakta kai lenta... žodž, neteko matyt įžymybių nesusidarkiusių. O ne įžymybių ir nežinau
QUOTE(lututė @ 2021 08 26, 21:05)
a, šitos... diedam patinka, nes lūpos nuo ilgo čiulpimo ištinsta... o botoksinės man keistos, nes kai paralyžuoti raumenys, labai nenatūrali mimika - šypsos, o akys stačios kai zuikio, arba kakta kai lenta... žodž, neteko matyt įžymybių nesusidarkiusių. O ne įžymybių ir nežinau
As vokus buc darius, nes anie pas mane genetiškai užkritę, bet likimas savaip patvarke, kad negaleciau gultis po peiliu