nafig, nedažysiu... Užsukau 2 sloikėlius agurkų, biškį eksperimento būdu, su obuolių actu... Verda ppietūs, jei nelis, gal miškan eisiu popiet...
Idomu ar neiššaudys su tokiu silpnu actu?
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 26, 14:12)
Idomu ar neiššaudys su tokiu silpnu actu?
perkūnas ten juos žino... Dėjau dvigubą normą. Oras tai nerauk tu rūtų +12 Į mišką neisiu, krapnoja, o šlapia iki kaulų būt nenoriu... gal sukasiu lysvę kur svogūnai buvo, galvoju dar pomidorų užsukt, nes nesuvalgysim tiek... žiemai geriau tikrų turėsiu
nutipensiu dar kelis akmenis parsinešt-kelią išstumdė, išvertė. Bet įtariu, kažin ar užteks kalnelio pabaigimui...
Oi, kaip baisu, kaip baisu...su supervaizoriumi pasėdėjom, paverkėm...Jo sūnus miršta, vėzys. Dabar guli dirbrinoje komoje. Vakar supervaizoriaus nebuvo, siandien jis atejo pas mane, as tokia linksma visa 'nuuuuu, kur buvai, sakiau skambinsiu, jei siandien nepasirodysi". O jis 'mano vaikas....". As "kas vaikas? Ką?" Jis ı ašaras, aš į ašaras...
Ne vienas tėvas/motina neturi laidoti savo vaiku.
Einu prasiblaškyti...
Ne vienas tėvas/motina neturi laidoti savo vaiku.
Einu prasiblaškyti...
Taip, labai baisu. Kai mamą lankydavau Santariškėse, onkologiniam skyriuj, reikėdavo praeit pro vaikų skyrių... Ten nuo metinuko vaikučiai suguldyti...
QUOTE(lututė @ 2021 08 26, 13:32)
Taip, labai baisu. Kai mamą lankydavau Santariškėse, onkologiniam skyriuj, reikėdavo praeit pro vaikų skyrių... Ten nuo metinuko vaikučiai suguldyti...
Mes bendraamziai su supervaizoriumi, jo vaikui 30+, bet tai jokio skirtumo.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 26, 15:36)
Mes bendraamziai su supervaizoriumi, jo vaikui 30+, bet tai jokio skirtumo.
Vaikas nors ir 50 yra vaikas...
Jooo,nei vieni tevai neturi laidot savo vaiku...
Is 122 liko tik 73,nebeiskrove vienos furos,ryt bus daug darbo..NA bet jau namie Mesa ryte pasimarinavau,tik reiks kokiu bulviu pravirt Dar kokia nors sriuba,gal zuviene
Ir visai pakrisciau pasnaust...Tempa taip ir laikos apie 36,8 nei daugiau nei maziau...Nei sergu,nei ne Sloga baisine,nuo jos galva skauda..
Is 122 liko tik 73,nebeiskrove vienos furos,ryt bus daug darbo..NA bet jau namie Mesa ryte pasimarinavau,tik reiks kokiu bulviu pravirt Dar kokia nors sriuba,gal zuviene
Ir visai pakrisciau pasnaust...Tempa taip ir laikos apie 36,8 nei daugiau nei maziau...Nei sergu,nei ne Sloga baisine,nuo jos galva skauda..
QUOTE(giega @ 2021 08 26, 17:53)
Dezinfekcijos reik
Vakar ikaliau taure vyno,bet ir ta vos vos ismucinau..Nesigere visiskai,kas man nebudinga O siaip per tas dezinfekcijas ir persalau as cia-ana savaitgali tikrai nemazai vyno sampano isgerem,o va vis tiek susalau...Nebent tikrai korona,ta galejau baseine pasigaut
Tqi parsisiusk gi testą ir baigsis visi galvosukiai.
nu nuo kada vynas dezinfekuoja... brendis, viskis, vodkė