Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Savaitgalis liuks praejo. Smagiai pasivaiksciojom, nemazai pamatem, daug prisimaudem mirksiukas.gif
Siandien i darbuka.. jauciuosi biski serganti..na bet ikalsiu kokio paracetamolio ir bus ok biggrin.gif

Vaikai turi savo gyvenima.. Nei teisinu, nei peikiu, bet ir nereikalauju, kad vaziuotu pas mane.. Nu ok, sunus su mumis gyvena, beg dukra prisimena tik kai pinigu prireikia biggrin.gif
Bet jei pasakyciau, kad kazka padarytu, tai vaziuotu ir darytu.. Pati nepasisiulytu, net ir neatsisakytu.
Atsakyti
aga, labai įspūdingos nuotraukos rolleyes.gif Aš toliau duoduosi gėlynuose. Kelmą šiandien kasiau. Nusilesiau. Bet iškasiau biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunqus draugas ten studijuoja, tai karts nuo karto ten vaziuoja. Pas kitą draugą vežėsi kostiumą su lakierkom, nes ejo i vietinį restoraną Oxford'e. biggrin.gif

O seip...mes i vaikus sudedame viską kas geriausia, o kas is ju gausis - mes nezinome.
Atsakyti
tai va. Gavos kas gavos biggrin.gif
Šiandien persodinau vėlyves puslankiu. Gražu. Darausi pamišusi sodininkė, nes vis randu ką patobulint lotuliukas.gif tik ppo tokių atostogų reikėtų gerai pailsėt biggrin.gif
Baigiu prisirinkt akmenų į mini alpinariumą, nors jame dar tik du nedicki augalai - šliaužiantis kadagys ir viendienė. Gal dar lavandą įkišt.. sugalvosiu dar. Maišau akmenis su sraigių kiautais ir kankorėžiais. Žodž... miaaanas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodysi paskui ta miaaaną grupėje biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 24, 22:13)
Parodysi paskui ta miaaaną grupėje  biggrin.gif  wub.gif

Jei pabaigsiu biggrin.gif Sunku visgi akmenis tampyt, bet dabar reik kankorėžių... poryt miškan varysim, prisirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
As pasodinau 10 sėklų sibiro kedro. Sibirietis atsiuntė dar pries Brexit. Žiuresim ar isaugs kasnors.
Atsakyti
klausimas ar augs.. buvom pasėję-netinka klimatas... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

As niekaip nedaeinu uzbaigt kiemo...MAciau dar pardavineja ta tiesiama zole,bet jau tokia baisi...Kad galvoju palikt jau iki pavasario...Bet butinai reik nupirkt kokias plyteles takeliui,nes labai nesas purvas ir i pavesine ir i namus...
Siandien atvaro det tu pakabinamu lubu mirksiukas.gif Liks grindys biggrin.gif KAip ir ilgasis savaitgalis sis,kaip ir butu galima per ji sudet..Bet ir prie juros dar noris nulekt,nors tikrai tu zadetu karsciu nesimato biggrin.gif

Vis dar nekaip jauciuosi..Nu tempos niekaip neprisildau biggrin.gif Vakar vos vos 36,9 buvo biggrin.gif Bet galva tokia sunki,gerkle skauda,sloga,bet nekoseju biggrin.gif Testo nesidariau,gal korona as cia skleidziu biggrin.gif

Be katino pavalgyt normaliai neiseina biggrin.gif Tiek viskas idomu,tiek viska pauostyt reikia biggrin.gif O ir valgo viska-agurkus,pomidorus,duona,sausainius biggrin.gif Mano senas katinas i zmogiska maista is vis neziurejo,buvo galima viska palikt,o nuo sito viska slept reikia biggrin.gif
Atsakyti
Mano tipo katinas biggrin.gif mėgstu neklaužadas biggrin.gif
Atsakyti
e, katinas man fainas tik svetimuose namuose biggrin.gif nepakenčiu, kai visur lenda, lipa ir jaučiasi šeimininkas rolleyes.gif
deginom šakas... dabar kalnas žarijų, reik puodus užstatyt su vandeniu-skalbinius išvirinsim ir dar nusimaudymui prikais rolleyes.gif
Atsakyti
Nuvarai ir nebelipa biggrin.gif Jau daug kartu sakiau, kad katei maziau prieziuros reik, nei suniui, del to man ir patinka , kad labiau savarankiskos biggrin.gif

Po darbu.. kabina lubas.. dar tik sviestuvus sukabino.. amziais pas mus is pirmo kart nesigauna… turejo but 4 mazos ir 3 dideles, o atsiveze atvirksciai.. Sitie irgi is toli, nenuleks pasiimt.. nu desim taip.. gal bus gerai.. nes vel atidet, vel laukt pora sav…

Einu zole nupjaut smile.gif
Atsakyti