Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Dabar knyga paskaitai, su draugais susitinki, tada paskirdavai diena konservavimui biggrin.gif
As ir marinuodavau agurkus, darydavau uogienes biggrin.gif nors soda turejom, bet ten nieko neauginom. Tai braskes, avietes melynes pirkdavau turguj ir viska vienu metu yzsukdavau mirksiukas.gif Agurkus taip pat.. nezaizdavai po 1 stiklainiuka biggrin.gif serbentu daug savu turedavom, tai is ju drabucius darydavom mirksiukas.gif
Suvalgydam viska iki naujo sezono, nes labai daug ir nepridarydavau biggrin.gif
Atsakyti
baik jau... susitikdavau su draugais, ir ne tik savaitgalį... jau toki baliai festivaliai vykdavo biggrin.gif ir laiko viskam užteko. Dabar kažkaip jo mažiau... rolleyes.gif
Atsakyti
Bet tai rimtai, as jau aptingus gerokai biggrin.gif
Atsakyti
e, darom viską lėčiau jau tongue.gif
Atsakyti
Bet reiktu vakuot marinuot ir atsirastu to laiko :D

Nakti liutis prizadino, kol paskui uzmigau.. na bet jau daiktus baigiam susikraut, varom pramogaut :D 3h vaziavimo :D +dar draugus paimt.. na jie kaip ir pakeliui :mirksiukas: nusprendem vaziuot su musu masina, nes mb nenesa kantrybe, kaip draugelis vairuoja :D Realiai ten zmona geriau vairuoja, as ir biski bijau su juo vaziuot :D Kai i Cornwall vaziavom, tokiu grybu nupjaudavo, kad as pradejus vairuot, taip nevaziavau :D
Atsakyti
Ištvermingi jūs, giega biggrin.gif aš tingėčiau 3 valandas belstis kažkur... konservuoju va raugintus agurkus... rolleyes.gif paskui karbonadą kepsiu ir bim bam... Exas įsisiūlė... nu tegu, man nemaišo. Vyno liepiau atvežt... tikiuosi dar kepsnių susipras nupirkt.
Fliansas skersai žiūri į tėvo vojažus... o man pasakysiu - dzin. Pykčio nelaikau, bet Alzhaimeriu irgi nesergu... jokių sentimentų. rolleyes.gif Tegu... vietos čia daugiau nei daug... rolleyes.gif be to, man ir naudinga kažkiek rolleyes.gif
Atsakyti
Ką veikiam?
Susitariau su meistru, kad treciadieni masina visai dienai paliksiu, nes dirbu, tai problemos bus su susisiekimu rolleyes.gif idomu kiek uzgiedos uz signalą ir rankinio patikrinimą rolleyes.gif

Uz keletos valandzikiu šiaušiu I susitikimą su bendradarbiais

Lutut, man mano vaiko norai yra auksciau mano, todel nepyk, bet nesuprantu taves. Bet nesmerkiu, tikrai, nes mes kiekvienas gyvename savo gyvenima 4u.gif

O tavo ex jau nusipirko gyvenamaji plots ar baigia pragerti viska ir po kiek laiko stoves su klumsiukais prie tavo buti durų?

Atrasyk I grupę gal, pagalvojau, kad cia per daug asmeniskas klausimas forumui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2021 - 15:03
tavo vaiks ir mano vaiks jau suaugę. Aš į jos norus nesikišu, ji irgi neturėtų. O jei taip baisiai kažko nenori - liuks, tada lai padeda atvažiuot, nuvažiuot, parvažiuot... bet kažkodėl net gėlių bute nesugebėjo paliet, išlėkė atostogaut, rasiu nudvėsusias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 08 23, 16:12)
tavo vaiks ir mano vaiks jau suaugę. Aš į jos norus nesikišu, ji irgi neturėtų. O jei taip baisiai kažko nenori - liuks, tada lai padeda atvažiuot, nuvažiuot, parvažiuot... bet kažkodėl net gėlių bute nesugebėjo paliet, išlėkė atostogaut, rasiu nudvėsusias  rolleyes.gif

Mes is vaiku tikimes to, ko patys nesame dare savo gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 23, 18:31)
Mes is vaiku tikimes to, ko patys nesame dare savo gyvenime  biggrin.gif

nu nevaryk. Pas mane visada buvo pareigos jausmas, - pagalba tėvams ir jų lankymas buvo pirmoj vietoj. Varydavau ir pėškom po 5km, kai jau autikai nebevažiuodavo į kaimelį. Pamenu tėvukas sugalvojo kiaulę pjaut. Kas padės? Parbridau 5km per pusnis, nevalytu keliu, nes pernakt užpustė. Kojos lindo iki kelių. Čiut galo negavau. Neišvažiavau prie ežerų, nes reikėjo padėt šieną tvarkyt... ir taip toliau... o čia blyn, vienam mieste gyvendama, per 3 mėnesius kartą net aplankyt NETURI KADA. Paaukot pusę valandos, kad užlėkt gėles paliet, nors ir prieš atostogas... Ką aš žinau... rolleyes.gif tik niekaip nesuprantu, kaip ji taip užaugo, matydama pavyzdį... rolleyes.gif tikriausiai iš tėvo mokėsi... blink.gif
Atsakyti
Bet gyvenimo tempas buvo kitoks...lėtesnis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 23, 22:33)
Bet gyvenimo tempas buvo kitoks...lėtesnis.

Žinai... pasiteisinimų galima rast ne vieną. Tempas, pareigos, sveikata. Ne nuotaika, nuovargis. Mėnulio fazė. Bet pati žinai seną gerą posakį apie priežastis ir galimybes. Tiek to... rolleyes.gif Nieko čia nepakeisi šitoj vietoj... kokią užsiauginau - tokią turiu. Šiaip ji geras vaikas, tik šitoj vietoj biškį spraga... rolleyes.gif
Atsakyti