Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

kugelį barbekinėj? oho, kaip įdomiai... nu papasakosi, kaip gavosi... ax.gif
Šiandien pagaliau baigsim aplinkos tvarkymo darbus... vakare laukiam santechniko, pažiūrėsim, ką užsišauks už vamzdžių pakeitimą.. rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Siemet prisodinau gal 7 rusiu jurginu. Sitos dvi rusys pacios graziausios ir didziausiais ziedais - kaip per delną. wub.gif
Atsakyti
aha, labai gražūs rolleyes.gif mūsų darbukai prie aplinkos baigti, ryt reik sukast 2 vagas darže, žiemai... Gal daar užsuksiu agurkus, jei išrūgo. Dar laukia šakų deginimas, lauželis bus kokių 3 metrų aukščio... rolleyes.gif Užpernai po 2 dienų pelenuose dar užvirinau du 15 ltr puodus ir išskalbiau patalus... biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

Aisku, savaitgali cia nieko nebuns biggrin.gif
Uzsitepiau plaukus dazais, isokau i vonia parelaksuot, tai va, pusvalandi turiu biggrin.gif
Paskui pajungsiu robota, kad isplautu grindis.. jau buciau paleidus, bet kazkas atjunge laida ir jis issikrove..va cia robotu minusas- labai greit issikrauna net nesiurbdamas, o paprasciausiai neijungtas..Pilnai pakrautas siurbia 1,5h kaip ir uztenka.. bet va tik atjunk rozete..

Dar planuose iki maistines nulekt smile.gif kol kas neapsigalvojau del kugelio bbqinej biggrin.gif

Kaip ir girdejus, kad pelenai- sarmas, nu bet nedrisciau juose skalbt biggrin.gif

Jurginai grazus bigsmile.gif bet jos man tokios rudens pranasai.. kaip ir astrai..
Atsakyti
Jo, giega, as vakar vyrui ir sakau 'jurginai žydeti pradejo - rud7o ne uz kalnu'.

Man tie robotukai niekada nepatiko, vat nezinau kodel. Nepatinka ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
As uz viska, kas dirba uz tave biggrin.gif idealiai neissiurbia, bet ir paciai vargt nereikia biggrin.gif kol neturejau, kaip ir nebuvo pirmos butinybes daiktas, bet dabar labai dziaugiuosi juo mirksiukas.gif
Nu va tik ta rozete.. reik ieskot kokia kita vieta jam krautis, nes ta rozete labai naudojama.. ir aisku pasinaudoje, visi pamirsta vel robota ijungt..
Atsakyti
Ne, man jie ne prie dūšios kol kas. Kai bus juose AI jau advanced, gal tik tada pirksiu.

I grupe parasysiu koki diplomini vaiks rasys.Be galo juo didziuojuosi, net gėda sakyti, jis iejo I geriausių šešetuką , kurie ir gqvo tą temą smile.gif ax.gif . As truputi pasimetus. Is savo laiku sakyciau 'diplominis', o vaikas sako ' dissertation'. Cia tas pats, as manau biggrin.gif
Atsakyti
Labai džiugu dėl tavo vaiko, kad toks protingas smile.gif ir kad mokslas patinka.
Išdorojau grybus, geras bliūdas virtų. Užšaldysiu, bus ramu. Nafig ten visoki konservavimai... ax.gif
O robotuko gal ir visai norėčiau, tvarkytis tingiu tongue.gif
Atsakyti
As ir jau tingeciau vakuoti biggrin.gif , bet tu ir taip labai daug ko prisidarei, ziemą atsipūtus valgysi skanumynus wub.gif

As tai niekaip vodkės biggrin.gif nenusiperku. Sirupas jau atskiestas ir pervalytas, o uzpilti nera kuo.
Siandien vos vienas asilas savo masinos užpakaliu I prieki man neimušė, gerai, kad sureagavau staigiai atsitraukti. Pirmadieni varysiu pas meistrą - kazko užduso mašinos signalas, greiciausiai koks saugiklis bus.

Ryr vaziuosim I karbūtkę biggrin.gif
Atsakyti
nieko ten labai nedariau. Pomidirų ir 3 sloikėlius agurkų. Mėlynių užsišaldžiau... kuo toliau, tuo mažiau visko reikia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 08 21, 14:23)
nieko ten labai nedariau. Pomidirų ir 3 sloikėlius agurkų. Mėlynių užsišaldžiau... kuo toliau, tuo mažiau visko reikia...  ax.gif

Aha..as qtsimenu Lietuvoje pilna sklepa prisivakuodavau...is kur to laiko būdavo - nesuprasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 21, 16:40)
Aha..as qtsimenu Lietuvoje pilna sklepa prisivakuodavau...is kur to laiko būdavo - nesuprasi  blink.gif

Ir
mano sandėliukas visko iki viršaus pilnas būdavo... ir suvalgydavom didelę dalį... rolleyes.gif
o kada spėdavom... apsukos kitos buvo, apsukos biggrin.gif
Atsakyti