Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2021 08 17, 20:47)
oje... jau Kalėdines dovanas perki?  biggrin.gif
aš vėl knisausi... sugalvojau, kad palei gyvatvorę reik pasidaryt gėlyną, bet tokį neravimą, didelių  žydinčių augalų... klosiu aplink plėvele, smėlio, akmenukų... žo, amžiaus projektas  lotuliukas.gif

Tai kad pamaciau kainas rudeniniu vyrisku megstuku, dzemperių, golf. Kaip nepirksi, kai nuolaidos gerulės. Gi Debenham uzsidaro, kainos geros dabar.

Dabar dirbi, kitais metais galesi ilsetis, gerti kava ir grozetis gelynais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 21:22
Darbo tai ten ir kitiem metam, bet idėja galvą knisa, tai negaliu, vistiek padarysiu bigsmile.gif
Parsitysiau dar iš kaimynkos gėlių, eisiu sodint, nes vakar nebepasivilkau... tongue.gif Bet kai susitvarkys, tai bus cool biggrin.gif
Atsakyti
As tai pasisejau vienas geles, o isaugo kitos biggrin.gif biggrin.gif stai ka reiskia seklas siustis is kitaicų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 18, 12:30)
As tai pasisejau vienas geles, o isaugo kitos  biggrin.gif  biggrin.gif  stai ka reiskia seklas siustis is kitaicų  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo, vienais metais siunčiaus ružavus serenčius... išdygo metriniai lineliai, kur pas bobutes augdavo prie trobų... geltoni...
genėju alyvas, dar ūglius reiks iškast von. Sunku, bet toks pasitenkinimas apima, kai akivaizdžiai viskas šviesėja ir gražėja ax.gif
Atsakyti
Tris menesius laukiu kada pražys- niekaip. Uzaugo mano ugio, o kas tokios - neisivaizduoju rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Piktzoles biggrin.gif

Darbus pasibaigiau, padangas pasikeiciau biggrin.gif dabar gerai butu iki sporto sales nueit biggrin.gif ir apsitvarkyt gerai butu biggrin.gif net ai, tvarkyma rytdienai paliksiu biggrin.gif
Atsakyti
pagal mane tai dekoratyvinės balandos... pas kaimynką visoa raudonos, tai žiūrisi gražiai. Šitos man šiaip sau... rolleyes.gif dar su alyvom nebaigėm, bet ryt jau bus viskas... augalus visus persisodinau, kur atrodė geriau. Dar obelys liko-reik vilkšakes iškarpyt... bet čia juokas. Nudažysim po to 1 kambarį ir trali vali-uogaut, grybaut... Per šią savaitę bus visi būtini darbai padaryti... ax.gif Įmesiu gal ryt gėlynų nuotraukas. Dar ten tobulinimo ir darbo bele kiek biggrin.gif bet su laiku... ax.gif
Atsakyti
Eina namas biggrin.gif as vis galvojau, kad gal klystu biggrin.gif nes irgi galvojau, kad cia kazkokios lauko gėles, ne dekoratyvines biggrin.gif
Apgavo, kaip mergą su trim vaikais biggrin.gif
Atsakyti
nu kažkur gal ir gražiai žiūrėtųsi... bet ne pavienės... ax.gif Aš tai kitais metais viduriniam daržely ledukus ir serenčius sodinsiu... kad žemos gėlytės būtų. O šonuose jurginus, dar žadu kuokštinių hortenzijų nupirkt... rolleyes.gif dabar pokaitukas... paskui likusias alyvas reiks išknist/nugenėt.
Blyn, dar vakar užsimaniau naminių krienų... išsikasiau, nuskutau. Betarkuojant šaknis kai slydo, visa ranka kraujais blink.gif du pirštus, plaštakos viršų ir šoną apvariau... blink.gif
Atsakyti
Labukas

Lutute 4u.gif Va kas kas,bet krienai man niekur nereikalingi biggrin.gif

Po darbu dar i maistine uzlekiau mirksiukas.gif DAr galvojau koki vazona nupirkt,bet patingejai i kita parde vaziuot biggrin.gif Ai,auga mazam vazone ir lai auga biggrin.gif Kita pavasari persodinsiu biggrin.gif

MAno katinas kaip suo-viska grauzia biggrin.gif Tapkes mano sukramtytos..Va valgiau silauoges,baigia dezute sukramtyt biggrin.gif
Atsakyti
krienai prie mėsos labai liuks, o aš tai valgau su kiaušiniu, tik su majonezu pamaišau rolleyes.gif
Atsakyti

LAbukas

Visiskai niekur netinka man krienai biggrin.gif Nepasakyciau,kad ju nemegstu,nu bet nesiderina man jie su niekuom biggrin.gif Nei prie kiausu,nei prie mesos biggrin.gif

NA ka,penktadienis biggrin.gif Siandien noreciau apsitvarkyt...Nors visiskai nesimato to mano tvarkymosi biggrin.gif Kai baldai dar belekaip issiumdyti biggrin.gif MB kitam miesta dirba,tai gris tik ryt...TAi ryt dar dirbs iki 12,kol dar parvaziuos ir ar 3h...As i ta laika parduotuves apleksiu mirksiukas.gif Planuojam kept kugeli barbekinej mirksiukas.gif Nors gal dar persigalvosim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti