Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2021 08 13, 11:17)
O, smagių atostogų  4u.gif  prašom nuotraukyčių mestelt mūsų akių penui  biggrin.gif

Okis dokis biggrin.gif
Atsakyti
nu ir mano bėda išsisprendė... mano ex nori kaiman, tai partarabalins su visais maistais ir sloikais... rolleyes.gif ne pats geriausias variantas, bet šiuo etapu geras. rolleyes.gif
o tuo tarpu man reik kažkaip susigrąžint pinigus iš to olucho ir ieškotis toliau... ax.gif
Atsakyti
Kaip mane biesina, kai sviesa tokia, kad net negalima iskaityti knygos rolleyes.gif rolleyes.gif Einu pazaisti candy crush biggrin.gif kokią valandziukę, kol vyriskiai kortomis lošia. Ryt prie juros ir i galerijas. Ot as megstu to miestelio galerijas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu...pardavėjas grąžino visus pinigus, pats atvežė. Atrodė kaip į kelnes prisišikęs, bet čia jo bėdos. Mano tik tos, kad iki šiol mašinos neturiu. Krausiuos daiktelius po truputį ir lėksiu kaiman... ax.gif Gal bent galvelė pailsės nuo visų nesąmonių... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Nu bet vistiek saunuolis, pats atveze.
O nebesiule vis dar pirkt?

Mes ir pamazu kraunames, leksim prie juros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 08 14, 11:51)
Labukas

Nu bet vistiek saunuolis, pats atveze.
O nebesiule vis dar pirkt?

Mes ir pamazu kraunames, leksim prie juros  mirksiukas.gif

ne, nesiūlė, atrodė, kaip katinas į miltus pridirbęs. Aš jam sakiau, būčiau pirkusi-bet nesilaikėt susitarimo
. Tai anas viską suvertė mano tikrintojams, kad atseit nieko neišmano.Tebūnie.Palinkėjau sėkmės. Iš tokio nepatikimo žmogaus dabar jau ir siūlant nepirkčiau.
Aš daiktelius kraunuos, tašių kaip po karo biggrin.gif Visoki sloikai, maistai, ojej...naudojuos proga mirksiukas.gif
Atsakyti
Del daiktu tai jo biggrin.gif Mes va dienai prie juros lekiam-dekis,ranksluosciai,gazebas(nu ala pavesine),biski maistelio uzkast prie vyno-va jau 2 tases+2 pliazines kedes biggrin.gif O kai su nakvyne,tai biggrin.gif

O ka ta kita masina,kur kazkokia dar nuziurejus?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 08 14, 12:25)
Del daiktu tai jo biggrin.gif Mes va dienai prie juros lekiam-dekis,ranksluosciai,gazebas(nu ala pavesine),biski maistelio uzkast prie vyno-va jau 2 tases+2 pliazines kedes biggrin.gif O kai su nakvyne,tai  biggrin.gif
O ka ta kita masina,kur kazkokia dar nuziurejus?

tai ta kita turėjo būt apžiūrima šįryt.Vaikai negali, eina baliun... unsure.gif
Atsakyti
Siandien seses gimke,bet ir isvaro i dideli baliu biggrin.gif Puskes dukra daro savo 2 vaiku krikstynas,zmoniu ar 60 biggrin.gif Turejom ir mes vaziuot,bet kai tokia situacija,kai nezinai kaip tie lektuvai skraidys,kokie karantinai ir panasiai,tai atsisakem..

Atsakyti
oho...rimti baliai. Manajai tai įmonės 25 ir draugo 30...nu tai nežinau, kaip ji ten persiplėšė biggrin.gif
Viską susikroviau, dar 20 min ir keliu uodegą ...pilnas koridorius tašių lotuliukas.gif
Atsakyti
LAbukas

NA ka,savaitgalis praejo,galit grizti biggrin.gif

Sestad mes prie juros pabuvom,idegem nesidegindami biggrin.gif Pasimaudem,skaniai pavalgem,ant apzvalgos boksto pasikelem mirksiukas.gif

VAkar vel lupom tapetus biggrin.gif Dabar koridoriuj..Paskui nuvarem i kinieciu restorana dukros gimke paminet..Grizus dabaigem tuos tapetus,siandien turi atvaziuot jau det naujus mirksiukas.gif
PAskui beliks viska sutvarkyt,atgal i vietas sudeliot..

Katinas skraido po namus biggrin.gif Labai bijau del nauju baldu...Dabar soka nuo vienos sofos ant kitos,aisku reik biski nagais isikabint...Jauciu teks dangstyt,kol baigsis jo tie skraidziojimai...

11h i gyma eisiu,paskui iki banko reiks nulekt,pinigu nuimt uz visus darbus..Dar labai noreciau nagus susitvarkyt,ziuresiu,kaip as cia visur spesiu biggrin.gif
Atsakyti
Katinas wub.gif wub.gif 4u.gif su naujais baldais atsisveikink biggrin.gif

Laukiu kada vyrai susiruoš biggrin.gif Varom I restorančiką sūnaus gimimo proga.
Ot atejo laikai - as laukiu vyrų, ne jie mane biggrin.gif Visdelto pagalvojus kiek laiko atimdavo špaklius biggrin.gif , bet laukiu nesulaukiu kada galesiu pradeti dazytis rolleyes.gif rolleyes.gif

Nu tavo gėlių grožis, Lutut, tai neispasakytas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2021 - 13:13