Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Kazkaip ilgai tas juodas dryzys eina…

Mb gruntuoja sienas.. katinas padeda biggrin.gif
Atsakyti
pyzdū. Praeis. Dyrekas atostogų prašymą pasirašė, aišku išburbėjo, dabar visi gaus klizmą...nefaina. Nuo juodų atskaičiavo 21 eur, nežinau už ką.Greičiausiai už padangą, reiks bendradarbio paklaust...nors padanga 12 eur. Pasisiunta tegu... blink.gif
Viena problema, kaip dasigaut iki kaimo, juk ir maisto reik užsipirkt, nusityst...kuprinę turiu, bet jokio malonumo 5km su nešuliu varytis...
Parsinešiau alaus, einu išsidrėbsiu prie teliko.Blogiausia, kad reik sėst prie magistrinio, bet per nervus vistiek nieko negalėsiu daryt... unsure.gif
Tavo kašakas tai topinis biggrin.gif Bet ūgtelėjęs gerokai rolleyes.gif
Atsakyti
As uz valandziukes i gyma eisiu smile.gif

Jo, auga katinas biggrin.gif nuo mb nei per zingsni biggrin.gif

Na ka, lieka paruost koridoriu ir turbut viskas porai sav sustos.. lubas tik 25d des..
Atsakyti
Kokios lubos bus? Itempiamos? Net neisivaizduoju, einu pagooglint

Aaa...šitos...matai kaip. As net nezinojqu, kad jos taip vadinasi biggrin.gif Vyras noreju virtuves ir valgomojo lubas daryti itempiamas. Uzdraudžiau biggrin.gif biggrin.gif

Man tokioms luboms sienu aukstis turi buti ne mazesnis 3.30m, o tose angliškose zakamurkese tokio aukscio nera (bent musu gatveje, kuri statyta 1970)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 rugpjūčio 2021 - 18:48
tempiamų labai nemėgstu. Negali spintos statyt nuo grindų iki lubų, į gumą neįsuksi. Nebent profilius dėt po danga... Žo, profesinė nesimpatija... rolleyes.gif
Atsakyti
Salione nieko iki lubu nera biggrin.gif o i miegama nedeciau, nes ten lubis nuzemintos..
Beje man grazu itempiamos lubos biggrin.gif ir visai nesvarbu, kad kitiems sunku butu kazka daryt biggrin.gif
Atsakyti
Tai cia aisku, kad kiekvienas savo namus daro, kaip nori.
Mano namų interjeras irgi ne visiems priimtinas.
Atsakyti
tai aišku, dėl skonio ginčytis yr be ryšio. Aš visiems savo klientams sakau - jei darysit nesąmonę-patarsiu. Bet jei jum tai yra svajonė, labai gražu - kodėl ne. Gi jum gyvent, ne man tam būste ax.gif
Paskutinė darbo diena...galvoju, ar ryt varyt kaiman, ar dar bandyt vieną mašinytę pasižiūrėt...nu sugalvosiu eigoj. Žiauriai be ryšio, bet vistiek kažkaip išsirutulios rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Moketu mb, tai ir pats viska darytu biggrin.gif Deje moka tik paruosius darbus.. bet vis susitaupo, nei kad taip duot.. Nors… i darba sav nejo, atl negavo, tas ant to biggrin.gif

Neziurint i kitu skoni, mes tarpusavy nesutariam biggrin.gif nezinau kaip tas salvas issirinksim..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 08 13, 11:39)

Neziurint i kitu skoni, mes tarpusavy nesutariam biggrin.gif nezinau kaip tas salvas issirinksim..

Išsirinksit...juk yra, kur abiem daugiau mažiau patinka rolleyes.gif
Penktadienis...tai taip tingiu, kad šakės... tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
As tai laukiu kada vyras atvaziuos mane pasiimti, nutariau pati nevaziuoti, maniskiai gi jau atostogquja, tik as vis dirbu biggrin.gif ..tik kad knygos neuzmirsciau pasiimti, einu is karto isideti
Užtilsiu keletui dienu, tai neissigaskit biggrin.gif - atostogos biggrin.gif
Atsakyti
O, smagių atostogų 4u.gif prašom nuotraukyčių mestelt mūsų akių penui biggrin.gif
Atsakyti