Eik tu sau....
Jo. Mažumėlę sugniuždyta jaučiuosi.
QUOTE(lututė @ 2021 08 11, 13:38)
Jo. Mažumėlę sugniuždyta jaučiuosi.
Turi eiti su žentu atsiimti užtatą, nes kitaip jauciu tau vienai neatiduos.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 11, 17:51)
Turi eiti su žentu atsiimti užtatą, nes kitaip jauciu tau vienai neatiduos.
dukra mano aršesnė Bet nieko. Bus suvyniotas kaip šilta vilna, bent jau dalies klientų tikrai neteks. Laukiu to momento, kai galėsiu saldžiai atkeršyt.Iš manęs joks jobnutas nebesityčios.
QUOTE(lututė @ 2021 08 11, 16:52)
dukra mano aršesnė Bet nieko. Bus suvyniotas kaip šilta vilna, bent jau dalies klientų tikrai neteks. Laukiu to momento, kai galėsiu saldžiai atkeršyt.Iš manęs joks jobnutas nebesityčios.
Nu jau tikrai. Daznai gyvenime nori nenori tenka siena stovėti už save.
Butina uz save pastovet, butina
Po darbo iskart pristate prie kito darbo Salionas kaip po karo mb kaip vezys gi viska atvirksciai daro Pirma tapetus lupt pradejo, o kad lentynos pilnos visko, uzuolaidos, tai px Tai va viska nukrausciau, siuksles suslavisu liko 1 siena.. planavau i gyma, bet nori lupt tokius karnyzus, tai turesiu siurbli laikyt, kad labai neprisidulkintu..
Po darbo iskart pristate prie kito darbo Salionas kaip po karo mb kaip vezys gi viska atvirksciai daro Pirma tapetus lupt pradejo, o kad lentynos pilnos visko, uzuolaidos, tai px Tai va viska nukrausciau, siuksles suslavisu liko 1 siena.. planavau i gyma, bet nori lupt tokius karnyzus, tai turesiu siurbli laikyt, kad labai neprisidulkintu..
aš iš gymo grįžau, bet vistiek visa pikta iki pykinimo...pavalgiau, tai ko neatpylinėju...dar dyrekas "dadėjo" išeinant iš darbo - maždaug ar tu derinai atostogas su gamybos vadovu, nes dabar eisi atostogų, o savaitę mes dizainerio neturėsim...nu tu blt jptvm...pavasarį užsirašiau atostogas, susiderinau su systra, dviem bendradarbėm , dar pasirodo turiu atšaukt, kad gamybos vadovas paskui užsirašė...nu nx... nežinau, mandagiai atsakiau į laišką, kad mane kita kolegė puikiai pavaduoja, žiūrėsim, ką ryt pasakys...
sakiau, eisiu magistrinio paknebinėt, bet tokiam būvy nelabai man kas išeis...
sakiau, eisiu magistrinio paknebinėt, bet tokiam būvy nelabai man kas išeis...
Labukas
Lutut O kokio laisko,formos su parasu del atostogu neturi?
1-3d pas mus susitari su menedzeriu ir pakanka,bet jei kokiai savaitei nori,tai uzpildai specialia forma,menedzeris pasiraso ir paskui jau jo problemos kas kaip dirbs
Vakar viska nulupo,susitvarkem,grindis issivalem..4 maisai siuksliu Susirase dar ir su lubu meistru.Ten desim tas itempiamas lubas,noretus,kad braketus sudetu pries tapetus..TApetu meistrui kaip ir tas pats-bus tie braketai,nebus,sako,jei nebus,net darbo maziau Bet va,jei paskui suks tuos braketus,tai gali isterliot tapetus...TAi nezinau ka sutare...
Varau dirbt..144.sesi laikiniai..Bet kol kas rodo,kad 15h baigsiu..Nu ziuresim..
Siandien i gyma tikrai eisiu,i grupini
Lutut O kokio laisko,formos su parasu del atostogu neturi?
1-3d pas mus susitari su menedzeriu ir pakanka,bet jei kokiai savaitei nori,tai uzpildai specialia forma,menedzeris pasiraso ir paskui jau jo problemos kas kaip dirbs
Vakar viska nulupo,susitvarkem,grindis issivalem..4 maisai siuksliu Susirase dar ir su lubu meistru.Ten desim tas itempiamas lubas,noretus,kad braketus sudetu pries tapetus..TApetu meistrui kaip ir tas pats-bus tie braketai,nebus,sako,jei nebus,net darbo maziau Bet va,jei paskui suks tuos braketus,tai gali isterliot tapetus...TAi nezinau ka sutare...
Varau dirbt..144.sesi laikiniai..Bet kol kas rodo,kad 15h baigsiu..Nu ziuresim..
Siandien i gyma tikrai eisiu,i grupini
pas mus yra atostogų grafikas, visi pildosi ir derinasi patys.Tai aš suderinau su kolege, kuri mane pavaduoja, o su gamybos vadovu - ne. Nes atrodo, kai įsirašinėjau į grafiką, jis dar nebuvo atostogų pasiėmęs...
Nežinau, visa ant nervų. Šiandien dar reik pasiskambint užsiregistruot pas plaštakos chirurgą, ką tas pasakys. Buvau "technikinės", sakė vėl pasirodyt po 4 mėn, meoma. Užkniso viskas, reik man tų atostogų bele kaip.
Nežinau, visa ant nervų. Šiandien dar reik pasiskambint užsiregistruot pas plaštakos chirurgą, ką tas pasakys. Buvau "technikinės", sakė vėl pasirodyt po 4 mėn, meoma. Užkniso viskas, reik man tų atostogų bele kaip.
Meoma? Nu labas...dar viena pora kaliošų 😱😱
Laikykis, Lutut, jei ko reikia - mano telefoną žinai. Nesimandražyk paprašyti pagalbos, jei bus kokiu problemu - kuo galesiu, tuo padesiu
Laikykis, Lutut, jei ko reikia - mano telefoną žinai. Nesimandražyk paprašyti pagalbos, jei bus kokiu problemu - kuo galesiu, tuo padesiu
Taip ir buna, kai virsininkai virsesni uz parastus darbuotojus.. senam depe irgi jokiu pareiskimu nebudavo, bet iskart menedzeris prie taves uzzymedavo ant tokio didelio kalendoriaus ant sienos, ten visi ji matydavo.
Na ar issiaiskinai ka?
O del masinos?
Ir del viso kito..
Susidejau kelia pagal save ir visai pamirsau kad sitam raj nr33 yra priesais nr 10.. o dar turiu 25 name du siuntinius.. tai isokus i 5 min langa, sedziu, rasineju
Na ar issiaiskinai ka?
O del masinos?
Ir del viso kito..
Susidejau kelia pagal save ir visai pamirsau kad sitam raj nr33 yra priesais nr 10.. o dar turiu 25 name du siuntinius.. tai isokus i 5 min langa, sedziu, rasineju
tai va...nėr ko nx pasiųst...O ir dienelė šiandien buvo nekokia, labai nuvargau. Biškiuką keisti žmonės rinkosi, jiem N variantų paskaičiuok, plius dar ir su kaprizais kai kurie. Vieni atėjo-tipo turi kas darys, bet paskaičiuok, kiek pas tave kainuos. Nu žodž...bais įnoringi, bet atsakyt negaliu, čia mano pareigos. Pasiskųstų dyrekui, būtų negerai, tas gi suvalkietis dėl kiekvieno cento dreba - o čia GAL praradai klientą
Niekaip neprisiskambinu į Klinikas pas plaštakos chirurgą...eilinė ir ta pati dainelė. Reforma b let.
Su mašina grynas gaidys, Kaune išvis naujų man tinkamų skelbimų nėr, Vilnius...o kas jau čia lėks žiūrėt... bože bože kaip viskas užpypino... dar iš to gražuolio kaip pinigus susigrąžint, bbž...Fliansas sakė užsiims. Nu bet. Šeštadienį jos įmonės balius, draugo 30m.
Grįšiu namo, reiks kalt ko nors, nes galva ratu eina.Maž kokio alaus butelaitį reik nusipirkt...
Dėkavoju už palaikymą...ai, ne šeštas kartas, kažkaip išgyvensiu. Tik baisiai užknisa...
Niekaip neprisiskambinu į Klinikas pas plaštakos chirurgą...eilinė ir ta pati dainelė. Reforma b let.
Su mašina grynas gaidys, Kaune išvis naujų man tinkamų skelbimų nėr, Vilnius...o kas jau čia lėks žiūrėt... bože bože kaip viskas užpypino... dar iš to gražuolio kaip pinigus susigrąžint, bbž...Fliansas sakė užsiims. Nu bet. Šeštadienį jos įmonės balius, draugo 30m.
Grįšiu namo, reiks kalt ko nors, nes galva ratu eina.Maž kokio alaus butelaitį reik nusipirkt...
Dėkavoju už palaikymą...ai, ne šeštas kartas, kažkaip išgyvensiu. Tik baisiai užknisa...