Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

As tai laukiau, laukiau kada pradės griaudėti, tai nei griaustinio, nei debesų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man pzdc kaip "sekasi" užsiraut ant durnių. Šiandien paskambinau automobilio pardavėjui - v tiuitelku girtas, šneka nesąmones, tai jis galės tai negalės ryt -žo, paliktas avansas, o pirkt negaliu...Įtariu, reik atsiimt ir siųst nx blink.gif nu bet rupkė, sugadino atostogas... verysad.gif
Atsakyti
Tu gi dar ne atostogose, kodel jis sugadino tau qtostogas? Paskambink rytoj - gal bus išsipagiriojęs biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

O tu ir buvai sekmad susitarus?

Mb pasieme atostogu savaite, kad pradet remonta namie biggrin.gif
Atsakyti
tai žinoma, kad sugadino. Automobilio tai nenusipirksiu iki penktadienio, nes greičiausiai siųsiu jį nx... blink.gif Žo, fliansas atsivertė jo fb puslapį, tai užteko tik pažiūrėt , aišku , kad jobnutas... blink.gif Atsiverčiau dar rekvizitų puslapį - vakar kažkieno atsiliepimas paliktas "neparduoda mašinos, nes skiepijausi". Man , beje, sakė tą patį. Trenktas kažkoks. Nu ir kodėl aš vis ant tokių užsiraunu... frusty.gif frusty.gif frusty.gif zoo_taz.gif
Atsakyti
Nu gal jau issimiegojo ir viskas tvarkoj bus 4u.gif

As greit vaziuoju, vis palaukt tenka.. bet is depo isvarem visa h veliau nei iprastai, tai ir darba baigsiu veliau.. jei nepadtrigsiu, tai 15h paskutini atiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
Giega, tai plintusai bus jau sukalti pagaliau? biggrin.gif
Lutut, paskambinai? Pachmielingas? biggrin.gif
Atsakyti
neskambinau.Nes šiandien mitinguoja, po mitingo turbūt toliau gers blink.gif
Atsakyti
O tau jis sake 'neskambink rytoj, einu I mitingą'?
Keistas žmogus, pardavineja mašiną ir dar maivosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2021 - 23:56
taip ir sakė. Va biškį palauksiu ir skambinsiu. Manau, važiuosiu atsiimt avanso, jei bus namie, nesusemtas ir negirtas. rolleyes.gif Pažiūrėsiu pagal aplinkybes. Nes jei bus adekvatus, gal dar mėginsiu pirkt. Jei laužysis, statys sąlygas, neatmetu galimybės net kreiptis į policiją. Nes man reikalingas automobilis, bet ne tiek, kad žmogus leistų sau iš manęs tyčiotis. Žo, kaip ir sakiau, kažkaip vis užsiraunu ant durnių ir pijokų... unsure.gif
Tingiu dirbt, vis svarstau, kokiu būdu man dasigaut iki kaimuko - toli, lyja, autobusai retai važiuoja...xuinia žodž... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Nu kas del masinos girdet? Ar skambinais?

Pas mus pagaliau orai pagerejo biggrin.gif savaitgali prie kuros leksim biggrin.gif

Mb lupa tapetus ir keikias biggrin.gif jau nebenori remontu daryt biggrin.gif
Vakar meistras atvares buvo, paskaiciavo kiek mazdaug kainuos..vien uz darba 1100£ uzsiprase.. nu tikiuosi i 4000£ itilpt..
Virtuve atidedu kitiems metams…
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 08 11, 11:24)
Labukas

Nu kas del masinos girdet? Ar skambinais?

Pas mus pagaliau orai pagerejo biggrin.gif savaitgali prie kuros leksim biggrin.gif

Mb lupa tapetus ir keikias biggrin.gif jau nebenori remontu daryt biggrin.gif
Vakar meistras atvares buvo, paskaiciavo kiek mazdaug kainuos..vien uz darba 1100£ uzsiprase.. nu tikiuosi i 4000£ itilpt..
Virtuve atidedu kitiems metams…

Skambinaus. Diedas šneka pievas, tipo atostogauja, technikinė kaip buvo sutarta - nepraeita. Dabar turiu bėdą atsiimt avansą. Mašinos nėr.
Žodž blt... blink.gif
Atsakyti