As tai laukiau, laukiau kada pradės griaudėti, tai nei griaustinio, nei debesų
o man pzdc kaip "sekasi" užsiraut ant durnių. Šiandien paskambinau automobilio pardavėjui - v tiuitelku girtas, šneka nesąmones, tai jis galės tai negalės ryt -žo, paliktas avansas, o pirkt negaliu...Įtariu, reik atsiimt ir siųst nx nu bet rupkė, sugadino atostogas...
Tu gi dar ne atostogose, kodel jis sugadino tau qtostogas? Paskambink rytoj - gal bus išsipagiriojęs
Labukas
O tu ir buvai sekmad susitarus?
Mb pasieme atostogu savaite, kad pradet remonta namie
O tu ir buvai sekmad susitarus?
Mb pasieme atostogu savaite, kad pradet remonta namie
tai žinoma, kad sugadino. Automobilio tai nenusipirksiu iki penktadienio, nes greičiausiai siųsiu jį nx... Žo, fliansas atsivertė jo fb puslapį, tai užteko tik pažiūrėt , aišku , kad jobnutas... Atsiverčiau dar rekvizitų puslapį - vakar kažkieno atsiliepimas paliktas "neparduoda mašinos, nes skiepijausi". Man , beje, sakė tą patį. Trenktas kažkoks. Nu ir kodėl aš vis ant tokių užsiraunu...
Nu gal jau issimiegojo ir viskas tvarkoj bus
As greit vaziuoju, vis palaukt tenka.. bet is depo isvarem visa h veliau nei iprastai, tai ir darba baigsiu veliau.. jei nepadtrigsiu, tai 15h paskutini atiduosiu
As greit vaziuoju, vis palaukt tenka.. bet is depo isvarem visa h veliau nei iprastai, tai ir darba baigsiu veliau.. jei nepadtrigsiu, tai 15h paskutini atiduosiu
Giega, tai plintusai bus jau sukalti pagaliau?
Lutut, paskambinai? Pachmielingas?
Lutut, paskambinai? Pachmielingas?
neskambinau.Nes šiandien mitinguoja, po mitingo turbūt toliau gers
O tau jis sake 'neskambink rytoj, einu I mitingą'?
Keistas žmogus, pardavineja mašiną ir dar maivosi.
Keistas žmogus, pardavineja mašiną ir dar maivosi.
taip ir sakė. Va biškį palauksiu ir skambinsiu. Manau, važiuosiu atsiimt avanso, jei bus namie, nesusemtas ir negirtas. Pažiūrėsiu pagal aplinkybes. Nes jei bus adekvatus, gal dar mėginsiu pirkt. Jei laužysis, statys sąlygas, neatmetu galimybės net kreiptis į policiją. Nes man reikalingas automobilis, bet ne tiek, kad žmogus leistų sau iš manęs tyčiotis. Žo, kaip ir sakiau, kažkaip vis užsiraunu ant durnių ir pijokų...
Tingiu dirbt, vis svarstau, kokiu būdu man dasigaut iki kaimuko - toli, lyja, autobusai retai važiuoja...xuinia žodž...
Tingiu dirbt, vis svarstau, kokiu būdu man dasigaut iki kaimuko - toli, lyja, autobusai retai važiuoja...xuinia žodž...
Labukas
Nu kas del masinos girdet? Ar skambinais?
Pas mus pagaliau orai pagerejo savaitgali prie kuros leksim
Mb lupa tapetus ir keikias jau nebenori remontu daryt
Vakar meistras atvares buvo, paskaiciavo kiek mazdaug kainuos..vien uz darba 1100£ uzsiprase.. nu tikiuosi i 4000£ itilpt..
Virtuve atidedu kitiems metams
Vakar meistras atvares buvo, paskaiciavo kiek mazdaug kainuos..vien uz darba 1100£ uzsiprase.. nu tikiuosi i 4000£ itilpt..
QUOTE(giega @ 2021 08 11, 11:24)
Labukas
Skambinaus. Diedas šneka pievas, tipo atostogauja, technikinė kaip buvo sutarta - nepraeita. Dabar turiu bėdą atsiimt avansą. Mašinos nėr.
Žodž blt...