Labukas
As esu macius smelio audra Tenerifej tada buvom.. sedim pliaze ir taip nuo juros kaip rukas ateina.. Dusna, bet ir vejas.. dekuti per 5 min smeliu uznesa.. net nemalonu but.. Viskas- plaukai oda uznesta smeliu
O Gran canarijoj tos kopos- jos 8 km ilgio ir pliaciausioj vietoj 2 km. Visas tas smelis ir yra sunestas is Sacharos ;)
QUOTE(giega @ 2024 04 09, 14:06)
Labukas
As esu macius smelio audra Tenerifej tada buvom.. sedim pliaze ir taip nuo juros kaip rukas ateina.. Dusna, bet ir vejas.. dekuti per 5 min smeliu uznesa.. net nemalonu but.. Viskas- plaukai oda uznesta smeliu
O Gran canarijoj tos kopos- jos 8 km ilgio ir pliaciausioj vietoj 2 km. Visas tas smelis ir yra sunestas is Sacharos ;)
aš tik per teliką
o šito nežinojau, apie pliažą ir Sacharos smėlį.
Bliam, gera masažistė. Išniurko mano sprandą kaip reikalas, atrodo viskas ten įsijungia
labas rytas
panašu, bus graži diena Piešt eisiu, tai jau dabar laukiu darbo pabaigos
Labas rytas,
gyva
savaitė buvo trumpa, vėl darbas. Galva tuščia tuščia
SM visai mūsų užmirštas
Kol ėjom-dar kažkas parašydavo. Grupelė nelabai pasiteisina
Bet tas sacharos smells toks...bet nežinau kaip paaiskinti...labiau stiklinis, jei taip gqlima pavadinti. Aštresnis kažkoks.
Labs iš rytelio . Keliuosi I darbą
Papildyta:
Nu zinok as is trecio tik karto ikeliau posta. Visai gliucina mamkos.
Labs iš rytelio . Keliuosi I darbą
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2024 05 02, 12:13)
SM visai mūsų užmirštas
Nu zinok as is trecio tik karto ikeliau posta. Visai gliucina mamkos.
net nepažiūrėjau, jau kelios dienos pasižiūriu tik vakare nes vistiek neužsukat
gliučina, nes reklamos čia viską daro. Pastebėjau-kol visų neužkrauna-rodo nesąmones. O prie tos naujos versijos tikrai nesipratinsiu, be ryšio jinai visiškai.
variau vakar batų kariškų pirkt...ir guzo. Visi rudi mano dydžio o man juodų reik.
gliučina, nes reklamos čia viską daro. Pastebėjau-kol visų neužkrauna-rodo nesąmones. O prie tos naujos versijos tikrai nesipratinsiu, be ryšio jinai visiškai.
variau vakar batų kariškų pirkt...ir guzo. Visi rudi mano dydžio o man juodų reik.
šiandien vebinarą žiūrėjau apie DI. NU įdomu
Kas tas Di?
Labuka. Diena graži, o reikia dirbti...obydniakas
Labuka. Diena graži, o reikia dirbti...obydniakas
Dirbtinis intelektas.
Tiesiog įdomu, reiks kursą išklausyt, nes yra nemokamai, nors ir anglų kalba. Buvau darbo pokalby. Gal ir nieko nebus, bet truputį prasivėdinau, gal kiek savivertės atgavau
Tiesiog įdomu, reiks kursą išklausyt, nes yra nemokamai, nors ir anglų kalba. Buvau darbo pokalby. Gal ir nieko nebus, bet truputį prasivėdinau, gal kiek savivertės atgavau
QUOTE(lututė @ 2024 05 13, 17:51)
Dirbtinis intelektas.
Ai, tiksliai gi, lietuviskai DI. Jo, įdomus dalykas, man sunus kartais papasakoja apie jį.
Nu tai šaunuolė kad dairaisi darbo kitur. As irgi turiu pradeti dairying darbo pilnu etatu.
QUOTE(-burbanti- @ 2024 05 14, 11:01)
Ai, tiksliai gi, lietuviskai DI. Jo, įdomus dalykas, man sunus kartais papasakoja apie jį.
Nu tai šaunuolė kad dairaisi darbo kitur. As irgi turiu pradeti dairying darbo pilnu etatu.
Įdomu, bet vis dar nepradėjau, dukra siuntė nuorodą į kursus, reiks išsisaugot.
Kai turi darbą, kad ir puse etato, gali ramiai ieškotis. Rasi, tik sugalvot reik, kur
Man šiandien ALFA kurso išleistuvės, tai vėl grįšiu vėlai. O ryt eisiu tapyt...