o aš šiandien pasiryžus namus tvarkyt iš pagrindų Žiūrėsiu, kiek ilgam užteks entuziazmo ir sveikatos, bet kol oras šūdinas, reik kuistis.Paskui vėl nesinorės, o ir atostogos kitą savaitėlę pabaigoj prasideda...
Ką, giegut, vėl balius pas tave ?
Eilinis Cia atvaro draugai is kiyo miesto, su nakvyne. Musu kriksto dukra..
Dabar grizinejam is outletu. Isleidau gimtadienio pinigus nusipirkau akinius nuo saules, guess suknele, maikute ir megztuka. Dar mazajai UGG batus paemem, nukainuoti iki 40£.. dar peiliu rinkini. Vnz biski pataskem
Dabar dar i maistine ir kokia 18-19 h sveciai turetu atvaziuot, nes susivelimo..
Dabar grizinejam is outletu. Isleidau gimtadienio pinigus nusipirkau akinius nuo saules, guess suknele, maikute ir megztuka. Dar mazajai UGG batus paemem, nukainuoti iki 40£.. dar peiliu rinkini. Vnz biski pataskem
Dabar dar i maistine ir kokia 18-19 h sveciai turetu atvaziuot, nes susivelimo..
O aš ką tik iš baliaus parsivilkau... skersa visa...
Labas rytas, varnelės
Vėl pirmadienis Galėtų būt penktadienis
Labukas
Man tai laisva bet biski sveciai uzsibuvo.. Aisku per toki ora ir patys namie pratinginiave butume Sokinet aplink irgi nereik, viska zino kur kas yra
Vakar nuvarem i turkiska restorana, apsiedem ir dar gera porcija namo parsivezem
Siandien pila nuo par ankstyvo ryto
Man tai laisva bet biski sveciai uzsibuvo.. Aisku per toki ora ir patys namie pratinginiave butume Sokinet aplink irgi nereik, viska zino kur kas yra
Vakar nuvarem i turkiska restorana, apsiedem ir dar gera porcija namo parsivezem
Siandien pila nuo par ankstyvo ryto
Oi, kaip gerai, kad pila - mažiau lankytojų bus. Dirbu galerijoje, kur nėra laiko užsičiaupti, o iki atostogų - 2 dienos. Organizmas jau nori pailsėti
Bet uz tai kokia kita sav grazi bus savaitgali leksim prie juros
kitą savaitę man atostogos. Tai gerai, kad graži
Tai paatostogqusim, mergučės
noriu valgyyyt Dar kentėt pusvalandį...
QUOTE(lututė @ 2021 08 09, 10:31)
noriu valgyyyt Dar kentėt pusvalandį...
As ka tik atsisedau valgyti. Prisimaišiau salotų su žuvies gabaliukais, visai skqn1iai gavosi.
aš jau pavalgiau ir kavos išgėriau...noriu namooo