Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

o aš šiandien pasiryžus namus tvarkyt iš pagrindų biggrin.gif Žiūrėsiu, kiek ilgam užteks entuziazmo ir sveikatos, bet kol oras šūdinas, reik kuistis.Paskui vėl nesinorės, o ir atostogos kitą savaitėlę pabaigoj prasideda... ax.gif
Ką, giegut, vėl balius pas tave ? biggrin.gif
Atsakyti
Eilinis biggrin.gif Cia atvaro draugai is kiyo miesto, su nakvyne. Musu kriksto dukra..
Dabar grizinejam is outletu. Isleidau gimtadienio pinigus biggrin.gif nusipirkau akinius nuo saules, guess suknele, maikute ir megztuka. Dar mazajai UGG batus paemem, nukainuoti iki 40£.. dar peiliu rinkini. Vnz biski pataskem biggrin.gif
Dabar dar i maistine ir kokia 18-19 h sveciai turetu atvaziuot, nes susivelimo..
Atsakyti
O aš ką tik iš baliaus parsivilkau... skersa visa... tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, varnelės 4u.gif
Vėl pirmadienis tongue.gif Galėtų būt penktadienis tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Man tai laisva biggrin.gif bet biski sveciai uzsibuvo.. Aisku per toki ora ir patys namie pratinginiave butume biggrin.gif Sokinet aplink irgi nereik, viska zino kur kas yra biggrin.gif
Vakar nuvarem i turkiska restorana, apsiedem ir dar gera porcija namo parsivezem biggrin.gif
Siandien pila nuo par ankstyvo ryto…
Atsakyti
Oi, kaip gerai, kad pila - mažiau lankytojų bus. Dirbu galerijoje, kur nėra laiko užsičiaupti, o iki atostogų - 2 dienos. Organizmas jau nori pailsėti rolleyes.gif
Atsakyti
Bet uz tai kokia kita sav grazi bus wub.gif savaitgali leksim prie juros wub.gif
Atsakyti
kitą savaitę man atostogos. Tai gerai, kad graži biggrin.gif
Atsakyti
Tai paatostogqusim, mergučės biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
noriu valgyyyt cry.gif Dar kentėt pusvalandį... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 08 09, 10:31)
noriu valgyyyt  cry.gif Dar kentėt pusvalandį... unsure.gif

As ka tik atsisedau valgyti. Prisimaišiau salotų su žuvies gabaliukais, visai skqn1iai gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 rugpjūčio 2021 - 13:02
aš jau pavalgiau ir kavos išgėriau...noriu namooo tongue.gif
Atsakyti