Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

As uzsisakiys fukciju, kazko ilgai neateina..
kazkoks vesus pavasaris.. apie 15 tik.. lygtai siam savaitgaliuirodo 18.. ziuredim ;)
Varau dabar iki Lidlo, paskui kazka valgyt pasaryt reik smile.gif nu ir baigt kiema tvarkyt po baliu smile.gif prilaiste kolos trobelej, reik eit isplaut smile.gif
Atsakyti
aš dar kepsnio turiu dviem kartam, tai reik tik bulvių nusiskust ax.gif
Atsakyti
As jau meciau viska, kas liko nuo Velyku.. nedaug, bet jau nebesinori.. Isviriau butokeliu sriubos.. uzmarinavau vistos krutinele.. Bus su salotom ;)
Atsakyti
aš neee...dar kai ką kameron sukišau-sueis. Mėsą mest griekas biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas 4u.gif
brrrr, kaip šalta...šiandien tupėsiu viena-kolegė mamą išvežė operuot, nebus...tikriausiai ir pietų nieks neišleis... nors kia taip šalta, nėr ir kur eit... ax.gif
Šiandien atidaro gymą po remonto, užsiregistravau į vakarinę treniruotę ax.gif
Atsakyti
Labukas

Balandzio 1 melavom draugam kad lt prisnigo ir va- tikrai prisnigo 🙂
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2024 04 04, 12:48)
Labukas

žiūrėjau , koki vaizdai Rokišky... blink.gif Gryna žiema biggrin.gif
šiaip šalta nemaloniai...o šeštadienį jau +13 rodo, sekmadienį-vėl+19...šeštadienį reik palėkt kaiman, nusigenėsiu rožes, ir šiaip noriu lauke pabūt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2024 04 04, 11:48)
Labukas

Geras biggrin.gif
As tai nieko neapgavau, mane užtat apgavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko neapgavau, mudvi su systra kepsnį išsikepėm, suvalgėm ir tiek žinių. rolleyes.gif Išleidau apypiete namo.
Po savaitgalio noriu tik miegot. Įdėjus skelbimą, kad parduodu vaiko kambario baldus-nu sakiau jau. Penktadienį gaunu žinutę-tipo atvažiuojam pasiimt. Nu OK, važiuokit, tik ne ryte, nes turiu spintas iškraustyt...
Tai tas spintas krausčiau iki 1 nakties ir dar šveičiau-valiau kitą dieną...nes "turto"-patikėkit, tiek metų nejudinta blink.gif Įsivaizduokit-atvarė pasiimt blondinė su tokiu nupiepėliu-tipo šūdas, nusinešim. O sakau, įrankius pasiėmėt-reikia išsiardyt, spintos tarpusavy susuktos...
Nu tai ne... blink.gif tai taip ir dingo blink.gif Aišku, tą darbą reikėjo padaryt, bet ne šitaip verčiantis per galvą...namai apkrauti knygom, siaubas...pramečiau bbž kiek visko ir dar sočiai biggrin.gif
O vakar buvau kaime rožių apkarpyt-tai nuo 9 daviaus iki 15 val-nežinau, ką ten dariau-karpiau, tręšiau, purškiau, ravėjau (pešiojau tiksliau), sodinau augaliukus...nu atrodo, nieko rimto, bet nuvargau nuo to trepsėjimo pirmyn atgal...dar naktį neužmigau, tik paryčiais. Vos iš lovos išlipau, dabar kai vaiduoklis sėdžiu darbe...perpiet varysiu masažo darytis, vakare-kursai...parsirasiu 9... tongue.gif
Atsakyti
Labukas

O mes tik po parkus pasivaiksciojom, su deaugais pavakarojom smile.gif vakar pirktiniu cepu issivirem ir viskas smile.gif mes ILSIMES savaitgaliais smile.gif
Einu apsitvarkyt namu, tada i vietini centriuka- paskutine lazerio depiluacija 🙂

Bandem su draugais susitarkt i kokia kelione visiems.. bet ju vaikai mokyklinio amziaus, tai derina per atostogas.. o man lisnai perkoket irgi nekyla rankos.. Tai niekaip dienu nesuderinom smile.gif nes geguzes pabaigoj vieni isvaro, mes birzeli isvarom smile.gif vasara per brangu smile.gif
Atsakyti
nu tai gerai, kai galit biggrin.gif aš irgi ilsėčiaus, bet jei aš ilsėsiuos-kas ir kada padarys... tongue.gif
Per vaikų atostogas, bilietai aišku brangsta biggrin.gif
nežinau, norėčiau gal kur išlėkt, bet teks šįkart palakstyt po LT, nes nebus iš ko. Kaip bus-taip bus gerai ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas 4u.gif
šilta šiandien ax.gif Tik kažkokių Sacharos dulkių prinešė-bent jau radijuška skelbia. Tai mano mašinukas visas geltonas-nežinau, ar nuo dulkių, ar nuo beržų žydėjimo ax.gif
Atsakyti