Labukas
As lovoj geles renkuosi man reik i krepselius ka nirs pasodint.. issirinkau fukcijas, raso kad visa vasara zydi ;) tik nezinau mintinai korteles duomenu, rriks paskui suvest
aš irgi prisipirkau visokiausių sėklų, labai noriu delfinų užsiveist, jie aukšti, bet man gražūs labai.
Kol kas susisėjau tik pomidorus ir porus, petruškas manau šįmet sėsiu tiesiai į dirvą kitą savaitę-jos gi nė velnio nebijo.
Žadėjau varyt kaiman savaitgalį, išsikast duobes užsakytom rožėm, bet blyn, lietų žada. Tai kažkaip gal susilaikysiu...
Kol kas susisėjau tik pomidorus ir porus, petruškas manau šįmet sėsiu tiesiai į dirvą kitą savaitę-jos gi nė velnio nebijo.
Žadėjau varyt kaiman savaitgalį, išsikast duobes užsakytom rožėm, bet blyn, lietų žada. Tai kažkaip gal susilaikysiu...
As zole nupjoviau oras grazus, bet pasedet ilgiau dar nesinori, vedoka.. ispueskiau vorius fui kokie slykstus..
Ryt i baliu ;) grisim tik sekmad
QUOTE(giega @ 2024 03 14, 18:08)
As zole nupjoviau oras grazus, bet pasedet ilgiau dar nesinori, vedoka.. ispueskiau vorius fui kokie slykstus..
aš ryt varau į konfetenciją, pasiėmiau nemokamą atostogų dieną.Visą dieną mokysiuos
Labukas
O cia savo iniciatyva ar darbas siuncia? Jei darbss, tai jis viska turetu apmoket ;)
Vakare varysim i sodyba pas drsugus. Siandien siaip pavakarodim, ryt gimke svesim dovanu nupirkom vardinius numerius ;)
O cia savo iniciatyva ar darbas siuncia? Jei darbss, tai jis viska turetu apmoket ;)
Vakare varysim i sodyba pas drsugus. Siandien siaip pavakarodim, ryt gimke svesim dovanu nupirkom vardinius numerius ;)
Čia ne darbas, čia man. Pasiruošimas dienai X, konferencija apie žaizdų gydymą
labas rytas
Kaip balius, giega ?
Labukas
Balius liuks👍su muzikantais, sokiais ;) su pirtele.ir oras neblogas pasitaike, net prie juros nulekem pasivaiksciot ;)
Siandien issimiehojau iki 9 skalbenje dirba, reik apsitvarkyt, varyt iki pardziu net duonos namie nera
Balius liuks👍su muzikantais, sokiais ;) su pirtele.ir oras neblogas pasitaike, net prie juros nulekem pasivaiksciot ;)
Siandien issimiehojau iki 9 skalbenje dirba, reik apsitvarkyt, varyt iki pardziu net duonos namie nera
QUOTE(giega @ 2024 03 18, 14:56)
Labukas
tai linksma. Labiausiai nepatinka, kai tik užstalėj reik sėdėt
aš savaitgalį neturėjau kada tvarkytis-kaime duobes rožėm kasiau, varar irgi tingėjau, tai pralėkiau ryte kaip ragana ant šluotos. Nekapitališkai, bet kam rūpi
Ta uzstale uzstalei nelygi kartais visai lius tik pasneket
Bet su muzikantais bet kuris balius yra linksmesnis ;)
Tie isvaziavimai su nakvynem o dar dviem naktim tiek rubu reik.. tai kol viska atgal isdelioji.. dar skalbimai..
Lutut, kas pas tsve namus vercia pas mane tai dvi kates
Bet su muzikantais bet kuris balius yra linksmesnis ;)
Tie isvaziavimai su nakvynem o dar dviem naktim tiek rubu reik.. tai kol viska atgal isdelioji.. dar skalbimai..
Lutut, kas pas tsve namus vercia pas mane tai dvi kates
kas kas...aš pati sugebu prisimėtyt visur, plius vistiek nešasi ir žemės, ir dulkės-jų kažinkaip vengdamas neišvengsi
darbe vėl pilnatis blt, bet čia ji be perstojo tęsiasi. Prinervino mane, vėl visa pasišiaušus kai žvirblis sėdžiu
darbe vėl pilnatis blt, bet čia ji be perstojo tęsiasi. Prinervino mane, vėl visa pasišiaušus kai žvirblis sėdžiu
Labas rytas,
antradienis. Susirgo mūsų ALFA kurso vadovė, tai šiandien eisiu ne parmazonų mokint, o piešt
Nėra meilės darbui