Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Pabudome,atsikeleme,kava isgereme biggrin.gif Dar draugelis zuvi is pat ryto atveze,tai tik saldytuvan sukisau,grizus reiks raklinet...Dezse doradu(kokia 12vnt) 2 geri su smotai lasisos file,2kg karalisku kreveciu ir kazkiek skumbres,gal 5-6..Viso 100£ mirksiukas.gif

JAuciu vel kokia fura veluoja,nes skaneris dar neuzsikroves...
Atsakyti
Jaučiu ir pas mus panašiai kainuotų...skirtumas tik uždarbiuose biggrin.gif
aš šiandien išvis neturiu ką veikt...tuntas skaičiavimų buvo, viskas veltui. Mėnuo vėl tuščias, o tai reiškia, kad pinigų nedaug. O išlaidų daug. Nu kaip biesina, negaliu... blink.gif
Atsakyti
Jau kazkada sakiau, kad pas mus ima uzstata uz skaiciavima.. Jei oaskui uzsisakai, tai ieina i kaina, jei ne, vsio, uzstatas nuplaukia..
Papaisyt, kaip pvz atrodys, nemokama..Kaina apytikslia pasakys, bet skaiciavimai tik susimokejus..

136 stopai.net 7 laikiniai blink.gif einu ziuretis savo kelua…
Ir aisku vakarinis,17h yra.. biesina ir mane ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 06 rugpjūčio 2021 - 09:09
pas mane atvirkščiai. Projektavimas mokamas, o paskaičiuoju vietoj. rolleyes.gif Nu žodž... ax.gif
17 val penktadienį jau vėlai... tongue.gif aš šiandien einu dantų pasibalint anksčiau, bet kiek žinau, procedūra 1,5 val.Jetau, kokia nesąmonė blink.gif nei man čia reik , tuo labiau, kad reiks dasimokėt, o išlaidų ir taip per akis. Bet dovana blink.gif
Pirksiuos šiandien kokio vyno, nes viskas užpypino juodai. O ir šalta LT, lyja...buvo karšta-nekas, bet toks oras irgi be ryšio... ax.gif
Atsakyti
Oaš!!! O aš!!! Aš tuoj eisiu perbėgti namus su šluoste. Vakare atvaro vaiko pana savaitgaliui.
Bet va nepatinka jam lietuvės ir viskas. Univere gi ir is Lietuvos yra panelių, bet sakė,, kai kazkada paklausiau kodel ne lietuvės, kad jos kažkokios grubios.Ka jis turi omenyje, tai tikrai nesupratau, o ir neklausiau.
Atsakyti
nu...ar tik neužsikalbės tavo fliansiukas biggrin.gif Turėsi marčią lietuvę... biggrin.gif Grubios... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gyvenimo užgrūdintos blyn biggrin.gif
Oras jau toks sušiktas, kad gal gliuntveino labiau norėtųsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 08 06, 14:20)
nu...ar tik neužsikalbės tavo fliansiukas  biggrin.gif Turėsi marčią lietuvę...  biggrin.gif  Grubios...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gyvenimo užgrūdintos blyn  biggrin.gif
Oras jau toks sušiktas, kad gal gliuntveino labiau norėtųsi  biggrin.gif

Ai, zinok man kad ir babajka - svarbu jam ge rai bus. irnesakyk.gif

Ačiū, ačiū mano miela drauge už nuostabią mintį wub.gif ...einu isikrapinsiu savo juoduju serbentų likeriuko ir pailsėsiu.

Čin, čin... biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugpjūčio 2021 - 14:49
ajetau, kaip prOšmatniai biggrin.gif tiksliai, man dar reik vyšnių-trešnių trauktinę nupilt ir cukrum užpilt biggrin.gif ale blyn, jaučiu spalvotų gėrimų man šiandien bus nelabai galima...reik balto vyno nusipirkt rolleyes.gif
dą ir pastiprint reiks, turiu 70 apsukų degtinės...nu kad nebūt labai nuskiesta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 08 06, 15:17)
ajetau, kaip prOšmatniai  biggrin.gif tiksliai, man dar reik vyšnių-trešnių trauktinę nupilt ir cukrum užpilt  biggrin.gif ale blyn, jaučiu spalvotų gėrimų man šiandien bus nelabai galima...reik balto vyno nusipirkt  rolleyes.gif
dą ir pastiprint reiks, turiu 70 apsukų degtinės...nu kad nebūt labai nuskiesta  biggrin.gif

Cia tik mano grafiniukas, niekam daugiau neduodu biggrin.gif biggrin.gif

Tai, kad su balintqis dantimis lqbai atsqrgiai reikia, ne tik vynu, kiek žinau ir arbata net nerekomenduojama, jei neklystu g.gif
Atsakyti
Ir kavos,ir arbatos,ir raudono vyno ir kitu dazanciu gerimu ir maistu negalima tau siandien Lutute mirksiukas.gif Net po eilines higienos negalima...

Visa valanda velavom is depo isvaziuot,tai aisku visa valanda ri veliau b
aigem..JAu kaip ir namie..Tik 17h reik i depa nuvaziuot...O to siuntinio net nepriduosiu,nes nera tiksliaus adreso biggrin.gif Aisku galejau darbe issiaiskint,nu bet jei zmogus nemoka uzsirasyt savo adreso,o uzsisako laikini ir dar 17h,tai as irgi nesistengiu biggrin.gif
Atsakyti
Žinau...o ėst noriu...dar pusvalandį negalima. Vyną galima, bet baltą.Tokio ir nusipirkau... ryt irgi visokių uogų-burokų privengti.Tai gerai, kad balius sekmadienį, o tai reiktų žiūrėt, ką valgau tongue.gif
Ne taip labai ir išbalo, bet odontologė sakė, kad tiek daug nesitikėjo. Nes mano dantys gan rudi, ar nuo gyvenamos vietovės, ar nuo vaikystės antibiotikų. Nu bet atllikau pareigą-tipo dovaną atsiėmiau ir gerai...dar prisidėt reikėjo-nu kai visada, kai šikna būna, tai jau didelė. Blyn, tuoj nuo kėdės nugriūsiu iš alkio... blink.gif
Atsakyti

LAbukas
Pila nuo pat ryto..TAi nevaziavom pas dukra i darba pasiplaukiot...Gal kita savaitgali...

Bet i shopingus ruosiames biggrin.gif VA apsimetysim namus ir varysim mirksiukas.gif Reik dar lovas sveciams paklot,po pietu ir atvarys mirksiukas.gif

Atsakyti