Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Orelis, tai fui fui.. striuke slapia, masinoj bala.. na bet jau namie smile.gif

Susirasiau vakar visus sunkelius, visus closus, walkus.. tai siandien biski greiciau susidejo marsrutas smile.gif

Savaitgaliui planu dar neturim smile.gif va nuo kito savaitgalio tai baliai pradideda smile.gif drauges gimke 29 diena, draugelio kovo 2, kito 16 smile.gif bankrotas smile.gif

Atsakyti
mano draugės gimsė irgi 29.O kovo 7- fliansiuko gimsė.Nei vienai, nei kitai nežinau, ką dovanoti.Fliansas dar šiaušias, kad jai dovanų nereik rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 22 vasario 2024 - 20:54
Draugei tai bilietus i teatra dovanosiu:) Draugui 55 mecik proga nupirkom vardinius numerius smile.gif ka kitam, dar nesugalvojom, brt ten ka nors smulkiau..
Atsakyti
Labukas

Kaip visada- penktad daugiausiai darbo 🙂

Atsakyti
laba,
tai nieko naujo. Penktadienis pas mane kai taisyklė-vertimasis per galvą. Kol kas ramu sąlyginai, vienas bernas atėjo pasiskaičiuot, buvau pasimatuot čia netoliese ir anplūdžio nėra. Bet kas po pietų bus-neatspėsiu biggrin.gif
Gal irgi reik pagalvot draugei apie bilietus kur nors į koncą ar teatrą ax.gif
Atsakyti
Nu va, jau po darbu. Jei neskaityt kad gavau krusos, tai visai neblogas oras buvo smile.gif

Atsakyti
oho, kruša blink.gif čia tai lyja ištisai.Bųvau sportkluby.Šikną skauda tongue.gif
Atsakyti
Kruša? Pas mus visai grazi diena buvo.

Likau patenkinta kaip praejo parodos private viewing. Atvyko daug zmoniu. Šampanas liejosi laisvai biggrin.gif , nors cia valdzia nepasišiko biggrin.gif
Atsakyti
3 minutes, bet krusa smile.gif grynai ledukais smile.gif

Jau namie po darbu smile.gif verdu koldunus, nes saldytuve pele pasikorus ;)
Atsakyti
aš parsivilkau iš konferencijos, lynoja, oras š... rolleyes.gif
Pailsėsiu ir varysiu pas draugę.Šiandien švenčiam, gersim tikrą šampę.Ji įveikė vėžį wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, saulytės 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labukas

Mano drauge irgi iveike vezi👍

Pabudau kaip i darba, bet ant kito sonoir tik tik atsikeliau smile.gif tuoj i depiluacijas varysiu. Sitas ir dar 1x liko smile.gif labai gerai, skust nebereik smile.gif

Paskui biski i pardes.. ir namu tvarkyt smile.gif nes tik apsimetom, o kampuose jau dulkiu kamuoliai smile.gif
Atsakyti