Labukas
Orelis, tai fui fui.. striuke slapia, masinoj bala.. na bet jau namie
Susirasiau vakar visus sunkelius, visus closus, walkus.. tai siandien biski greiciau susidejo marsrutas
Savaitgaliui planu dar neturim va nuo kito savaitgalio tai baliai pradideda drauges gimke 29 diena, draugelio kovo 2, kito 16 bankrotas
mano draugės gimsė irgi 29.O kovo 7- fliansiuko gimsė.Nei vienai, nei kitai nežinau, ką dovanoti.Fliansas dar šiaušias, kad jai dovanų nereik
Draugei tai bilietus i teatra dovanosiu:) Draugui 55 mecik proga nupirkom vardinius numerius ka kitam, dar nesugalvojom, brt ten ka nors smulkiau..
Labukas
Kaip visada- penktad daugiausiai darbo 🙂
Kaip visada- penktad daugiausiai darbo 🙂
laba,
tai nieko naujo. Penktadienis pas mane kai taisyklė-vertimasis per galvą. Kol kas ramu sąlyginai, vienas bernas atėjo pasiskaičiuot, buvau pasimatuot čia netoliese ir anplūdžio nėra. Bet kas po pietų bus-neatspėsiu
Gal irgi reik pagalvot draugei apie bilietus kur nors į koncą ar teatrą
tai nieko naujo. Penktadienis pas mane kai taisyklė-vertimasis per galvą. Kol kas ramu sąlyginai, vienas bernas atėjo pasiskaičiuot, buvau pasimatuot čia netoliese ir anplūdžio nėra. Bet kas po pietų bus-neatspėsiu
Gal irgi reik pagalvot draugei apie bilietus kur nors į koncą ar teatrą
Nu va, jau po darbu. Jei neskaityt kad gavau krusos, tai visai neblogas oras buvo
oho, kruša čia tai lyja ištisai.Bųvau sportkluby.Šikną skauda
Kruša? Pas mus visai grazi diena buvo.
Likau patenkinta kaip praejo parodos private viewing. Atvyko daug zmoniu. Šampanas liejosi laisvai , nors cia valdzia nepasišiko
Likau patenkinta kaip praejo parodos private viewing. Atvyko daug zmoniu. Šampanas liejosi laisvai , nors cia valdzia nepasišiko
3 minutes, bet krusa grynai ledukais
Jau namie po darbu verdu koldunus, nes saldytuve pele pasikorus ;)
Jau namie po darbu verdu koldunus, nes saldytuve pele pasikorus ;)
aš parsivilkau iš konferencijos, lynoja, oras š...
Pailsėsiu ir varysiu pas draugę.Šiandien švenčiam, gersim tikrą šampę.Ji įveikė vėžį
Pailsėsiu ir varysiu pas draugę.Šiandien švenčiam, gersim tikrą šampę.Ji įveikė vėžį
Labas rytas, saulytės
Labukas
Mano drauge irgi iveike vezi👍
Pabudau kaip i darba, bet ant kito sonoir tik tik atsikeliau tuoj i depiluacijas varysiu. Sitas ir dar 1x liko labai gerai, skust nebereik
Paskui biski i pardes.. ir namu tvarkyt nes tik apsimetom, o kampuose jau dulkiu kamuoliai
Mano drauge irgi iveike vezi👍
Pabudau kaip i darba, bet ant kito sonoir tik tik atsikeliau tuoj i depiluacijas varysiu. Sitas ir dar 1x liko labai gerai, skust nebereik
Paskui biski i pardes.. ir namu tvarkyt nes tik apsimetom, o kampuose jau dulkiu kamuoliai