QUOTE(giega @ 2024 02 13, 11:46)
Labukas
Ziema ziema, bek is kiemo
Blynai ir sekmad buvo ir vakar bulviniu labai uzsimaniau 🙂 o kadangi siandien dirbu, tai apseisim ir be blynu 🙂
Lutut, kas pazadino?
Tiksliai gi, reik blynus šiandien kept
Visai mielinių norėčiau, bet neturiu mielių. Reiks gal pardėn nušliaužt per pietus
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 13, 13:08)
Zada. Buvau Sodroje, tai ant informacinio teliko aiskiai buvo uzrasyta, kad vyrams 2 dienas per metus, moterims - 8 dienos per metus dasideda kas met. Bet tik nesupratau kodel vyrams 2 dienos, o moterims - 8
Mes vakar parsivezem anyta I namus laikinai. Kol savo dukterims augino vaikus, tol buvo reikalinga. Vaikai uzaugo ir sukrove tases. Paeme vyras vos ne nuo gatves. Viena duktė ismete, kita nepanorejo pasiimti.
Nu taip, bet IKI 65 metų. Dabar dar nesiekia, tai kasmet prideda.Vyrams 2 dienos todėl, kad jų pensijinis amžius ir anksčiau buvo nustatytas ilgesnis, todėl dabar reikia mažiau pridėt.
Ojej...kaip graudu
nu suprantu, seni žmonės būna įkyrūs, paranojiški, kartais nelabai sugyvenami. Bet šitaip...
Ar dukros nepagalvoja, kad jos irgi pasens?...
QUOTE(giega @ 2024 02 13, 13:19)
Bijau passkyt, kad mano vaikai taip niekada nepasielgtu.. Nes prisisneket greit gali.. bet siuo metu tikrai nesuprantu, kodel taip kiti elgias..
drauges marcia TEVAI ismete i gatve su ka tik gimusiu vaikiuku..
Viešpatie, dar taip būna? savo vaiką, su kūdikiu? Nu žvėrys, ir tie taip nesielgia. Košmaras kažkoks.
Aš pavyzdžiui niekaip nesupratau, kaip uošvienės vyriausia dukra susiriejo su motina ir 3 metus net akių nerodė, nekalbant jau apie atsiprašymą. Tik per jaunesnės dukters bėdą (sakiau, kad vyras staigiai mirė), kai jau motinos nebeliko kas vežioja pas daktarus, nuperka maisto-atsirado gražuolė. Nu bet ji amžina auka, visad jautėsi, kad skriaudžiama ir visaip kaip. Nors giliai abejoju, kad taip buvo. Suprantama tik, kad vyriausiai dukrai daugiausia teko darbų ir visko-nu bet jomajo, o kas padės tada? Anyta gi tada liko viena su keturiais vaikais- ir dirbt, ir savo ūkį apeit. Kaime gi visi dirbdavo, nieko naujo.
Mano tėvukas irgi kiek buvo ir prinervinęs, ir nesąmonių prišnekėjęs - nu bet žinai, kad žmogus senas, kad jis kaip ne kaip - tėvas. Būtume jau jį į miestą pasiėmę žiemai, koks jis ten bebuvo, bet po Velykų staigi mirtis...