Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Buvom su sese "Angelų takuose"...Jėga... wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas, saulelės 4u.gif
Kaip savaitgalis prabėgo?

man lomkės šiandien. Noriu namo, į lovą, knygą paskaityt. Darbui meilės lygiai nulis. Bet aišku, po truputį įsivažiuosiu ax.gif
Atsakyti
Labukas

Ka cia tokio nuveikiau?? Zole nupjoviau smile.gif o amaru ant roziu, net issigandau, tai nupurskiau. Atejo naujos uzuolaidos i kiema, bet nekeiciau, dar tegu dar pabuna, kol vejai..

Varau kraujo priduot, tai negaliu valgyt dar smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi - jokios meiles darbui siandien biggrin.gif
Atsakyti
Bet va ka is tikruju reiskia metai. Viskas. Atejo laikas, kai nei noro, nei energijos nera dirbti. Organizmas jau nualintas darbo. Sitiek desimtmeciu istisai dirbti su 28 dienomis atostogu per metus. Sakykit ka norit, o musu tevams pasiseke. Jie pensijos isejo budami 55. Sau dasidurdavo, kas norejo. Kas nenorejo, tas nedirbo ne vienos dienos po pensijos. Buvo sistema, kuri leido rinktis. Dabar gi iki mirties reikia dirbti nori nenori, nes kitaip ir stoga virs galvos prarasi, ir is bado numirsi. Anksciai is atlyginimo isgyvendavom, dar ir su taksais i mokslus gqlejau vazineti, ir po paskaitu visci7ko tabaka pavalgyti. Dabar su tokiais atlyginomais reikia tqupyti,kaip isprotejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 vasario 2024 - 11:05
Kadangi siandien nedirbu, tai ta meile smile.gif

Atvarau kraujo priduot, aikstele perpildyts, dar dvi masinos jau irgi laukia, kol kas isvaziuos.. o mano app 8:30.. Tai variau ieskot kur ant gatves galima palikt.. gana greit radau, bet vis tiek- susimojet, paeit.. atejau be 2 min smile.gif zmoniu daug, bet mane pirma ir pakviete smile.gif Tai jau namie, jau ir pavalgiau smile.gif

Reik eit biski apsimetyt daiktus.. Paskui iki Lidlo, i Tkmaxx dar noriu uzeit.
Sriubos nuo vakar yra, bet kazka reik dar calgyt padaryt..
Atsakyti
As irgi vaziuoju jau truputeli apsipirkti produktu pries darba,nes po darbo tingesiu.
Atsakyti
Viena mociute tikrai kokiu 55m isejo i pensija.. ir daugiau nedirbo, su mumis vasaras sode leisdavo.. Kita kaime gyveno, tai ukis gyvuliai.. pensija nepensija, sert visus reikia smile.gif
bet mama tai virs 60 isejo i pensija..

Na, sveikata kaip ir nesiskundziu dar smile.gif bet dirbt tingiu ir as smile.gif Nors jei tik namie sedet reiktu, irgi nuobodu butu smile.gif

Ir dar, as niekad nedirbau tiek, kad tik 28d atostogu butu smile.gif Kazkada sav dirbau, sav laisva smile.gif po to dirbau 3d i sav smile.gif cia uk pradejau fabrike dirbt, bet ten ir kas 3 men galejau imt savaite atostogu, tai kazkaip irgi nepervargdavau..
Atsakyti
nu gal visai nedirbt būtų nuobodu...bet pagalvojus, už metų jau būčiau pensijoj, 55-ų. Fainai-sveikatos dar yr, galima daržus kast, sportuot, piešt...
Man labiau patiktų, kad būtų pasirinkimas-pvz dirbt 3 dienas savaitėj vyresniem ax.gif
Atsakyti
Mano mama 55 8sejo. Buvo pasirinkimas tada - galejai iseiti, o galejqi likti dirbti. Mano mama puse etato dirbo daug metu.
Tqme esme, kad pinigai po 55 buvo garantuoti, kad biednai,bet pragyventi. Norejai geriau - galejai dirbti. Ir lygtais po pensijinis darbas nebuvo apmokestinamas. Sito gerai nezinau,bet girdejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 vasario 2024 - 14:22
Imkim is kitos puses.. mes dabar 55 m getiau atrodom, nei kad musu tevai budami tokiu metu smile.gif

Man idealu dirbt 4 d smile.gif dabar liepua dirbt 5.. jau sutariau, kad kas antra sav dirbsiu 5 ir kas antra 4d smile.gif iki vasaros smile.gif

Atsakyti
nu dabar kas pensijoj dirba-gauna ir algą, ir pensiją. Bet kažin, ar 65 metų dar norėsis dirbt... rolleyes.gif
Atsakyti