ryts labs.
Čiut atvažiavau darban. Keliai... Reik persirikiuot-sniegas pilvą braukia. Reik pasukt-tango ant posūkio su slydimu šonan.
Ir vėl sninga
Mano fliansai šįvakar parskrenda...bijau ir pagalvot, kaip jie grįžinės naktį iš Vilniaus...
Labukas
Burbanti🎈
Lutut, o kaip tavo sveikata?
Bet senai tiek sniego lt nebuvo..
pas mus Telefas rodo -2.. jutimine -5..paspaudziau mygtuka, kad masina sildytus , o net nemaciau ar apsale langai 🙂 nieko, viduj irgi maloniau, nei i visai ledine sest.
Na ka, siandien pradedu nauja rajona 🙂 Galvoju ar pasilikt savo laika ar biski pasididint.. vis tik nauja raj, kol susirasiu namus, kur parkuot Nors stopu nedaug..
Burbanti🎈
Lutut, o kaip tavo sveikata?
Bet senai tiek sniego lt nebuvo..
pas mus Telefas rodo -2.. jutimine -5..paspaudziau mygtuka, kad masina sildytus , o net nemaciau ar apsale langai 🙂 nieko, viduj irgi maloniau, nei i visai ledine sest.
Na ka, siandien pradedu nauja rajona 🙂 Galvoju ar pasilikt savo laika ar biski pasididint.. vis tik nauja raj, kol susirasiu namus, kur parkuot Nors stopu nedaug..
mano sveikata nekokia vis dar. Tikrai sveikstu, bet neturiu jėgų. O ir nosį nakčiai užgula-vidinė sloga, tai kol užmiegu...Šiąnakt porą kartų kėliausi atsigert, nes burna baisiai džiūna, dar apie 1 nakties telefą varčiau, nes užmigt neišėjo... Tai tokia nepasiilsėjus.
Gera žinia, kad lėktuvas iš Kubos jau nusileido Turkijoj. Tai liko tikriausiai mažesnė kelionės dalis.
Gera žinia, kad lėktuvas iš Kubos jau nusileido Turkijoj. Tai liko tikriausiai mažesnė kelionės dalis.
As kazkaip ir nelabai issimiegojus.. Atrodo snaudime tik..grizus pamiegociau pietu, bet tada vel bus budejime..
Kazkas pasieme visa mano konteineri, nusiveze i kita gala depo( nu ok, ten tas pats raj, bet mums atrusiuoja pagal numerius, kur kieno) ir viska ismiksavo .. tai kol atsirinkau savo.. paskundzisu visiems menedzeriams.
Kazkas pasieme visa mano konteineri, nusiveze i kita gala depo( nu ok, ten tas pats raj, bet mums atrusiuoja pagal numerius, kur kieno) ir viska ismiksavo .. tai kol atsirinkau savo.. paskundzisu visiems menedzeriams.
teisingai padarei. Nėr ko lįst prie svetimo...
Buvau poliklinikoj procedūrų, tai pagrindiniai keliai dar dar, o šoniniai tai varge vargeli-čiut pravažiuot
Buvau poliklinikoj procedūrų, tai pagrindiniai keliai dar dar, o šoniniai tai varge vargeli-čiut pravažiuot
Na ka, jau po darbu 🙂 Rajonas neblogas, tik labai daug akligatviu.. davaziuoji, apsisuki, i sekancia gatvele, apsisuki.. Dar daug panasaus pavadinimo- Sutton line, Sutton Crescent, Sutton Road.. nezinau kada isiminsiu 🙂
QUOTE(giega @ 2024 01 16, 18:45)
Na ka, jau po darbu 🙂 Rajonas neblogas, tik labai daug akligatviu.. davaziuoji, apsisuki, i sekancia gatvele, apsisuki.. Dar daug panasaus pavadinimo- Sutton line, Sutton Crescent, Sutton Road.. nezinau kada isiminsiu 🙂
ir visi taip pat prasideda...nu naaa
bliam, jau noriu namo...bet dar turi atvažiuot klientė, po darbo dar lekiu su savo ALFA, skaitysiu paskaitą šiandien. Žodž, namie būsiu gal 9...
Ir ne viena tokia gatve, kur labsi panasus pavadinimas.. Su laiku isiminsiu, bet tikrai laiko reiks
Ana rajona tai visus uzkampius zinojsu net daugelio vardus
Bet sitas arciau Grazus namai, mazai spalvotu . Pora mano drsugiu gyvena tam raj
O paskaitsi pati rasai ar jau tik perskaitai?
Ana rajona tai visus uzkampius zinojsu net daugelio vardus
Bet sitas arciau Grazus namai, mazai spalvotu . Pora mano drsugiu gyvena tam raj
O paskaitsi pati rasai ar jau tik perskaitai?
QUOTE(giega @ 2024 01 16, 20:36)
Nu perskaityt tai jokia paskaita.Ruošiuosi, medžiagą rankioju, ieškau, kuom žmones sudomint. Šiaip manau pavyko viskas gerai. Bent jau komandai buvo įdomu
labas rytas
šiandien LT -18 panašiai. Bet kur kas smagiau, nei kai žemė su dangum maišosi
Labukas
Pas mus 0 ;) Bet ryt poryt naktik -5 rodo.. Bus salta..
Siandien biski daugiau stopu 102. Jau zinau kurios centrines gatves tas pirmiau noreciau padaryt bet nezinau dar kur perkelt Nes galiu tokia makalyne padaryt Tai vaziuosiu, kaip kompas sudejo.. o jis irgi neypatingai gerai sudeda
Pas mus 0 ;) Bet ryt poryt naktik -5 rodo.. Bus salta..
Siandien biski daugiau stopu 102. Jau zinau kurios centrines gatves tas pirmiau noreciau padaryt bet nezinau dar kur perkelt Nes galiu tokia makalyne padaryt Tai vaziuosiu, kaip kompas sudejo.. o jis irgi neypatingai gerai sudeda
tai kompas optimizuoja, bet visko numatyt negali...
varysiu vėl reabilitacijon, tingiu. Bet nors diena graži, saulėta. Tas šaltis man nemaišo. Kojom tik kažko šalta, žinai, neprišildo kondiškė.
Svarbu savaitgalį nepustytų, nes susiruošus anytos aplankyt...
varysiu vėl reabilitacijon, tingiu. Bet nors diena graži, saulėta. Tas šaltis man nemaišo. Kojom tik kažko šalta, žinai, neprišildo kondiškė.
Svarbu savaitgalį nepustytų, nes susiruošus anytos aplankyt...