Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Giega, gi sakau-kaulą nupirk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atvežė mergička man kampomatį, nereikėjo grūstis vėl... ax.gif
Nu nemaniau, kad šitiek rūpesčių su mašinos pirkimu bus. Įsivaizduojat, autorizuotas SEAT servisas (ne garažiukas, ne landynukė), kur normaliai apžiūri variklį ir padaro diagnostiką-anksčiausiai rugpjūčio 11 d...išsimaldavau, kad jei atsiras laisva vieta grafike, kad paskambintų.Nu kas lauks manęs? Tai su pardavėju sutarėm taip - duodu 40 eur už TA , duodu avanso (jei mašina tiks, vistiek man jos reiks), sulaukiam kompo, bet jei kompas rodo variklio defektus, avansą jis grąžins, o TA pinigai jam bus šiokia tokia kompensacija. Žoodž... blink.gif
Atsakyti
Nu nieko. Vistiek viskas praeis ir nusipirksi mašiniuką, savaitė liko, ne metai
Atsakyti
Nu bet jei ji bus su defektu, tikrai nepirksiu... unsure.gif Nu žo. Pravalas. blink.gif
Atsakyti
Labukas

Bet tai kazi ar ir tie sertifikuoti meistai ilys i tuos purkstukus.. jie toks reikalas- laimes dalykas.. Vienas pravaziuoja niekad problemu neturejes, kitas is serviso neislenda..
Bet kuriuo atveju- sekmes 4u.gif

O kada tau vel atostogos?

Mes pagalvojam, kad reiktu i Ispanija sulakstyt.. du skiepus turim, tai grizus nebereiktu karany, tik 1testo.. bet noretus koki rugseji.. o iki tada vel viskas pasikeist gsli..
Atsakyti
ten visi kompai sustatyti ir aparatūra.Tikrina variklio slėgį ir pan, matosi, jei kažkas negerai. Žiūrėsiu. Bet nervų kainuoja... tongue.gif Va laukiu, kol atskambins, o figuški, tylu.
Atostogos man nuo 16 dienos, dar 2 savaitės. Bet jo, viskas šakėm ant vandens šiais laikais.Testai, skiepai. Mūsų valdžia nori visiem prisegt galimybių pasus, jei jo neturėsi-negalėsi nei pardėn, nei kirpyklon. Žo, gyvulių ūkis. blink.gif
Atsakyti
As paziuresiu ka darys su tokiais, kaip aš biggrin.gif

Siandien dirbu ekstra, nu bet jeibogu paskutini karta šią vasarą, prižadu biggrin.gif ....ryt I kavinę per pier - gersim Rigas balzams biggrin.gif

Masina - laimes reikalas. As saviškę, kaip arklį dralinau 5 metus, tik neperseniai gesti pradėjo. Aisku, neskaitau tokiu dalyku, kaip padangu ar lempuciu keitimas.
Atsakyti
ta laimė kažkaip vis stovi į mane subine rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip as pries skiepus,bet pasiskiepinom tik del tu visu lengvatu biggrin.gif TAi va-dabar as uz visokius galimybiu pasus biggrin.gif Tegu nesiskiepine ir sedi namie biggrin.gif

Mes labai neturim laimes ant masinu...Va Lexusas kol kas nekelia problemu biggrin.gif Bet siaip labai greit islysdavo visokios problemos...

NA ka,as jau po darbu mirksiukas.gif Like dienos planai-nupjaut zole,vista sumarinuo,1 skalbima padaryt ir i gyma biggrin.gif O kada kieme pailset biggrin.gif
Atsakyti
nu aš tai bandau žmones suprast... rolleyes.gif yra visokių priežasčių, dėl ko nesiskiepija. Negalima taip visko per prievartą... rolleyes.gif
Aš ir už tai, kad daugiau galvotų ir apie kitus, ne vien savo subinę, bet žmonės yra žmonės... rolleyes.gif
Atsakyti
O man tai toks visiškas pochuizmas del tu žalių pasų, raudonų irnesakyk.gif Po pasaulį pavažinėję, pralauksim kelis metus, kol praeis psichozė. Vazinesim po Angliją, nes šalis graži - yra kur nuvaziuoti. O karantinuotis as galiu ir grizus i Lietuvą, ir parvaziavus namo - laiko turiu marias biggrin.gif

Taip, kad nelabai isgasdins kas mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 16:24
Tai matai, kad ir pačioj Lietuvoj planuoja, kad be to popiergalio net pardėn nenueisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 08 04, 16:42)
Tai matai, kad ir pačioj Lietuvoj planuoja, kad be to popiergalio net pardėn nenueisi smile.gif

Zmonės tamsūs vis dar, nors ir dvidesimt pirmas amzius, nebaraškina, kad yra exemptions.
Atsakyti