nu ką, nieko nėr namie, vakarėlis tęsiasi ?
Manoji jau blakinėja po Havaną, pardę pafotkinus Nuuu...tarybiniai laikai-daug erdvės ir konservai lentynose
Šiandien vakare varysiu į gymą, kol visi atostogauja, naudojuosi proga. Vakar irgi buvau, ryt irgi eisiu.
Šeštadienį vakarėlis...
Labukas
Va Kuba manes bisai netraukia.. jei i ta puse varyciau, Mexika geriau
Suku minti kitus naujus metus kazkur ten sutikt
Vakar kazkas nesusidraugavo mano pilve.. tulike nezinojau tuot ar sest.. per abu galus..
siandien pilve dar sukas, bet lygtai geriau.. planuojam varyt pasivazinet, reiks maiseli koki pasiimt del visa ko
Vakar kazkas nesusidraugavo mano pilve.. tulike nezinojau tuot ar sest.. per abu galus..
siandien pilve dar sukas, bet lygtai geriau.. planuojam varyt pasivazinet, reiks maiseli koki pasiimt del visa ko
QUOTE(giega @ 2024 01 03, 12:12)
Labukas
Aš tai visur išlakstyčiau Aišku, Kuba gal nebūtų Nr1, bet kodėl-visai įdomu. Gražūs vaizdai
Meksikoj buvo jau. Ir Vietname, ir Mianmare, ir Singapūre...gi varlė keliauninkė
Jei turi - granato žievelės arbata vaistas NR1. Arba paprasta stipri juoda be cukraus-irgi biškiuką aptvarko reikalus.
Gal kokį virusėką pasigavai, rotą ar norą...visokių š...juk dabar pilna.
QUOTE(lututė @ 2024 01 03, 10:19)
nu ką, nieko nėr namie, vakarėlis tęsiasi ?
Manoji jau blakinėja po Havaną, pardę pafotkinus Nuuu...tarybiniai laikai-daug erdvės ir konservai lentynose
Šiandien vakare varysiu į gymą, kol visi atostogauja, naudojuosi proga. Vakar irgi buvau, ryt irgi eisiu.
Šeštadienį vakarėlis...
Šeštadienį vakarėlis...
Viskas gerai buvo tarybiniais laikais. Maziau rusiu, bet uztat ne sintetika.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2024 01 03, 12:26)
Aš tai visur išlakstyčiau Aišku, Kuba gal nebūtų Nr1, bet kodėl-visai įdomu. Gražūs vaizdai
Meksikoj buvo jau. Ir Vietname, ir Mianmare, ir Singapūre...gi varlė keliauninkė
Jei turi - granato žievelės arbata vaistas NR1. Arba paprasta stipri juoda be cukraus-irgi biškiuką aptvarko reikalus.
Saunuolė . Tegul atsikeliauja, nes, kai atsiras vaikelis, tai tiek jau negales sau leisti keliauti.
giega, mačiau kažkokioj labai gražioj vietoj buvot. Pilis kažkokia, nu tikrai įspūdingi vaizdai
QUOTE(lututė @ 2024 01 04, 10:45)
giega, mačiau kažkokioj labai gražioj vietoj buvot. Pilis kažkokia, nu tikrai įspūdingi vaizdai
Jo, labai grazu ten, bet be masinos nuekaip.. 90km kazkur i viena puse ir dar puse kelio serpantinais bet kas uzsiima kalnu vaiksciojumu tai ten gana nebloga trasa apie 10km kalnais praeit.. pakeliui dar pora tokiu piliu, kur tik peskom daeit gali. Mes nejom
nu 10 km ir dr kalnų keliais-yra ką paveikt. Turbūt sunkiai nupompinčiau. Tai čia 10 km , jei eini tiesiai ? Ar 90 km mašina ir dar 10 km peškom?
labas rytas, varlės keliauninkės ir ne keliauninkės
sniego LT bele kiek, keliai nevalyti, slidu. Sninga, tai kasryt ir kasvakar sportas-mašinos valymas
QUOTE(lututė @ 2024 01 04, 12:06)
nu 10 km ir dr kalnų keliais-yra ką paveikt. Turbūt sunkiai nupompinčiau. Tai čia 10 km , jei eini tiesiai ? Ar 90 km mašina ir dar 10 km peškom?
90km masina ir paskui trasos- gali eit gali neit mes apziurejom tik ta viena, iki kurios su masina davaziavom
Trasos gal ir nesunkios, nes raso kad 3h uztrunki mazdaug..
As pasiemiau laisva reik pailset po poilsio is tikro ir vaiksciojom nemazai, ir gult velai eidavom, ir prigerta daug, o dar namo tik apie 23:30 grizom.. tai akis va tik dabar pramerkiau
Uraganai tvora islauze.. ji kaip ir kaimynams priklauso, bet tirbut mb taisys, nes nesulauksi is anu.. Kitai sav atvesima rodo, naktim 0, diena 4-5.. na svarbu nelytu
oi, taip vėlai grįžus aišku, kad reik poilsio dienos
Šiandien kažkokios ekskursijos varinėja , atsibudo visi po Naujako. Paskaičiuok, paausį pakasyk tai pirmyn atgal kai nevisprotė
Šiandien kažkokios ekskursijos varinėja , atsibudo visi po Naujako. Paskaičiuok, paausį pakasyk tai pirmyn atgal kai nevisprotė
QUOTE(giega @ 2024 01 05, 12:00)
90km masina ir paskui trasos- gali eit gali neit mes apziurejom tik ta viena, iki kurios su masina davaziavom
As pasiemiau laisva reik pailset po poilsio is tikro ir vaiksciojom nemazai, ir gult velai eidavom, ir prigerta daug, o dar namo tik apie 23:30 grizom.. tai akis va tik dabar pramerkiau
Uraganai tvora islauze.. ji kaip ir kaimynams priklauso, bet tirbut mb taisys, nes nesulauksi is anu.. Kitai sav atvesima rodo, naktim 0, diena 4-5.. na svarbu nelytu
Kodel vyras turi tvarkyti svetima tvorą? Tokiems kaimynams sutvarkyti yra savivaldybe. Paimk ir parasyk siandien, kad savivaldybe biski I sikna ikrestu tinginiams
tokiais tempais, kuriais krės-pusė metų turbūt praeis Biurokratija gi visur ta pati...