QUOTE(giega @ 2023 12 29, 21:03)
Nu negi nesakiau? Negali but
visalaik norejau sutikt naujus kur karsta ;) Aisku galetu but ir karsciau, bet diena 20, nakti apie 10..
mes ryte atskrendam, viska nuperkam, o mb brolis atskris is Airijos apie kokia 19h.. Planuose nueit kur pavalgyt, jei rasim kur
nes dabar i kelias vietas skambinom, visur naujametiniai vakareliai.. O mes norim tik pavalgyt ir 00:00 sutikt pliaze prie juros
mb su broliu net maudyyis planuoja
Tai va, jei nerasim kokios paprastos vietrles, kur iki 23h pasedet, valgysim namie ir varysim i pliaza su uzkandukais ;)
Lutut, tau irgi reikia paprasciausiai pailset ;)
Mes va irgi posmeli nusnaudem, einu plaut galva ir pamazu ruostis i boulinga
žinok gal ir sakei, bet galva tarakonų pilna, tai neatsiminiau
Bet fainas planelis. Nu nerasit restorano tai nerasit - galima pajūry pasiaust, šilta
Pasvajoju kartais, kad visai norėčiau taip atsijungt kur su knyga, kad niekas neknistų proto. Nesakau, kad labai jau čia kažkaip nuvargus, bet ramybės norisi. Užknisa mane kartais šventės
Šiandien nuo ryto dar atėjo, nuotaiką darbe sugadino, tai manau, kad gal man jau norisi kito darbo. Žiūrinėju po biškiuką skelbimus. Būtų ir čia gerai, bet maža alga, nesikaupia pensija. Juodais kartais uždirbi, kartais ne-kaip pasiseks. O irgi pastovumo norisi. Plius tas draskymasis per dvi vietas - kaip sako, devyni amatai, dešimtas badas. Nei ten padarau gerai, nei kitur iki galo...vis per skrudžumą šefo.
Atsisėdus skaičiuojuosi, kaip man darbo kambarį atsinaujint...sunkiai, net nežinau, ar verta pradėt. Bet gal verta...per kokį pusmetį po truputį ir susitvarkyčiau. Ne apie remontą kalba eina, apie apstatymą. Remontą tai pati pasidaryčiau-kas čia yra lubas pasidažyt ir tapetus persiklijuot...
Psio, einu alaus įkalt ir padrybsot