Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 25, 20:48)
Per dreėgna? Pernai zaliavo, zaliavo, nupjoviau dziovinimui arbatai, tai siemet tie stagarai tik ir kyšo, jokio zalio daigelio nera.

tai gal nupjovei visiškai, nieko nepalikai ? Kai kurie augalai nemėgsta tokio "išgvaltavojimo" rolleyes.gif
Mano lavandos tai nušalo kaime... tongue.gif
Blyn, učys, student...o tai vis neršiu intike. Gausiu ryt klizmą ir baigsis ... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 05 25, 19:50)
tai gal nupjovei visiškai, nieko nepalikai ? Kai kurie augalai nemėgsta tokio "išgvaltavojimo"  rolleyes.gif
Mano lavandos tai nušalo kaime...  tongue.gif
Blyn, učys, student...o tai vis neršiu intike. Gausiu ryt klizmą ir baigsis ...  tongue.gif

Negausi, neboisia biggrin.gif

As irgi kaip priguliau grizus, tai taip iki dabar nieko nenuveikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 gegužės 2021 - 21:22
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 25, 23:22)
Negausi, neboisia  biggrin.gif

As irgi kaip priguliau grizus, tai taip iki dabar nieko nenuveikiau  biggrin.gif

ai, einu gult. Vistiek nieko nemoku...nu kaip ir visi studentai tongue.gif nebe tie metai pernakt zubrint, miego noriu biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Lutute,sekmes egzamine 4u.gif Kelinta jis tau bus?Palaikysim kumscius mirksiukas.gif

Siandien 127 stopai.Kaip ir normaliai,bet tie laikiniai...15-16h,kai darba apie 14 h baigsiu..Aisku turim sistema,priduodam anksciau,nu bet vis tiek nervina..Nes visa marsruta delioji aplink juos ir gaunas,kad kelis ratus vaziuoji per ta pacia vieta..

Niaukstos ar cia dar neprasvito normaliai g.gif kaip jau ir be lietaus turejo but g.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Dėkui, kažkaip...egzas 12 val, tai varysiu namo anksčiau ax.gif Paskui vėl darban...nu žo, kaip višta be kulšies biggrin.gif
Atsakyti
laiminga geriu kavą. Egzas įveiktas. Labai gaila, kad nebebus šito dėstytojo kitą semestrą unsure.gif nes pas jį ir mokytis ir atsiskaitinėt vienas malonumas.
Na ką - ryt dar vienas egzas rolleyes.gif bet naktį tikrai nezubrysiu ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai islaikius egza 4u.gif
Tu kaip mano sese-neismokau,nepasiruosiau..Ir baige raudonu diplomu biggrin.gif

Po darbu,einu biski apsimetysiu daiktus,o tai skalbiniu kruva,MB jau kojiniu toje kruvoje ieskojos biggrin.gif Tai reik atrusiuot..Grindis robotas prasiurbs mirksiukas.gif Ir dar kazka valgyt padayt reikia..

Vis planuoju tokiu sveikuolisku sausainiuku iskept-is aviziniu kruopu,daug dziovintu vaisiu,bet nepamenu recepto biggrin.gif
Atsakyti
dėkui dėkui...iki raudono toli, bet iš esmės neblogai biggrin.gif Ką tik parsivilkau iš darbo...keistą vakarienę valgau - rūgpienį su bulvių traškučiais...bet kaip skanu tongue.gif
aš kepu taip : 250g sviesto, 2 dideli kiaušai išplakt su nepilna stikline cukraus, 300g avižinių dribsnių, 100g sezamų, 200g saulėgrąžų, razinų, abrikosų.Kartais kokį šaukštą miltų dar įveliu. Sviestą išlydau, pilu dribsnius, biškį užkaitinu.Atvėsinus sumetu visa kita, dedu šaukštu ant kepimo popieriaus ir kepu. Vyskas biggrin.gif

OK, reik varyt mokytis.Arba bent medžiagą susirast. Ryt vėl egzas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 26 gegužės 2021 - 18:03
Dar parasyk kiek laiko kept smile.gif Kazka panasaus as ir turejau.. O kuom sviesta pakeist, nes ji neturiu. Aliejum ar grietine geriau?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 05 26, 20:22)
Dar parasyk kiek laiko kept smile.gif Kazka panasaus as ir turejau.. O kuom sviesta pakeist, nes ji neturiu. Aliejum ar grietine geriau?

man atrodo, apie 15-20 min 180 laipsnių orkaitėj. Matysi, pagels. O sviestą tik sviestu gali pakeist. Blogiausiu atveju margarinu biggrin.gif Grietinė gali būt per liesa, o aliejus...nu aliejus man smirda biggrin.gif
Atsakyti
Nei svieto, nei margarino namie nera, nes nieks nevalgo biggrin.gif
Ipyliau aliejaus biggrin.gif Ten tiek visokiu dziovintu vaisiu, riesutu, kad tikrai jokio aliejaus kvapo smile.gif
Atsakyti
As kepiau tikrus sveikuoliskus avionics sausainius...vieną kartą...daugiau nekepsiu niekada biggrin.gif Ten be sviesto ir be cukraus biggrin.gif

Lutut, jqu pasveikinau su islaikymu, bet dar karta sveikinu mamkose biggrin.gif . Ryt irgi islaikysi - nepergyvenk 4u.gif
Ryt vel daug reikalu turiu, neaisku kada pasirodysiu rolleyes.gif
Atsakyti