tai jubiliatei atleistina
jetau, kaip bjauru tos vagystės tai dabar ką-išskaičiuos kažkiek iš jo ?
O aš pamiršau iš kameros mėsos išsiimt...nu bet nieko, turiu dar sriubos, man atrodo, dar kažkur kameroj yr zagatovkių - balandėlių ir lietinių su varške. Tai išsitrauksiu ir viens du bus pietūs rytdienai
Kaip šiandien darbe šalta-tas šildytuvas kažkoks lievas, neprišildo patalpos...
Bjauru.. pasirodo siandien net dviem is musu depo masinas pragreze..
Nezinau kaip jis tvarkysis.. as tik draudimo mokesti susimokejau, daugiau viska padenge.. ir masinos raisyma, ir pakaitine masina, ir tuos siuntinius.. O kaip jam, nezinau.. nes jei vis tiek iseina, ner tikslo nei masinos taisyt.. O siuntiniai.. nu draudimus visi mokam, ir imoketa tikrai nemazai.. gal taip ur paliks, gal nereiks jam susimoket to mokescio..
As vis ekspermentuoju noriu ta plesoma kiauliena padaryt ana sav viriau ant slowcokerio 3h, bet vis tiek toli grazu iki to byrejimo.. tada dar ijunguau presure, tada jau subyrejo.. siandien iskart ijungiau presure.. mesa kaip ir byra, bet ana karta sultingesne buvo.. vnz kita karta dar kitaip virsiu
Nezinau kaip jis tvarkysis.. as tik draudimo mokesti susimokejau, daugiau viska padenge.. ir masinos raisyma, ir pakaitine masina, ir tuos siuntinius.. O kaip jam, nezinau.. nes jei vis tiek iseina, ner tikslo nei masinos taisyt.. O siuntiniai.. nu draudimus visi mokam, ir imoketa tikrai nemazai.. gal taip ur paliks, gal nereiks jam susimoket to mokescio..
As vis ekspermentuoju noriu ta plesoma kiauliena padaryt ana sav viriau ant slowcokerio 3h, bet vis tiek toli grazu iki to byrejimo.. tada dar ijunguau presure, tada jau subyrejo.. siandien iskart ijungiau presure.. mesa kaip ir byra, bet ana karta sultingesne buvo.. vnz kita karta dar kitaip virsiu
ta byranti restoranuose tai per naktį paliekama ant labai mažos kaitros, kiek mačiau bet man tai be šansų-gi ant dujinės nakčiai nepaliksi, gaisrą tik sukelt gali
blynų lietinių kameroj radau su varške-tai valio, valgyt daryt nereiks ryt ryte ant keptuvės užmesiu ir vualia
dabar prisiėdžiau šoninės su svogūnu-tai sportkluby tikriausiai arti manęs nieks stot nenorės
blynų lietinių kameroj radau su varške-tai valio, valgyt daryt nereiks ryt ryte ant keptuvės užmesiu ir vualia
dabar prisiėdžiau šoninės su svogūnu-tai sportkluby tikriausiai arti manęs nieks stot nenorės
Labas rytas saulytės
mano fliansiukas varo į Kubą pamačiau žinutę ir išsižiojau
mano fliansiukas varo į Kubą pamačiau žinutę ir išsižiojau
Labukas
Va Kuba manes visai netraukia.. visai nenoriu taryniniu laiku geriau antra kart i Mexika varyciau ;)
O pas mane biziakas.. 150 stopu.. o as 14:45 turiu lazerius.. nebespwju ir nebegaliu keist..
Va Kuba manes visai netraukia.. visai nenoriu taryniniu laiku geriau antra kart i Mexika varyciau ;)
O pas mane biziakas.. 150 stopu.. o as 14:45 turiu lazerius.. nebespwju ir nebegaliu keist..
nu tai svarstė, kur varyt. galvojo apie Peru, bet matomai gal bilietai/sąlygos čia buvo geresnės Aš tai visur norėčiau pasimalt, bet pvz Peru man kur kas įdomiau tikriausiai būtų
Keliauti visur idomu, mes tik pradedame išpindėti su ta egzotika
nu iš manęs tokia keliautoja...ant vienos rankos pirštų suskaičiuočiau, kur buvusi. Kelionėms reikia finansų. Va Lietuvoj daug kur apvažiavus, nes važiuojam pasibaladot kiekvieną vasarą kažkur.
Žiauriai prastai miegojau. Tai darbinės nuotaikos nėra...
Žiauriai prastai miegojau. Tai darbinės nuotaikos nėra...
Labukas
Vakar 150 stopu, siandien 140 🙂
Neimant kokiu egzotiniu saliu, galima ir i uzsieni nebrangiai sulakstyt ;) va kaip dabar i Milana ;)
Kokia Lenkija- netoli, nebrangi ;) Vokietija ;)
As negaliu sakyt, kad daug keliauju noreciau daugiau ;) Dar jei finansai ir isnesa, nevisada darbai leidzia
Neimant kokiu egzotiniu saliu, galima ir i uzsieni nebrangiai sulakstyt ;) va kaip dabar i Milana ;)
As negaliu sakyt, kad daug keliauju noreciau daugiau ;) Dar jei finansai ir isnesa, nevisada darbai leidzia
QUOTE(giega @ 2023 11 29, 12:47)
Labukas
Nu žinai, tas nebrangiai tai man labai sąlyginai Vistiek viską sudėjus gausis apie 300 eur. Man tai nėra mažai. Bet įmanoma.
Lenkija dažniau autiku, man nepatinka...gal iš Vilniaus ir skrenda, nežiūrėjau. Vokietija berods irgi iš Vilniaus
Bet varai kai bėris prieš šventes
Labukas
Siandien jau tik 120 bet
Jauciuos serganti.. tempos aisku nera.. paklausiu, jei sestad nebus labai daug, kad duotu man laisvadieni..Dabar einu ikalt kokiu vaistu ir i trasa
Siandien -2.. prisirengiau bliusku, pedkelnes po kelnem uzsidejau..
Siandien jau tik 120 bet
Jauciuos serganti.. tempos aisku nera.. paklausiu, jei sestad nebus labai daug, kad duotu man laisvadieni..Dabar einu ikalt kokiu vaistu ir i trasa
Siandien -2.. prisirengiau bliusku, pedkelnes po kelnem uzsidejau..
pas mane irgi kažkokia bacila užsiveisus, niekaip neišeina...bijau apsirgt ant kelionės...nes tai gerklę krebždena, tai lyg kažkokia sinusitinė sloga nesisnarglioju, bet nosį spaudžia.
Šiandien prabudau ir išsigandau, kad pavėlavau į darbą nes kažkaip susimaišiau su laiku-maniau, kad šiandien pažadėjau kolegei nuo 8 ryto ateit
Šiandien prabudau ir išsigandau, kad pavėlavau į darbą nes kažkaip susimaišiau su laiku-maniau, kad šiandien pažadėjau kolegei nuo 8 ryto ateit