Nieko nėr namie ? Giegutė nusišventus, burbanti kažkur trasioja
Oras tai nerauk rūtų-lyja, niūru, šalta...vakar po mokymų parsivilkau gal 10 val, dar pakėpsojau prie teliko, atsiguliau-neužmigau. Šiandien aišku mielai pamiegočiau, bet dirbt reik
QUOTE(lututė @ 2023 11 14, 12:23)
Nusprendžiau, kad gal reik protarpiniu badavimu užsiimt, nes rinkė ant pilvo vis didėja Tai va antrą dieną pavyks pasidaryti pertrauką tarp ėdimo apie 14 valandų
Kad tai būtų didžiausia problema gyvenime - svoris.
Bet tai, kaip paziurejau, savivaldybės dirba vienodai visame pasaulyje Po dvieju mėnesiu, musu apygardos atsakingas uz visas bibliotekas, teikesi susisiekti su manimi del mano projekto. Sako - davai, susitinkam kur senamiestyje, pakalbesim. As jam...inteligenriška maniera, bet turedama onenyje, kad pašol tu nx senas triperi tu, neturiu as ka veikti, tik su senais pirdylomis po kavines trintis, pasakiau, kad penktadieni trecia valanda susiskambinsime, nes as bizeke.
Nomenklatūra, bl. Susinervinau. Jam reikia tik vienos minutes pasakyti 'duodu leidimą' tai ne.. bl...susitinkam senamiestyje, aptarsim.
Tfu...vemt vercia tokie darbinykai.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2023 11 15, 14:07)
Nieko nėr namie ? Giegutė nusišventus, burbanti kažkur trasioja
Oras tai nerauk rūtų-lyja, niūru, šalta...vakar po mokymų parsivilkau gal 10 val, dar pakėpsojau prie teliko, atsiguliau-neužmigau. Šiandien aišku mielai pamiegočiau, bet dirbt reik
Netrasioju. Dziaugiuosi, kad priklausomybe mamkoms praeidineja. Kiek nebuvau, bet net ir nereikejo. Atejau tik tam, kad nepagalvotumet, jog iskeiciau jus I kazka kitką
Ir seip, bizekas rimtai. Parodos ruošimas, su pagaliais ratuose, ko nesitikejau...ko noreti - nomenklatura. Lietuvisku knygu rajono bibliotekoms mano projektas irgi iriasi per nomenklatūros vandenis, kur niekas neskuba daryti savo darbo, pradejau ruosti vietą workshope floating river stalui lieti - reikia formą pasidaryti tiesiog preciziskai, nuo to priklausys kiek darbo bus po to, kai stala isimsiu is formas.. visdelto 3 metrai i ilgį. Užsikasus darbuose, vienu žodžiu.
nu jo, aš irgi tik spėju suktis. O su visokiom savivaldybėm tai atskira šneka, ten jie visi labai "reikšmingi"...va parašiau praeitą savaitę tokiam veikėjui dėl betvarkės-tyku ramu. Žodžiu px, lietuviškai kalbant
Svoris jokia problema, problema drabužiuose, nebetinka
Bet kaip įdomu tokius dalykus daryt, kaip tas stalas , būtinai pasirodyk paskiau
Svoris jokia problema, problema drabužiuose, nebetinka
Bet kaip įdomu tokius dalykus daryt, kaip tas stalas , būtinai pasirodyk paskiau
Liesiu stalą tik vasarą, nes tenperatura ngali nukristi zemiau 15°C , kad derva sustengtų per savaitę.
Labukas
Mane vakar taip sulijo, paskui perpute, kad vakar taip prastai jauciaus, kad nei i jokius restoranus nenuejom.. grynai pramiegojau.. prieriau vsistu ur vel i lova.. siandien biski geriau, galva sunki, bet rempos nera.
Mane vakar taip sulijo, paskui perpute, kad vakar taip prastai jauciaus, kad nei i jokius restoranus nenuejom.. grynai pramiegojau.. prieriau vsistu ur vel i lova.. siandien biski geriau, galva sunki, bet rempos nera.
oi, sveik , giegut
bjauru sirgt. Varau piešt, viskas bėgte, bl...nusibodo
bjauru sirgt. Varau piešt, viskas bėgte, bl...nusibodo
Labas rytas, mergužėlės
ketvirtadienis. Lekia dienos kaip bele kas. Šiandien reik išsikept biskvitus tortui, užsimerkt į šnapsą vyšnias, ryt tortą makliavot. Darysiu Juodą mišką.
Palikau mašiniuką servise, paprašiau pažiūrėt kas ten šlampa bagažinė. Sako, tokių darbūų nedarom, bet pažiūrėsim
Labukas
Kokia proga tortas?
Mano masinos niekaip negrazina.. jau trecia sav baiginejas.. vienas menesi lauke,, bet kitam per 10 d sutvarke..
siandien kazkaip atkreipiau demesi, kiek darbiniu masinu buvo apvogta.. 10 suskaiciavau, net labai neapziurint.. kai uslupa tas spynekes, metalsi uzdeti buna..
Kokia proga tortas?
Mano masinos niekaip negrazina.. jau trecia sav baiginejas.. vienas menesi lauke,, bet kitam per 10 d sutvarke..
siandien kazkaip atkreipiau demesi, kiek darbiniu masinu buvo apvogta.. 10 suskaiciavau, net labai neapziurint.. kai uslupa tas spynekes, metalsi uzdeti buna..
QUOTE(giega @ 2023 11 16, 14:13)
Labukas
Kokia proga tortas?
Kokia proga tortas?
70-metis čia vienos
O tai kaip čia dabar, ar variklį blyn keičia, kad čia taip ilgai
Nu bet žiaurus nusikalstamumas, jei taip...baisu ir važinėt...
Nusipirkau čiandien krevečių, buvo akcija, skaniai valgysiu vakare. Ant keptuvės, sviestuko, citrinos-niam
Net nezinau ko taip ilgai tampos.. Gal detaliu neturi
Man su cesnaku krevetes skanu
As kotletus iskepiau, burokeliu misraines padariau
Siandien turi dvieju kaciuku atvaziuot paziuret.. vieni nori pasiimt iskart.. nu bet.. dar 2 men tik, biski maziukai dar..
Man su cesnaku krevetes skanu
As kotletus iskepiau, burokeliu misraines padariau
Siandien turi dvieju kaciuku atvaziuot paziuret.. vieni nori pasiimt iskart.. nu bet.. dar 2 men tik, biski maziukai dar..
jo jo, česnaką pamiršau paminėti Jau surijau...biskvitus iškepiau, vištos pasitroškinau rytdienai, paskaitą išklausiau...
mašinuką buvau pas diedus servisan išvežus -šlampa bagažniko kilimukas...sakė gerą bliūdą vandens iš po atsarginio rato ošpylė -pasirodo mano mašinukas gavęs kažkada gerai šiknon ir blogai sutvarkytas...užlipdė kažkaip, sakė pastebėt, ar šlaps.Dabar kilimuką džiovinu vonioj, kitą savaitę reiks tikrint...
mašinuką buvau pas diedus servisan išvežus -šlampa bagažniko kilimukas...sakė gerą bliūdą vandens iš po atsarginio rato ošpylė -pasirodo mano mašinukas gavęs kažkada gerai šiknon ir blogai sutvarkytas...užlipdė kažkaip, sakė pastebėt, ar šlaps.Dabar kilimuką džiovinu vonioj, kitą savaitę reiks tikrint...
Kaip giegut tavo sveikata?
Nusipirkau bilietus į Milaną Varom gruodžio 2 su drauge pasitūsinsim ir parvarysim
Nusipirkau bilietus į Milaną Varom gruodžio 2 su drauge pasitūsinsim ir parvarysim