Kyšio laukia?
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 26, 21:41)
Kyšio laukia?
oi ne. Nepanaši. Tiesiog dabar visa info per kompus, visi tyrimai per kompus. Tikrina juos ten ir birbina, nieko naujo. Ji užsirašė mane "sekimui" ir tarp eilučių pasakė, kaip elgtis per antrą vizitą, kad praeičiau tuos ligonių kasų uždėtus kriterijus.
Bet už tai aš jai dėkinga, ir jei praeisiu per antrą patikrinimą, tikrai padovanosiu kokį čekį apsipirkimui ar kažką - nes tikrai kas jau čia vargintųsi informuoti pacientą, dėl ko jis neatitinka palubinių dalykų.
Labs iš ryto.
Galvą skauda-nei sveika , nei serganti, pasimatavau tempą-35,6 Nei į tvorą, nei į mietą. Tik atėjau į darbą, o jau namo noriu. Prigult ir knygą paskaityt.
Dar turiu porą viedrų žalių pomidorų , reiks savaitgalį užkonservuot. Ir pagaliau susitvarkyt namus po vasarinių gastrolių
Labukas
O man kaip visada- penktadieni, kai mazai darbo, kai jau kokia 13h baigsiu darba, vakarinis deliveris..
Lutut, sekmes praeinant kriterijus.
O man kaip visada- penktadieni, kai mazai darbo, kai jau kokia 13h baigsiu darba, vakarinis deliveris..
QUOTE(lututė @ 2023 10 27, 09:29)
oi ne. Nepanaši. Tiesiog dabar visa info per kompus, visi tyrimai per kompus. Tikrina juos ten ir birbina, nieko naujo. Ji užsirašė mane "sekimui" ir tarp eilučių pasakė, kaip elgtis per antrą vizitą, kad praeičiau tuos ligonių kasų uždėtus kriterijus.
Bet už tai aš jai dėkinga, ir jei praeisiu per antrą patikrinimą, tikrai padovanosiu kokį čekį apsipirkimui ar kažką - nes tikrai kas jau čia vargintųsi informuoti pacientą, dėl ko jis neatitinka palubinių dalykų.
Labs iš ryto.
Galvą skauda-nei sveika , nei serganti, pasimatavau tempą-35,6 Nei į tvorą, nei į mietą. Tik atėjau į darbą, o jau namo noriu. Prigult ir knygą paskaityt.
Dar turiu porą viedrų žalių pomidorų , reiks savaitgalį užkonservuot. Ir pagaliau susitvarkyt namus po vasarinių gastrolių
Labs iš ryto.
Lygtais tu rasei, kad esi pries kyśius? Ar as kazka maišau jau?
Na, kad ir kaip bebutu, bet todel as visada ir rasiau, kad visi dave tuos kysius ir duos, dovanų pavidalu. Ir nieko cia nematau gėdingo.
QUOTE(giega @ 2023 10 27, 11:02)
Labukas
nu tai bent pailsėsi. Aš tai labai laukiu darbo galo, užsiknisau
Tai dabar eisiu po 4-6 mėnesių-tipo a lia stebėjimui
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 27, 11:15)
Lygtais tu rasei, kad esi pries kyśius? Ar as kazka maišau jau?
Na, kad ir kaip bebutu, bet todel as visada ir rasiau, kad visi dave tuos kysius ir duos, dovanų pavidalu. Ir nieko cia nematau gėdingo.
nei aš už, nei aš prieš-bet paprastai nesimėtau ir neduodu. Kita vertus, jei žmogus padaro daugiau, nei jam priklauso-visai noriu atsidėkot
O šiaip-žinoma, kad mes patys, o ne kažkas iš mėnulio daktarus prie kyšių ir pripratina. Kažkodėl man už gerą darbą nieks kyšio neatneša. Tai kodėl už tą patį darbą neša kitiems ?
Tai gi tu pati ir neši
Gerai, nenoriu diskutuoti sis tema,nes jus abi su Giega mane šandinot del tu kyšių, kiek atsimenu
Diena nusimato idomi. Girdejau, kad viršiausio dešinė ranka nori pakalbeti su manimi, nes atsisakau ruošti parodą po to, kai buvo pakeista viena vieta I kitą, kuri yra visiskai nepritaikyta parodoms. Na jei finansuotu normaliai, tai nesispardyciau, o dabar tegul patys iš šūdo bando išspausti bandutę.
Gerai, nenoriu diskutuoti sis tema,nes jus abi su Giega mane šandinot del tu kyšių, kiek atsimenu
Diena nusimato idomi. Girdejau, kad viršiausio dešinė ranka nori pakalbeti su manimi, nes atsisakau ruošti parodą po to, kai buvo pakeista viena vieta I kitą, kuri yra visiskai nepritaikyta parodoms. Na jei finansuotu normaliai, tai nesispardyciau, o dabar tegul patys iš šūdo bando išspausti bandutę.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 27, 14:11)
Tai gi tu pati ir neši
na, man rodos, diskutavom tema, kad NE VISI gydytojai puola tų kyšių. O už tiesioginį priklausantį darbą neturėtų būt jokių kyšių. Nešiu galbūt, nes ji padarė, kas jai nepriklauso, kad aš gaučiau tai, kas priklauso. Kapiš ? Nes kitu atveju reikėtų eit į mokamą, mokama nuo 1000 eur, ko aš net neturiu. Nu žodž, mes skirtingai suprantam tuos pačius dalykus, ir tai visiškai normalu.
Tai tu maladiec, nes jei nereikalausi-niekam ir nerūpės. O kad iš š...varškę spaudžia...nu ne pirmas kartas.
Nusipirkau rožę, kurios norėjau-išsiparduoda Ermitažas žiemai. Tik nežinau, kur sodinsiu
Gydytoju darbas isaiskinti viska nuo A iki Z, o ne nutyleti. As tikrai nematau kazko nezmoniskai wow, kai gyfytojai kazka pataria. As irgi vakar pakeiciau vaistus, nes gydytoja suabejojo kito gydytojo kompetencija, kuris buvo israses kitokius vaistus. Bet tai normalu.
Mane šandinti pradejot, kai as parasiau, jog nunesiau saldaimiu deze gydytojai uz jos patarimus. Gerai sitai atsimenu
Bet tiek to gyvenimas pakooreguoja visus nusistatymus prieš ir už. Skaitykime, kad tai buvo visoms pamoka, kaip nebuti kategoriskoms savo isitikinimuose Cia akmuo i mano darza, nes as I senatve darausi ziauriai kategoriska
Vel rožę? Nu tu duodi . Nors, jei as jas mėgčiau, tai gal irgi pirkciau daug jų, nes rūšių, tai marios ir vienos uz kitas gražesnės
Mane šandinti pradejot, kai as parasiau, jog nunesiau saldaimiu deze gydytojai uz jos patarimus. Gerai sitai atsimenu
Bet tiek to gyvenimas pakooreguoja visus nusistatymus prieš ir už. Skaitykime, kad tai buvo visoms pamoka, kaip nebuti kategoriskoms savo isitikinimuose Cia akmuo i mano darza, nes as I senatve darausi ziauriai kategoriska
Vel rožę? Nu tu duodi . Nors, jei as jas mėgčiau, tai gal irgi pirkciau daug jų, nes rūšių, tai marios ir vienos uz kitas gražesnės
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 27, 15:43)
Gydytoju darbas isaiskinti viska nuo A iki Z, o ne nutyleti. As tikrai nematau kazko nezmoniskai wow, kai gyfytojai kazka pataria. As irgi vakar pakeiciau vaistus, nes gydytoja suabejojo kito gydytojo kompetencija, kuris buvo israses kitokius vaistus. Bet tai normalu.
aik tu...dėl saldainių dėžės tikrai nieko negalėjau sakyt, kažką maišai
kad gydytojo darbas išaiškinti- tai jo, bet ne paaiškinti, kaip apeiti tą ar aną . Tokius dalykus aiškinti vienareikšmiškai draudžiama. Šiuo atveju būtent tai ji padarė, dėl ko esu dėkinga.
Nu jo, rožę, kažkur pasodinsiu . Dar į medžiotojų būrelį parašiau, kad pagaliau apsitvarkytų savo medžioklės plotuose, nes elniai ir stirnos visai išnaglėjo, žaloja augalus, o jie kainuoja, ir nemažai.
Dėl tų kategoriškumų aš jau kartą sakiau nereik bliuskos plėšytis, nes išeis taip, kad padarysi priešingai savo žodžiams. Kaip pavyzdys, aš : "Jau šuns bute tikrai NIEKADA nelaikyčiau" Aga. Tikrai. 7 metus nugyveno pas mane mano draugelis, dar ir dabar širdį skauda, prisiminus. Kaime kapelis, rododendras ant jo auga
Jooooo...man irgi asara vis nubyra del Rokio...
As kelis kart sakuau- nuekada niekada dar net nevedus buvau,sakiau jau sitam name gyvenime negyvensiu ir ka, nuomavom buta ten, o po to ir nupirkom tam oaciam name Prie ,, Svajones tie 3 bendrijai viduriniam 9a ;)
Paskui sakydavau- mano vaikai 2aukstu lovoj niekad nemiegos o ka daryt, kai butas mazas ir nera vietos ir miegojo tie vaikai dviaukstej lovoj
Kysiai.. as nemoku ju duot ir esu biski pries.. nes tikrai patys pripratinam prie kysiu.. Net saldainiu deze nepriklauso.. Jie gauna atlyginima..
Va Burbanti, tu duodi pastininkui, deliveriui tipsu aisku malonu bet neprivaloma ir jei negaunu, as i klienta lygiai taip pat ziuriu nu ok, uz tipsus du kar aciu pasakysiu
Paskui sakydavau- mano vaikai 2aukstu lovoj niekad nemiegos o ka daryt, kai butas mazas ir nera vietos ir miegojo tie vaikai dviaukstej lovoj
Kysiai.. as nemoku ju duot ir esu biski pries.. nes tikrai patys pripratinam prie kysiu.. Net saldainiu deze nepriklauso.. Jie gauna atlyginima..
Va Burbanti, tu duodi pastininkui, deliveriui tipsu aisku malonu bet neprivaloma ir jei negaunu, as i klienta lygiai taip pat ziuriu nu ok, uz tipsus du kar aciu pasakysiu
Duodu pastininkui, deliveriams, nes ju darbas tikrai sunkus fiziškai. Ir moraliskai taip pat.