jo, norėčiau šiandien išeiginės
ilgai tavo anūkytė pabus ?
Tai treciadieni varom i Ispanija ;) po to pabus kelias d, kol atostogos;)
Varau iki Lidlo, reik kazka valgyt padaryt
Varau iki Lidlo, reik kazka valgyt padaryt
taigi buvot ką tik
Aš šiandien barščius su grybukais virsiu nusipirkau šonkaulių
nepamiršt grįžtant maksėn užsukt, nusipirkt kopūstų raugimui. Akcija
Aš šiandien barščius su grybukais virsiu nusipirkau šonkaulių
nepamiršt grįžtant maksėn užsukt, nusipirkt kopūstų raugimui. Akcija
Mes i Ispanija kaip i soda ;)
As balandeliu isviriau ;) atvariau lazeriu dabar.
As balandeliu isviriau ;) atvariau lazeriu dabar.
QUOTE(giega @ 2023 10 16, 17:57)
gerai čia pasakei...
Balandėlių turiu zagatovkę pasidarius, kameroj. Dar nenoriu kol kas
QUOTE(giega @ 2023 10 16, 16:57)
Keista butu, jei butu kitaip, turint savo NT Ispanijoje
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 16, 18:19)
Keista butu, jei butu kitaip, turint savo NT Ispanijoje
Buvo minciu ilgalaikei nuomai atiduot, net ir klienta buvom rade, bet kazkaip pabijojom..ileist ileisim, o kaip paskui iskrapstyt, jei nemokes.. Aisku gal ir tvarkoj viskas butu.. Gruzine.. bet kai paprase leist prisiregistruot, tai ir suabejojom..
+ galvojam naujus varyf ten sutikinet
prisiregisrtuot tai no no no... per didelė rizika
Labs iš ryto, miegojau kai zuikis, prisapnavau visokių briedų, nepailsėjau
Vakar trevkėj buvau-nu gal ir nieko buvo prasitampyt
Oho...nedurnai čia - prirašyti. Ieško durnelių. Jei tai jusu draugai - meskit per borta tokius, jie ne draugai.
Manes ne viena karta irgi yra prase peirasyri ir tapti garantoru. Fyguški, gqlvą ant pečių turėjau net jauna budama Norinci7 buvo daug, gslvojo, kad jauna ir durna.
Papildyta:
Ko valgei ant nakties, kad šok8nėjai? Man taip buna kai prisiarbatinam su vyru pries miegą
Manes ne viena karta irgi yra prase peirasyri ir tapti garantoru. Fyguški, gqlvą ant pečių turėjau net jauna budama Norinci7 buvo daug, gslvojo, kad jauna ir durna.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2023 10 17, 10:24)
prisiregisrtuot tai no no no... per didelė rizika
Ko valgei ant nakties, kad šok8nėjai? Man taip buna kai prisiarbatinam su vyru pries miegą
Labukas
Vakar nejau i gyma, nes po lazeriu negalima stipriai prakaituot, maudytis karstoj vonioj siandien dar galvoju ar eisiu i sokius, nes baigias pries 9, kol dar grizti namo.. jau kaip ir miegot laikas, nes keltis 3 vnz, dar sugalvosiu
Papildyta:
Nedraugai, is skelbimu.. pasirodo Ispanijoj gan populuari praktika.. jie trn prisiraso, bet ir israsyt juis lengvai gali.. prisiraso, kad gaut kokuas oasalpas, nes ziemos metu daug parduotuviu, restoranu uzsisaro.. tai uz tuos krlus men gauna pasalpas..
Bet is kitos puses zinant tuos ispaniskus okupus, del yo pabijojom.. aisku atvarytu mb su draugais, uz karsenes ir ismestu nu bet kam tu nervu
Vakar nejau i gyma, nes po lazeriu negalima stipriai prakaituot, maudytis karstoj vonioj siandien dar galvoju ar eisiu i sokius, nes baigias pries 9, kol dar grizti namo.. jau kaip ir miegot laikas, nes keltis 3 vnz, dar sugalvosiu
Papildyta:
Nedraugai, is skelbimu.. pasirodo Ispanijoj gan populuari praktika.. jie trn prisiraso, bet ir israsyt juis lengvai gali.. prisiraso, kad gaut kokuas oasalpas, nes ziemos metu daug parduotuviu, restoranu uzsisaro.. tai uz tuos krlus men gauna pasalpas..
Bet is kitos puses zinant tuos ispaniskus okupus, del yo pabijojom.. aisku atvarytu mb su draugais, uz karsenes ir ismestu nu bet kam tu nervu
Neišmestų už karšienės. Patikek. Jei nenoretu buti teisiamais, As tiek to priaiziurejau, kai dirbau CAB. Istatymiskai nieko negali padaryri, kol nuomin8nkas nepad7os raktu tau I rankas. Pasakys 'neturiu kur iseiti' ir viskas - batai. O jei dar su vaikais...o dar registracija...Man neteko su tuo susidurti asmeniskai, bet esu girdejus, kaip zmones praranda savo NT per savo gerą dūšią.
.
.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 17, 12:08)
salotų su jautiena nu gal persirijau, bet po vakarienės variau sportuot, tai turėjo būt susikratę
Jau šiandien buvo stiproka šalna, ėjau pirkt langų skysčio žieminio mašinukui...