Aš kažkokių pažeminių nusipirkau taip vadinanų 'ground cover', kad kilimu užklotų teritoriją. Kad išaugo žolė kažkokia su retais smulkiais ziedukais...apie pusmetri I viršų
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 07, 13:08)
Aš kažkokių pažeminių nusipirkau taip vadinanų 'ground cover', kad kilimu užklotų teritoriją. Kad išaugo žolė kažkokia su retais smulkiais ziedukais...apie pusmetri I viršų
gal kirpt reikėjo? Čia panašiai, kaip aš iš ALI siunčiausi ružavus serenčius išaugo kaimiški geltoni lineliai irgi pusmetris, o gal net ir metras ūgio
Labs iš ryto, karkušos
penktadienis. Pagaliau. Perpiet dar pas šeimos gydytoją nuvarau dėl kraujo tyrimų. Nors vakar reumatologė patvirtino, kad man Laimas prirašė antibiotikų, dar tik nenusipirkau.
O vakare pas kirpėją eisiu ir kaimukan tada
Labukas
Lutute 🎈Greiciau pasveikt!! Ar tas laimas jau visam lieka? O antra karta uzsikrest galima?
Mb dar i darba isejo, iki pietu padirbs ;) kokia 14h i orouosta jau varysim ;)
As 10 eisiu nagu, dar dovanas supokuot reikia ;) dukterecios menesio pabaigoj, tai nupirkau tokia kvepiancia zvake simboliskai ;) o svogerkos siandien gimke orouoste nupirksiu tokia pudra( labai jau daug jos naudoja) ir vakar nupirkau macaroonsus- ji labai juos megsta ;) isidesiu popieriu ir orouoste suvyniosiu
Lutute 🎈Greiciau pasveikt!! Ar tas laimas jau visam lieka? O antra karta uzsikrest galima?
As 10 eisiu nagu, dar dovanas supokuot reikia ;) dukterecios menesio pabaigoj, tai nupirkau tokia kvepiancia zvake simboliskai ;) o svogerkos siandien gimke orouoste nupirksiu tokia pudra( labai jau daug jos naudoja) ir vakar nupirkau macaroonsus- ji labai juos megsta ;) isidesiu popieriu ir orouoste suvyniosiu
QUOTE(giega @ 2023 09 08, 11:45)
Ačiū Laimas labai sunkiai gydomas. Tai jei nedagydai-lieka, paskiau ėda sąnarius, dar visokių negerumų. Nu pasiklausiu daktarės šiandien. Kiek žinau iš bendro bliūdo - imunitetas laikosi maždaug 4 metus.
Ai, vistiek faina kur išlėkt, kad ir į prastesnį orą
kad ir ten visai atsilo 22 rodo ;) nesusalsim
Mano menedzeris zinojo, kad as nedirbu siandien, o ir grafike isbraukta esu, bet siandien jo nera, kitas keicia, o jo grafike esu tai skambino- klause ar pramiegojau )
Mano menedzeris zinojo, kad as nedirbu siandien, o ir grafike isbraukta esu, bet siandien jo nera, kitas keicia, o jo grafike esu tai skambino- klause ar pramiegojau )
QUOTE(giega @ 2023 09 08, 12:26)
kad ir ten visai atsilo 22 rodo ;) nesusalsim
nu vūsur tas pats bardakas kairė nežino, ką daro dešinė.Sėdžiu prie kabineto...babulytė ten jau senokai, girdžiu, kad bile pakalbėt
Jo, senukai megsta papliurpt buna atvezi siuntini, o man pradeda pasakot istorijas o laiko as tai neturiu
Nu, kur manikiuristai visi 10h mano app ;)
Nu, kur manikiuristai visi 10h mano app ;)
QUOTE(lututė @ 2023 09 08, 11:18)
Ačiū Laimas labai sunkiai gydomas. Tai jei nedagydai-lieka, paskiau ėda sąnarius, dar visokių negerumų. Nu pasiklausiu daktarės šiandien. Kiek žinau iš bendro bliūdo - imunitetas laikosi maždaug 4 metus.
Laikykis
Papildyta:
Giega, geros kelionės.
As tai varau I Dartfoerdą- viena moteris pririnko nemažai lietuviškų knygelių, tai vaziuoju paimti. Dar parinksiu koki menesi7ka knygu ir atiduosiu bibliotekoms. Kaip visada - daug žadėjo duoti kazka, o davė tik vienetai. Kaip nemėgstu daug žadančių žmonių . Kelios is ju pasiprašė i draugus fb, bet jei nesilaikys savo zodzuo ir neduos prizadetu knygu - kitą mėnesį visas išmetu is savo fb
Blyn, as taip ir nedarjau paziuret tu knygu ir siandien nebus laiko, o paskui vel pamirsiu ..
Labai ilgai krapstos su pedikiuru, jau virs valandos.. o dar rankos.. planavau 12 jau namie but, jau susivelinsiu..
Labai ilgai krapstos su pedikiuru, jau virs valandos.. o dar rankos.. planavau 12 jau namie but, jau susivelinsiu..
nu o aš iš daktarės. Dar trys siuntimai : onkologas, neurologas, endokrininologas pasisusiu nuo lakstymo
QUOTE(lututė @ 2023 09 08, 11:27)
nu o aš iš daktarės. Dar trys siuntimai : onkologas, neurologas, endokrininologas pasisusiu nuo lakstymo
🎈svarbu siuncia ir tiria viska🎈