Vargšai giegos kaimynai
Mes irgi vakar namus tvarkemes. Tiek, kad sunaus draugai jau nyo vaikystes priprate, kai pas mus buna, viska po saves sutvarkyti, tai bardako niekada nepalieka. Daug ju pamaciau po 4 metų studijų. Suaugo vaikai.
Kaip is tikruju uzaugo vaikai. Kai as paklausiau kokiomis temomis jie kalba susirinke, tai man galva neneša - technologijos, ka jie keicia jose ir t t. Ir pan. Na...du Oxfordiniai, vienas Kembridžas Neveltui visi baigė sustiprintă matematikos mokykla - visai kitokjios kalbos, kitoks bendravimas, kitoks elgesys. As save atsimenu ju amziuje, tai.... Bet dziaugiuosi, kad tokia akademinė aplinka supa sūnų. Man protingas jaunimas patinka
tai labai įdomu išmėtyt tai, ką tu sutvarkei
Žmonės išsilavinę, plius dar turintys loginio mąstymo (matematika) tikrai turi nemažai temų kalbėtis. Ir kalbos pobūdis kiek kitoks O tai ką amžius...taigi jauni vistiek durni, kad ir kokio išsilavinimo būtų
Žmonės išsilavinę, plius dar turintys loginio mąstymo (matematika) tikrai turi nemažai temų kalbėtis. Ir kalbos pobūdis kiek kitoks O tai ką amžius...taigi jauni vistiek durni, kad ir kokio išsilavinimo būtų
Jaunystės su durnumu netapatinčiau
Be galo daug suaugusiu ir durnų mačius savo gyvenime, kad tai priskirciau jaunystei
Be galo daug suaugusiu ir durnų mačius savo gyvenime, kad tai priskirciau jaunystei
Jooo, vargsai mes tikrai triuksmingiausi gatvej jau biski buvom apsiramine, mes i svecius isvaziuodavom dabar vel pasikeite ir vel visi pas mus nori na bet vasara baiginejas,gimtadieniai visu jau irgi atsvesti, bus maziau gal baliu
Muziku mes neleidziam garsiai, bet snekam tikrai netyliai
Nesikelia dar chebra, vakar pas draugus buvo, paryciui tik grizo. Tai mazoji jau dzakuzy mirksta:) nezinau kiek dar ilgai miegos, ar issiruosim prie tos juros
Namus jau sutvarkiau, paleidau robota siurbt. Reik zole dar nupjaut .
Muziku mes neleidziam garsiai, bet snekam tikrai netyliai
Nesikelia dar chebra, vakar pas draugus buvo, paryciui tik grizo. Tai mazoji jau dzakuzy mirksta:) nezinau kiek dar ilgai miegos, ar issiruosim prie tos juros
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 21, 13:42)
Jaunystės su durnumu netapatinčiau
Durnumą minėdama, ne visai tai turiu galvoj. Juk jaunas elgiesi visai kitaip, nei dabar. Nepamatuoti, spontaniški poelgiai, truputis demonstratyvumo, jaunatviško pasipuikavimo ir t.t. ir t.p.
QUOTE(giega @ 2023 08 21, 14:39)
Nu tai kelk...triūbą kokią paausin
As tai siandien niekut neisiu. Apsidirbau sode, leisiu sau pagulineti, vonioj pamirksiu. Ryt masazai, paskui su draugutemis susitikti. Poryt buvusi virsininke isiprašė I svecius Man truputi gėda...zmogus nori draugauti, bet manęs prie jos netraukia. Ji yra nepatikimas zmogus, as ja zinau daug metu, nu ne mano tipo zmogus, su kuriuo bendrauciau. O pasiusti nx ranka neleidzia ne tas isdiauklejimas
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 21, 15:49)
As tai siandien niekut neisiu. Apsidirbau sode, leisiu sau pagulineti, vonioj pamirksiu. Ryt masazai, paskui su draugutemis susitikti. Poryt buvusi virsininke isiprašė I svecius Man truputi gėda...zmogus nori draugauti, bet manęs prie jos netraukia. Ji yra nepatikimas zmogus, as ja zinau daug metu, nu ne mano tipo zmogus, su kuriuo bendrauciau. O pasiusti nx ranka neleidzia ne tas isdiauklejimas
nu tai aišku, kam tas draskymasis
aš šiandien į gymą užsirašiau. O jei žmogus nepatikimas, jis joks ne draugas. Su draugu turi galėt eit žvalgybon. Visi kiti tik pažįstami
Čia ta, kur "ono" ?
QUOTE(lututė @ 2023 08 21, 16:56)
nu naaa...gal jis tave kabina?
Eik tu ji jau pencija
ai, žilė galvon, velnias uodegon. Ai, čia ji, neperdaryta
Bliam, mergos, jaučiuos kaip pervažiuota. NOrs ir miegojau gerai šiąnakt, nebuvo taip baisiai karšta Gal perdaug gyme vakar išsitaškiau Išgėriau kavos, nulis poveikio. Kažkaip viską per prievartą darau...
Bliam, mergos, jaučiuos kaip pervažiuota. NOrs ir miegojau gerai šiąnakt, nebuvo taip baisiai karšta Gal perdaug gyme vakar išsitaškiau Išgėriau kavos, nulis poveikio. Kažkaip viską per prievartą darau...
Labukas
Lutute, o tu nenori kokiu vitaminu pagert? Kazkaip labai pavargus daznai esi..
Vakar kad ir rode 25, bet prie juros toks saltokas vejas, nu norejos apsirengt..Na bet vis tiek pasimaudem mazaja sunkiai is vandens traukem, nors ir visa dreba dar grizus mano i dzakuze susokom vnz atmirks vaikas pats pilnai iki atostogu pabaigos
Vis galvojom i Ispanija rugseji nulekt ir vis bilietu nepirkom, kaip nujausdami- issinuomavo visam menesiui
Lutute, o tu nenori kokiu vitaminu pagert? Kazkaip labai pavargus daznai esi..
Vakar kad ir rode 25, bet prie juros toks saltokas vejas, nu norejos apsirengt..Na bet vis tiek pasimaudem mazaja sunkiai is vandens traukem, nors ir visa dreba dar grizus mano i dzakuze susokom vnz atmirks vaikas pats pilnai iki atostogu pabaigos
Vis galvojom i Ispanija rugseji nulekt ir vis bilietu nepirkom, kaip nujausdami- issinuomavo visam menesiui