koks skirtums, jei kažkur bare sėdit...gali nors ir kruša krist
Rytas labas
Kava !
Kava !
Labukas
Rugpjutis.. kur du vasaros men dingo?
Angliskoj juroj siemet tik 1x maudziaus..
QUOTE(giega @ 2023 08 01, 10:24)
Labukas
aik tu...net nesupratau. Aš jūroj lietuviškoj maudžiaus 1k, ispaniškoj-1k, ežere 2k. Nekažką
Noriu atostogų...viskas taip užkniso... nu bet nieko nuostabaus-energijos nulis, nuotaikos nulis-magnetinės audros +pilnatis. Kaip tanko pervažiuota
O kada vel atostogos? Gal si karta pailsesi, o nearsi ;)
Jetus, reik pradet ziuret bilietus ar i Ispanija ar dar kur visus dovanotus pinigus isleisiu atostohom bet ne sioms, o kokiam kruizui
Jetus, reik pradet ziuret bilietus ar i Ispanija ar dar kur visus dovanotus pinigus isleisiu atostohom bet ne sioms, o kokiam kruizui
QUOTE(giega @ 2023 08 01, 18:14)
O kada vel atostogos? Gal si karta pailsesi, o nearsi ;)
penktadienį išeinu. Na šį kartą tikiuosi nebebus kažkokių nenumatytų darbų. Vonią dar turi pastatyt-bet nieko nešt, tyst, lėkt-nebereiks. Gal truputį pasivalyt.
Aišku, penktadienį iš pat ryto varau į mokymus kelioms valandoms, bet čia todėl, kad pati noriu. O likusias atostogas- nu gal tetulę aplankysim ir važiuosim pasibadziot vieną dieną. Nieko daugiau nebeveiksiu. Kuitimasis gėlyne nesiskaito, nes čia man malonumas
Tik kad blyn, apsiskaičiavau su atostogomis-maniau dar turiu, o iš tikro beturiu tik 3 dienas na teks kitas 3 paimt nemokamas. Tikiuosi, duos
Kruizas gal ir faina- bet net jei ir turėčiau už ką - bijau supimo.
O kada tau atostogos ?
ai, dar intike radau rusišką bajerį (lietuviškai neskambėtų ). Susiraukęs katinas paveiksliuky ir klausimas "kak vy provely leto ? " "vzgliadom"
Man atostogos kada noriu Negaliu tik gruodzio men imt- kaledinis biziakas
Geras apie katina ;)
Kruize nesupa tikrai labai fainos atostogos buna ;)
Geras apie katina ;)
Kruize nesupa tikrai labai fainos atostogos buna ;)
tai nieko baisaus kad per Kalėdas negalima. Visu kitu laiku užtat galima . O aš dar turiu prie visų derintis, bent prie 4 asmenų
Šiaip jaučiu, kad pradedu išsisemt šitam darbe. Nu įdomu, bet nėr iš žemesnio rango kolegų nei geranoriškumo, nei pagalbos. O ir nervai ištisiniai-nestandartiniai baldai-nestandartinės ir situacijos... plius darbas tiesiogiai su žmonėmis, o tai reiškia jų užgaidom, keistenybėm, bjaurumu ar gerumu, nu ir pilnatim
Turiu truputį levako. Bet jaučiuos tokia "panešiota"...o reik padaryt iki ketvirtadienio...
Šiaip jaučiu, kad pradedu išsisemt šitam darbe. Nu įdomu, bet nėr iš žemesnio rango kolegų nei geranoriškumo, nei pagalbos. O ir nervai ištisiniai-nestandartiniai baldai-nestandartinės ir situacijos... plius darbas tiesiogiai su žmonėmis, o tai reiškia jų užgaidom, keistenybėm, bjaurumu ar gerumu, nu ir pilnatim
Turiu truputį levako. Bet jaučiuos tokia "panešiota"...o reik padaryt iki ketvirtadienio...
QUOTE(lututė @ 2023 08 01, 17:38)
. Susiraukęs katinas paveiksliuky ir klausimas "kak vy provely leto ? " "vzgliadom"
rytas labas
nu burbanti-atėjo, pažvengė ir išėjo DaFai pasakoji ką nors
esu susimąstyme. Draugelkos gimsė gruodžio 16d, buvau sumąsčius nupirkt bilietą (nu ir sau tuo pačiu) į Štrauso koncertą gruodžio 14d, bet pigesni bilietai jau išpirkti, likę nuo 50 eur... Nu man brangoka kažkaip... Jaučiu, kol svarstysiu, tai ir tų neliks...
Labukas
Jooo, kai perki dovanai kokius koncertu bilietus, tai nei 1 dovanot, o du jau per brangu
As tsii noriu i viena rengini draugam padovanot.. yra pigiu bilietu, bet sedesi kazkur palubese.. yra biski brangesniu, bet tada 4 zmonem virs 400£ gaunas- vel tiek gaila
Jooo, kai perki dovanai kokius koncertu bilietus, tai nei 1 dovanot, o du jau per brangu
As tsii noriu i viena rengini draugam padovanot.. yra pigiu bilietu, bet sedesi kazkur palubese.. yra biski brangesniu, bet tada 4 zmonem virs 400£ gaunas- vel tiek gaila
400£ daug.Labai daug. Nu bet kita vertus, dabar visi bilietai brangūs...
Jetau, kaip nesidirba.Šiandien baisiai sunkiai kėliaus.Kažkur sapno vidury žadintuvas suskambėjo...tai atėjau darban miegodama gal kad lyja...
Jetau, kaip nesidirba.Šiandien baisiai sunkiai kėliaus.Kažkur sapno vidury žadintuvas suskambėjo...tai atėjau darban miegodama gal kad lyja...