Nuoga nesedziu, tai neprilimpu ;)
Nu kaip ne pagal grozi renkies gali but patogiausia sofa, bet jei ji bus baisi , kad ir koks geras butu gobelenas, vis tiek nepirksi
As tu aksominiu visai norejau, bet visos labai nepatogios pasirode..
Na, gal dalinai ne pagal savo grozio supratima, nes nemėgstu tu trivieciu, dvivieciu sofu, todel perku L shape. Bet odinės man nepatinka
Mb labai norejo tos L, nu bet niekaip mums.. jau net ir uzsisake buvom, namie vel persimatavom, nu jokio praejimo.. ir vel teko pirkt 3 ir 2.. mums tas L labai uzgriozdina kambari.. kambarys 24kv.. 4x6.. durys i koridoriu, durys i virtuve, durys i gardena.. langas, radiatorius.. viena siena tik kur tilptu patogiai L sofa, bet ten telikas.. o jo lygiai taip pat nera kur kityr pernest
atlipinėt nereikia reik nesėst nuoga rūra, ir viskas bus gerai o šiaip tai vasarai visada turiu pleduką pametus ant sofkutės, kad pasidėt po sėdimąja
Nu tas garsas mane amzinai užmuša
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 25, 13:34)
Nu tas garsas mane amzinai užmuša
nuuu...pagal sugedimo lygį, pagal sugedimo lygį
o aš vėl tris nukainotas rožes parsivilkau
QUOTE(lututė @ 2023 07 25, 14:29)
nuuu...pagal sugedimo lygį, pagal sugedimo lygį
O aaaaaš 2 begonijas po du rublius ir 4 mažaugius jurginus. Irgi po du rublius ...ai, ir dar nuzydejusias tris lelijas, kaip tu mokei, lutute
Dabar einu lyginti vyrui marskinius tris - šlyksčiausias darbas.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 25, 16:54)
O aaaaaš 2 begonijas po du rublius ir 4 mažaugius jurginus. Irgi po du rublius ...ai, ir dar nuzydejusias tris lelijas, kaip tu mokei, lutute
nužydėjusios lelijos vazonike-gėris. Kitą sezoną turėsi visą puokštę daržely Aš dairaus, bet nematau kol kas tokių. Mielai prigriebčiau. Aną savaitę varguolę hortenziją už 2 eur gelbėjau iš Lidlo. Manau, kitąmet bus kad ir nedickas, bet gražus krūmelis.
Oi, mergos. Žinokit, puskė pasakojo, kaip kurmius išvyt. Perki vidurių lašų, supili visą buteliuką į pusę kibiro vandens ir laistai žemę iš laistytuvo, kur tie bjaurybės tūsinasi. Galima ir atkasus urvą tiesiai įpilt. sakė, jau trys mėnesiai nei kojos nėr. Nusipirkau 2 buteliukus, žėsim, kas gausis
Įmesiu į grupę, kaip atrodo lelijos iš vazoniko (šitos buvo nenužydėję, pernai bendradarbės dovanojo)
Aš nieko nelyginu ir niekam Kaifas. Jei kokią maikę reik pasitvarkyt išsitraukus iš spintos-tai tuom kartu ir pasitvarkau.
Pas mane sofos jokiu garsu neleidzia
Jau po darbu ;) reiktu plaukus nusidazyt.. Siaip savaitgaliui palikciau, bet gali ateit sveikint su gimtadieniu.. tai nebus kada
Dar bijau, kad ta gimke svesiu ir kita savaitgali
Lyginimo irgi kraunas kalniukas, brt dar pakankamai rubu turiu, prasisuku be situ
Jau po darbu ;) reiktu plaukus nusidazyt.. Siaip savaitgaliui palikciau, bet gali ateit sveikint su gimtadieniu.. tai nebus kada
Lyginimo irgi kraunas kalniukas, brt dar pakankamai rubu turiu, prasisuku be situ
QUOTE(giega @ 2023 07 25, 17:37)
Pas mane sofos jokiu garsu neleidzia
tai gerai. Ne gyvenimas, o šventė
Imeciau I grupę, kaip mano tamsaus kraujo leliju medziai atrodo
Giega, mane irgi apgavo, kaip mergą su trim vaikais
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 25, 18:31)
Imeciau I grupę, kaip mano tamsaus kraujo leliju medziai atrodo
aš tai galvoju, kad gal žemė netinka...o gal ir apgavo. Einu mestelsiu kaimynkos leliją. Tikrai dicka, bet manau, kad ne medis dėl prastos žemės pas ją.
ryt dar varysiu "šiukšlių" pasirinkt. Šiandien jau į rankas netilpo Dar gal noriu poros rožių ir kinrožės mėlynos