Pas mus jau bizekas darbe - vasara kaip ne kaip, tai laiko lialiakinti visai nėra
tai tu su klientais lialiakini
As labiau mėgstu suaugusius kulturingus lankytojus, nei tėvelius su laukiniais vaikais Senstu
tai laukiniai vaikai-šiandienos produktas Praktiškai neauklėjami. "Fainiausia", kai kažkoks kinderis klykia arba išsidirbinėja, o gimdytojai net dėmesio nekreipia. Lyg svetimi turėtų ir privalėtų gėrėtis ir pakęsti...
QUOTE(lututė @ 2021 07 26, 16:31)
tai laukiniai vaikai-šiandienos produktas Praktiškai neauklėjami. "Fainiausia", kai kažkoks kinderis klykia arba išsidirbinėja, o gimdytojai net dėmesio nekreipia. Lyg svetimi turėtų ir privalėtų gėrėtis ir pakęsti...
Va, va..pas mane siandien keli tokie buvo. Taip norejos uzsukti ausį ne tik vaikams
Oi, kazkaip sunkiai atidirbau, gal kad uzvakar naktis nebuvo gerai ismiegota. Naktinius klubus atidare, tai musu bebenciukai girti parsirado antra valandai. Ir kad eitu miegoti, tai ne - chi chi chi cha cha cha bernai pražvengė iki 5 ryto
Ryt pietums I Londoną vaziuosiu brum brum...vaikui pas stomotologa. Poryt paprašė vel padirbti viskas - paskutini karta, paskutini karta!!!!
As ir negaliu pakest svetimu klykianciu vaiku kai mususke issidirbineja- pakenciu
Is tikro net nezinau ar cia kokia auklejimo klaida, ar tie vaikai daugiau tos laisves pajute.. bet kad dabar visa karta tokia nebevaldoma..
Vsio, ilsiiosi plaukai nudazyti, namai sutvarkyti,3skalbimai dantistus aplankiau, idejo danti, bet vis tiek jam kazkas nepatinja.. sako pavaiksciot 3men, jei nelys i tarpdancius, tai taip ir paliks..
Pardes aplekiau, zole nupjoviau, balandeliai verda
Va gerai dar butu i gyna nueit.. nezinau ar prisiversii
Is tikro net nezinau ar cia kokia auklejimo klaida, ar tie vaikai daugiau tos laisves pajute.. bet kad dabar visa karta tokia nebevaldoma..
Vsio, ilsiiosi plaukai nudazyti, namai sutvarkyti,3skalbimai dantistus aplankiau, idejo danti, bet vis tiek jam kazkas nepatinja.. sako pavaiksciot 3men, jei nelys i tarpdancius, tai taip ir paliks..
Pardes aplekiau, zole nupjoviau, balandeliai verda
Va gerai dar butu i gyna nueit.. nezinau ar prisiversii
Oho...tikra barbė devindarbė
Pirmad man laisva, tai galiu ramiai pamazu viska pasidaryt Paskui po darbu tingis kur varyt, o savaitgaliais gi istisi baliai pas mus
Va ir dabar suku galva, ka est reiks gaming gimkei.. saslykai tai ir taip suprantama, bet gal kokios paelijos noret.. Dar mb zuvi zadejo isrukint, kazi kas gausis
Va ir dabar suku galva, ka est reiks gaming gimkei.. saslykai tai ir taip suprantama, bet gal kokios paelijos noret.. Dar mb zuvi zadejo isrukint, kazi kas gausis
O tai tas ala mexicano balius jau buvo?
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 26, 17:31)
O tai tas ala mexicano balius jau buvo?
Ne, per mano turetu but bet kad nieko idomaus is maisto nesugalvoju.. tik chilli stiuba ir fajitas.. bet ir tu fajitu nei is kart susukt, nei paskui duot vyniot.. drauge sako- virk paela, senai valgem tai va gal ja.. nu ir tradiciskai vyrams-saslykai, avies kepsniukai..
Papildyta:
Dar ta pinata noriu nupirkt, saldainiu jau pripirkau bet tos pinatos nebuvo nei vienoj pardej, kur as buvau Zinau kur tikrai buna, ryt poryt nupirksiu
jetus...o aš prikapojau šoninės su agurku ir laiminga...lietuviškas-internacionalinis patiekalas
As ka tik šaltibarsčių prisiurbiau su bulviu koše. Guliu keturkampa