Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Čia žioveiniai.Labai faini, pernai sėjau.Bet sėjau dėžutėn, paskui išsodinau.Kas tos hostos? bigsmile.gif
Pas mane nei kojyčių nei rankyčių.Kaime viaus camzdžius išlupo,visą santechniką nafig.Radiatorius sutrūkusius...o kol sutąsėm -nafig...špižiniai, sunkūs.Tai dar grūzą kuopėm...nusųkalėm su systra tik taip... tongue.gif Varėm ežeran maudytis, nes nuo prakaito net galvos šlapios buvo...daba sėdim su kokteiliukais... ax.gif
Atsakyti
Žinot, žinot tas hostas smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
ai, teisingai.Žilė.
Šiandien buvom visokių kranų, ir kt.š...pirkt.Po vakar tąsymosi skauda sąnarius... Įkalėm vyno ir gult...ryt vėl santechnikai atvaro... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 07 18, 19:08)
ai, teisingai.Žilė.
Šiandien buvom visokių kranų, ir kt.š...pirkt.Po vakar tąsymosi skauda sąnarius... Įkalėm vyno ir gult...ryt vėl santechnikai atvaro... rolleyes.gif

O tai cia tik sildymas ar gal ir vandeni is krano turesit?

As po gymo, pamirksiu dzakuzy ;) mb anksti miegot ris, as nenoriu smile.gif
Atsakyti
Man I darba tik rugpjuti biggrin.gif . Neinu, nes sergu, o gydytojas skambins tik pirmadieni, antibiotikus turi israsyri. Jei nenumirsi7 per ta savaite laukimo biggrin.gif . Ir tada reikalausiu, kad dar savaite duotu nedarbingumo lapeli kol gersiu antibus. Jei jau jie padare tokia sistema, kad jiems ****** tu gyvas ar ne, tai as nesiruosiu sirgdama eiti I darba.
Ot sveikatos apsauga Anglijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 07 18, 23:40)
O tai cia tik sildymas ar gal ir vandeni is krano turesit?

As po gymo, pamirksiu dzakuzy ;) mb anksti miegot ris, as nenoriu smile.gif

ne, šildymo nebus.Neturim tiek kapeikos.Ir ta pati už tėvo žemę. Keičiam vamzdyną, vanduo iš krano buvo vūsada, kol nesulūžo.Kanalizaciją taip pat tvarkom, nes jau eilę metų sugedus, tai lakztom aęba su kibiriukais, arba lauko tūlikan, kuris irgi baigia griūt. O tie zarazos taip ir nepasirodė šiandien -jaučiu priziėmę bbž kiek objektų -vienur pakrapšto, kitur ir papūsk tu jiem... rolleyes.gif
dar dujinę nusipirkom, reik purkštukus pakeist -žinau kaip, nelabai įsivaizduoju su kuo -nagai nelenda blink.gif
Atsakyti
Oi negaliu, negaliu...nu negaliu neparasyti biggrin.gif Garsiai niekam negaliu pasakyti, o jei laikysiu savyje - isdurnesiu jeibogu biggrin.gif
Atsimenat, pasakojqu apie tą menedžerio statytinę, kurią man priverstinai prie manęs pastatė prie parodos organizavimo?
Vakar rasau jai, kad mol parasyk Agenda oficialiam susitikimui su ukvede, nes reikia to, to, to ir ano gauti. Ta - aš nemokuuuuuuuuu, nežinauuuuuuuu, nedaryyyyyysiu. Sakau, ko čia myži į batą, nedadaryta, pilna Google Agenda templates, kalės pape tu...
biggrin.gif biggrin.gif Aisku taip nerasiau, nors norejosi, parasiau graziai, bet ji mane jau trumpina. Menedzeriui isreziau tiesiai I akis ka apie ja galvoju. Liko nepatenkintas. O man px.
Atsakyti
nu bet blyn...nafig reikalingos visokios "prisegtukės"...čia gal mol apsimokys, paskui pati organizuos ? bigsmile.gif
ruošiuos tūsan. Apstvarkau nagus, bo iš kaimo baisūs ir varausi švęst kaimo sodybon ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 07 21, 14:31)
nu bet blyn...nafig reikalingos visokios "prisegtukės"...čia gal mol apsimokys, paskui pati organizuos ?  bigsmile.gif
ruošiuos tūsan. Apstvarkau nagus, bo iš kaimo baisūs ir varausi švęst kaimo sodybon  ax.gif

Tai gal. Ai, man px, as suorganizuoju, o jau kitais metais tegul patys. Ne mano nervams mielačnykai.

Smagaus tūso 4u.gif

Linksmai nusijuokiau biggrin.gif

https://www.facebook...2...yWDuG2&fs=e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2023 - 14:32
Labukas

Ka veikiat?
As jau ir nsmus sutvarkiau ir zole nupjoviau- spejau kol nelyja;) oras nekoks, tai eisim i kina ;)
Atsakyti
ką čia veiksi...aš jau lovoj...vakar beveik 3 val gult nuėjau, nugulėjau petį, labai skauda.Šiandien dar variau pas puskę, vežiau systrą.Prisiputo vakar kai kaušai visi ir tiek.
O kaime priklydo katinas ar katė be akies...ne kačių aš mylėtoja, bet gaila gyvūno.Matos, kad išmestas. Kai pasirodė prieš 2 dienas - bandžiau išvyt. Bet matyt buvo labai alkanas, kad vistiek parėjo gailiai kniaukdamas.Tai sesė pašėrė-dabar ateina ir ateina.Reiktų gyvūnų prieglaudon vežt -bet kaip ? Narvo tai neturiu...ir kaip pagaut ? Ryt išvarau Kaunan, o prieglaudos savaitgaliais nedirba... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Nelabai ir tos prieglaudos nori… mes seriam priklydusia kate ;) ateidavo kasdien, dabar buvo dinges pora sav.. vel atsirado, bet toks sukudes…

Na ka, kates dabar vercia kasdien namus tvarkyt smile.gif jau kai soka is dezes, tai puse virtuves kraiko smile.gif nors ir kilimas spec patiestas.. tai perdariau is narvo, nes turejom labai dideli, i myzdeze smile.gif

Einu rengtis, varysim pas dukra i ciuozykla ;) dar draugai prisijungs ;) po to kur nors pavalgyt smile.gif o vakarop ir mazoji atvaziuos ;) ryt i Lenkija isvaro ;)
Atsakyti