Čia žioveiniai.Labai faini, pernai sėjau.Bet sėjau dėžutėn, paskui išsodinau.Kas tos hostos?
Pas mane nei kojyčių nei rankyčių.Kaime viaus camzdžius išlupo,visą santechniką nafig.Radiatorius sutrūkusius...o kol sutąsėm -nafig...špižiniai, sunkūs.Tai dar grūzą kuopėm...nusųkalėm su systra tik taip... Varėm ežeran maudytis, nes nuo prakaito net galvos šlapios buvo...daba sėdim su kokteiliukais...
ai, teisingai.Žilė.
Šiandien buvom visokių kranų, ir kt.š...pirkt.Po vakar tąsymosi skauda sąnarius... Įkalėm vyno ir gult...ryt vėl santechnikai atvaro...
Šiandien buvom visokių kranų, ir kt.š...pirkt.Po vakar tąsymosi skauda sąnarius... Įkalėm vyno ir gult...ryt vėl santechnikai atvaro...
QUOTE(lututė @ 2023 07 18, 19:08)
ai, teisingai.Žilė.
O tai cia tik sildymas ar gal ir vandeni is krano turesit?
As po gymo, pamirksiu dzakuzy ;) mb anksti miegot ris, as nenoriu
Man I darba tik rugpjuti . Neinu, nes sergu, o gydytojas skambins tik pirmadieni, antibiotikus turi israsyri. Jei nenumirsi7 per ta savaite laukimo . Ir tada reikalausiu, kad dar savaite duotu nedarbingumo lapeli kol gersiu antibus. Jei jau jie padare tokia sistema, kad jiems ****** tu gyvas ar ne, tai as nesiruosiu sirgdama eiti I darba.
Ot sveikatos apsauga Anglijoje
Ot sveikatos apsauga Anglijoje
QUOTE(giega @ 2023 07 18, 23:40)
O tai cia tik sildymas ar gal ir vandeni is krano turesit?
ne, šildymo nebus.Neturim tiek kapeikos.Ir ta pati už tėvo žemę. Keičiam vamzdyną, vanduo iš krano buvo vūsada, kol nesulūžo.Kanalizaciją taip pat tvarkom, nes jau eilę metų sugedus, tai lakztom aęba su kibiriukais, arba lauko tūlikan, kuris irgi baigia griūt. O tie zarazos taip ir nepasirodė šiandien -jaučiu priziėmę bbž kiek objektų -vienur pakrapšto, kitur ir papūsk tu jiem...
dar dujinę nusipirkom, reik purkštukus pakeist -žinau kaip, nelabai įsivaizduoju su kuo -nagai nelenda
Oi negaliu, negaliu...nu negaliu neparasyti Garsiai niekam negaliu pasakyti, o jei laikysiu savyje - isdurnesiu jeibogu
Atsimenat, pasakojqu apie tą menedžerio statytinę, kurią man priverstinai prie manęs pastatė prie parodos organizavimo?
Vakar rasau jai, kad mol parasyk Agenda oficialiam susitikimui su ukvede, nes reikia to, to, to ir ano gauti. Ta - aš nemokuuuuuuuuu, nežinauuuuuuuu, nedaryyyyyysiu. Sakau, ko čia myži į batą, nedadaryta, pilna Google Agenda templates, kalės pape tu...
Aisku taip nerasiau, nors norejosi, parasiau graziai, bet ji mane jau trumpina. Menedzeriui isreziau tiesiai I akis ka apie ja galvoju. Liko nepatenkintas. O man px.
Atsimenat, pasakojqu apie tą menedžerio statytinę, kurią man priverstinai prie manęs pastatė prie parodos organizavimo?
Vakar rasau jai, kad mol parasyk Agenda oficialiam susitikimui su ukvede, nes reikia to, to, to ir ano gauti. Ta - aš nemokuuuuuuuuu, nežinauuuuuuuu, nedaryyyyyysiu. Sakau, ko čia myži į batą, nedadaryta, pilna Google Agenda templates, kalės pape tu...
Aisku taip nerasiau, nors norejosi, parasiau graziai, bet ji mane jau trumpina. Menedzeriui isreziau tiesiai I akis ka apie ja galvoju. Liko nepatenkintas. O man px.
nu bet blyn...nafig reikalingos visokios "prisegtukės"...čia gal mol apsimokys, paskui pati organizuos ?
ruošiuos tūsan. Apstvarkau nagus, bo iš kaimo baisūs ir varausi švęst kaimo sodybon
ruošiuos tūsan. Apstvarkau nagus, bo iš kaimo baisūs ir varausi švęst kaimo sodybon
QUOTE(lututė @ 2023 07 21, 14:31)
nu bet blyn...nafig reikalingos visokios "prisegtukės"...čia gal mol apsimokys, paskui pati organizuos ?
Tai gal. Ai, man px, as suorganizuoju, o jau kitais metais tegul patys. Ne mano nervams mielačnykai.
Smagaus tūso
Linksmai nusijuokiau
https://www.facebook...2...yWDuG2&fs=e
Labukas
Ka veikiat?
As jau ir nsmus sutvarkiau ir zole nupjoviau- spejau kol nelyja;) oras nekoks, tai eisim i kina ;)
Ka veikiat?
As jau ir nsmus sutvarkiau ir zole nupjoviau- spejau kol nelyja;) oras nekoks, tai eisim i kina ;)
ką čia veiksi...aš jau lovoj...vakar beveik 3 val gult nuėjau, nugulėjau petį, labai skauda.Šiandien dar variau pas puskę, vežiau systrą.Prisiputo vakar kai kaušai visi ir tiek.
O kaime priklydo katinas ar katė be akies...ne kačių aš mylėtoja, bet gaila gyvūno.Matos, kad išmestas. Kai pasirodė prieš 2 dienas - bandžiau išvyt. Bet matyt buvo labai alkanas, kad vistiek parėjo gailiai kniaukdamas.Tai sesė pašėrė-dabar ateina ir ateina.Reiktų gyvūnų prieglaudon vežt -bet kaip ? Narvo tai neturiu...ir kaip pagaut ? Ryt išvarau Kaunan, o prieglaudos savaitgaliais nedirba...
O kaime priklydo katinas ar katė be akies...ne kačių aš mylėtoja, bet gaila gyvūno.Matos, kad išmestas. Kai pasirodė prieš 2 dienas - bandžiau išvyt. Bet matyt buvo labai alkanas, kad vistiek parėjo gailiai kniaukdamas.Tai sesė pašėrė-dabar ateina ir ateina.Reiktų gyvūnų prieglaudon vežt -bet kaip ? Narvo tai neturiu...ir kaip pagaut ? Ryt išvarau Kaunan, o prieglaudos savaitgaliais nedirba...
Labukas
Nelabai ir tos prieglaudos nori mes seriam priklydusia kate ;) ateidavo kasdien, dabar buvo dinges pora sav.. vel atsirado, bet toks sukudes
Na ka, kates dabar vercia kasdien namus tvarkyt jau kai soka is dezes, tai puse virtuves kraiko nors ir kilimas spec patiestas.. tai perdariau is narvo, nes turejom labai dideli, i myzdeze
Einu rengtis, varysim pas dukra i ciuozykla ;) dar draugai prisijungs ;) po to kur nors pavalgyt o vakarop ir mazoji atvaziuos ;) ryt i Lenkija isvaro ;)
Nelabai ir tos prieglaudos nori mes seriam priklydusia kate ;) ateidavo kasdien, dabar buvo dinges pora sav.. vel atsirado, bet toks sukudes
Na ka, kates dabar vercia kasdien namus tvarkyt jau kai soka is dezes, tai puse virtuves kraiko nors ir kilimas spec patiestas.. tai perdariau is narvo, nes turejom labai dideli, i myzdeze
Einu rengtis, varysim pas dukra i ciuozykla ;) dar draugai prisijungs ;) po to kur nors pavalgyt o vakarop ir mazoji atvaziuos ;) ryt i Lenkija isvaro ;)