Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Matai, tu vaziuoji is malonumo, as- kad isvalyt namus smile.gif net ne savo namus smile.gif
Ant kedes nelabai net buvo kada sedet smile.gif kai pradejom traukt dezes, kai supuole visi smile.gif tik spek suktis smile.gif paskui tarpas aprimo, tada graziau pasideliojom ir vel tokiom bangom ;) ryskiai autobusas atvaziuodavo smile.gif mes stovejom kokioj 3 eilej ant pacio kampo, tai visi pro mus praeidavo smile.gif
Atsakyti
Ne rltiek is malonumo vaxiyoju...kurjau cia malonumas keltis 5 ryto biggrin.gif , kiek ismokau neskubeti gyvenime, nelėkti, nesiversti per gslvą, kaip visą gyvenimą rolleyes.gif Lėčiau gyvenu.
Atsakyti
neskubėt yra gerai biggrin.gif ramūs nervai tada rolleyes.gif
nu vieną pagrindinį gėlyną sutvarkiau...nebūt buvę daug ravėjimo, bet akmeninius takučius iškilojau, perdėjau, visokias žoles iš po jų išravėjau...tai kaip ir didžiausias darbas padarytas...liko dar šoniniai gėlynai ir takas, bet ten jau baika.Ai, dar darūą susitvarkiau, pomidorai buvo į lapus iššokę augt-perdaug trąšų matyt.
Ryt varau Kaunan, reik su drauge susitikt, poryt ryte varysiu pabudėt į priimamąjį...
o trečiadienį jei labai nelis, gal trauksim į Jūrų muziejų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 09, 15:59)
Ne rltiek is malonumo vaxiyoju...kurjau cia malonumas keltis 5 ryto  biggrin.gif , kiek ismokau neskubeti gyvenime, nelėkti, nesiversti per gslvą, kaip visą gyvenimą  rolleyes.gif Lėčiau gyvenu.

Cia ne apie skubejima smile.gif Kaip ir sakiau- mano tikslas isparduot vuska, ka atsiveziau, nesvarbu kokua kaina.. nes ko nepardaviau, ta ismeciau is vis uz dyka smile.gif ir jei buciau saukus padoresnes kainas, buciau daug daugiau visko atgal vezusis smile.gif

Beje tikrai nemazai daiktu is manes nupirko perpardavinetojai smile.gif net salia stovinti boba smile.gif is manes lekstes puidukus nupirko, paskui ziuriu- pas ja ant stalo surikiuoti smile.gif man tai px.. is manes nupirko, o pas ja ne, nes kaina uzsikelus buvo smile.gif

Ir viskas, daugiau nereikalingus daiktus iskart ir ismesiu smile.gif


Kaip gerai tie laisvi pirmadieniai smile.gif namus susitvarkyt, valgyt padaryt smile.gif nes vakar dar i kina nuejom, paskui dar pas drauge pavakarojom smile.gif
Atsakyti
Kam tikrai reikia, tas nupirks prekę ir taip. Kiekvienas daiktas turi savo pirkėją. Perpardavinetojams neparduodu nieko, kai tie suliakia, nes bandys parduoti dar brangiau. Del tokiu perekupsčikų kainos kyla carbootkėse. Bet be abejo, pas mane ir po 10 pyškių prekių yra, ir dykai atiduodu kai ka pirkejams, negailiu bet geru prekiu neparduodu po svara.
Atsakyti
O man px smile.gif ir yoac, kai praganiau brangius akinius.. keliaus 4 ryto.. ir del poros simtu svaru.. nu ne smile.gif tikrai neverta smile.gif dabar viska iskart mesiu smile.gif px man kad gal kam nors pravers tas daiktas..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 07 10, 11:43)
O man px smile.gif ir yoac, kai praganiau brangius akinius.. keliaus 4 ryto.. ir del poros simtu svaru.. nu ne smile.gif tikrai neverta smile.gif  dabar viska iskart mesiu smile.gif px man kad gal kam nors pravers tas daiktas..

:Nu žinai, kai prarandi brangius daiktus, tai aisku, kad gaunasi monkey business As ir buciau susinervavus tavo vietoje.
Atsakyti
Dar butu tai mano daiktai, vel kitaip ziureciau smile.gif cia gi uosviu pardavinejau..
bet vis tiek nusprendziau nebekaupt nereikalingu daiktu.. va tvarka darem, tokia spintele isnesiau prie konteinerio, per 1h dingo smile.gif

Atejo Sheino uzsakymas, einu matuotis smile.gif dar i miegama tokia tinkline uzuolaida, kad kate neissoktu ;)
Atsakyti
ką pirkai ? biggrin.gif Tai akiniai, kaip supratau, nebeatsirado? unsure.gif

aš tai parlėkiau Kaunan, susitikau su drauge, kur vėžiu serga, kavinaitėn nuėjom. Dabar dar reik sustyguot kelionę į Jūrų muziejų, kur pavalgyt pasivalkiojus.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 07 10, 17:51)
ką pirkai ?  biggrin.gif Tai akiniai, kaip supratau, nebeatsirado?  unsure.gif

aš tai parlėkiau Kaunan, susitikau su drauge, kur vėžiu serga, kavinaitėn nuėjom. Dabar dar reik sustyguot kelionę į Jūrų muziejų, kur pavalgyt pasivalkiojus.

Ai, visokiu bliuskyciu, sijona, maudimke.. I maudimke neilindau smile.gif pora bliusku ir nelabai.. del sijono dar galvoju smile.gif tai realiai tik pora bliusku pasilikau smile.gif

Vakar irgi buvom pas ta drauge, kur limfu vezi nustate. Jau dvi chemijos buvo, nupliko. Bet siaip jaucias gana normaliai.
Atsakyti
Tai kokia tu ten ta maudimke pasiemei? Per klubus tu gi ne daugiau 6 dydis.

As irgi nusipirkau suknelę. Radau panašią, kokią norėjau vasarai. Seip tai reikėję butu siutis, jei noreciau toč v toč, kaip isivaizdavau, bet kadangi nugriebiau 'kažką panašaus', tai ir apsiraminsiu jau šiai vasarai biggrin.gif

Sūnaus diplomo iteikimas penktadieni, va cia tai reiks pagalvoti kuo apsirengti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 liepos 2023 - 09:46
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 11, 08:34)
Tai kokia tu ten ta maudimke pasiemei? Per klubus tu gi ne daugiau 6 dydis.



Aciu uz komplimenta smile.gif) 6 dydis buvo kokiu 20 metu smile.gif ner didele ra sikna, bet 10-12 smile.gif o i maudimkes virsu neitilpau.. ten dar su oakietinimu, ko nesimate ant foto..

Mes kazkaip nesipuisem i apdovanojimus. Sijonas bliuska..
Atsakyti