kavos
penktadienis pagaliau. Jaučiuosi sunešiota, gerai, kad šiandien anksčiau baigiu. Dar po kirpyklos reik nuvaryt vokelį nupirkt-dovanosiu pinigų, nes nieko nesugalvojau...
Labukas
Nors mano darbas ir nesunkus ir patinkantis, bet savaitgaliu as vis tiek laukiu
O dovana cia kam? Uosvienei? Gi pirkai roziu kruma.. Nereik tiem seniam pinigu, pati ne milijoniere..
Vakar norejom i dzakuze isokt pasimaudyt, o matyt filtras uzsikiso, tai vanduo kaip pienas.. nerizikavau 🙂 ispylem, grizus reiks isplaut ir naujo pripilt.. o vanduo keistas buvo praeita pirmad 🙂 gerai, kad skaitliuku nera 🙂
Nors mano darbas ir nesunkus ir patinkantis, bet savaitgaliu as vis tiek laukiu
O dovana cia kam? Uosvienei? Gi pirkai roziu kruma.. Nereik tiem seniam pinigu, pati ne milijoniere..
Vakar norejom i dzakuze isokt pasimaudyt, o matyt filtras uzsikiso, tai vanduo kaip pienas.. nerizikavau 🙂 ispylem, grizus reiks isplaut ir naujo pripilt.. o vanduo keistas buvo praeita pirmad 🙂 gerai, kad skaitliuku nera 🙂
nea, draugelės gimtadienis, ryt nuo ankstyvo ryto varysim į ekskursiją, Čepkelių raistą, askui maudytis, gaudytis, grilint ir vakare važiuosiu namo, nes sekmadienį išleidžiam iš savo parapijos jauną fainą kunigiuką, tai bus išleistuvės-vėl balius
neturiu pinigų ir neturėsiu ir ma juos galas...man tik kad remontui virtuvės būtų-būtų tobula, bet čia misija neįmanoma-neturiu iš ko sutaupyt. Nieko nenupirkau, įdėsiu į vokelį ir bus OK. Milijono nedėsiu
Atvažiavo siuntinukas, reik varyt iki Bazės pasiimt
Dar reik šįvakar tortuką tom išleistuvėm sutept
neturiu pinigų ir neturėsiu ir ma juos galas...man tik kad remontui virtuvės būtų-būtų tobula, bet čia misija neįmanoma-neturiu iš ko sutaupyt. Nieko nenupirkau, įdėsiu į vokelį ir bus OK. Milijono nedėsiu
Atvažiavo siuntinukas, reik varyt iki Bazės pasiimt
Dar reik šįvakar tortuką tom išleistuvėm sutept
labas rytas, saulytės
kavos?
dar savaitytė ir atostogos aišku, reiks dabar art prieš ir po nu bet vistiek fainai
Mačiau giegos vyriškis kažkur tūsinos...buvot koncerte ?
kavos?
dar savaitytė ir atostogos aišku, reiks dabar art prieš ir po nu bet vistiek fainai
Mačiau giegos vyriškis kažkur tūsinos...buvot koncerte ?
Labukas
Jo, rasiau gi mesengeri kad varom i techno koncerta. Tai po tu vakaryksciu sokiu, plius jue ant akmenu, tai tik dabar akis pramerkuau 🙂 jeeeetus, kaip gerai, kad i darba nereik 🙂
Rubai visi dulkese 🙂 kaip batus atplaut reiks, net nezinau, nes skalbt ju nelabai noriu 🙂
Bet siaip patiko gal biski per brangu, nu bet kas dabar pigu..
Jo, rasiau gi mesengeri kad varom i techno koncerta. Tai po tu vakaryksciu sokiu, plius jue ant akmenu, tai tik dabar akis pramerkuau 🙂 jeeeetus, kaip gerai, kad i darba nereik 🙂
Rubai visi dulkese 🙂 kaip batus atplaut reiks, net nezinau, nes skalbt ju nelabai noriu 🙂
Bet siaip patiko gal biski per brangu, nu bet kas dabar pigu..
neužsifiksavo...galva visko pergrūsta
nu man ketvirtadienį nereiks, bet trečiadienį varau į Vilnių-kaip viską suspėt-neturiu suopročio
O tai kiek tas brangu, jei ne paslaptis ?
nu man ketvirtadienį nereiks, bet trečiadienį varau į Vilnių-kaip viską suspėt-neturiu suopročio
O tai kiek tas brangu, jei ne paslaptis ?
Po 70£ zmogui.. mano akim 50£ butu max ;)
Tvarkinejos po truputi;)
Tvarkinejos po truputi;)
As į Andrea Bocelli koncerta noreciau nueiti. Vis einu, einu ir nenueinu .
Reiks susiimti I rankas, tiek kad vasara visa labai bizeke, reiks kazka mastyti velam rudeniui.
Reiks susiimti I rankas, tiek kad vasara visa labai bizeke, reiks kazka mastyti velam rudeniui.
nu 70...Lt daug kur po tiek...
Andrea Bocceli-labai fainai. BUvau, tikrai eik.
Parodos daryme prapuolus, burbanti ?
QUOTE(lututė @ 2023 07 03, 13:58)
nu 70...Lt daug kur po tiek...
Ne tik parodos. Miesto dienos prasideda, reikia ten sudalyvauti. Zemes atveža kita menesi I sodą - reikia teritorija paruosti. Atostogos tik rugpjuti........
Palyginimui- i Mylenos Farmer koncerta mokejom po 50£ ;) bet ten koks show!!! Wow wow wow i Ramstainus kai ejom, irgi bilietai po 60euru buvo.. irgi koks show, 98 furos aparatura veza..o cia didzejai muzika miksuoja.. nei sokeju, nei kazkokiu scenu besikeicianciu.. tik kad ugnies pasaude, pora fejerverku.. nu taip, muzika tokia, kad kojos pacios kilnojas bet tikrai 70£ per daug..
Einu rengtis, reik vezt kate skiepyt. Paskui lidlas.. pamirsau vakar mesa istraukt is kameros, tai na nors svieziai nupirksiu
Einu rengtis, reik vezt kate skiepyt. Paskui lidlas.. pamirsau vakar mesa istraukt is kameros, tai na nors svieziai nupirksiu
As tai siandien apziurinejau patalpas parodai. Susinervinau....visai nepritqikyta patalpa parodoma.Bus problemu su kabinimais. Bet kaip nors issisuksim, sugalvosim reiks ijungti fantaziją