Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

oi, su kaulų auginimu-vargas, laiko kiek užima...galo nėr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 06 27, 15:53)
oi, su kaulų auginimu-vargas, laiko kiek užima...galo nėr  unsure.gif

Zinau, bet ko gero kitaip neprasisuksiu.. kazkada matavo, tai sake net pliniausia implanta sukant, gali neuztekt to kaulo.. nebent kai issitrauks saknis, gal kitaip atrodys..

Saules nera, bet kazkoks ryskus oras smile.gif reik prisimerkus but, arba akiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 06 27, 19:09)
Zinau, bet ko gero kitaip neprasisuksiu.. kazkada matavo, tai sake net pliniausia implanta sukant, gali neuztekt to kaulo.. nebent kai issitrauks saknis, gal kitaip atrodys..

Saules nera, bet kazkoks ryskus oras smile.gif reik prisimerkus but, arba akiniu smile.gif

mano bendradarbė su implantais vargsta...tai oi, kiek ten reikalų. Anksčiau taisyti dantys kažkaip sukniso sąkandį, reik viską mest, kažką kelt-žodž vaikštinėja jau kokius 3 mėn su tais implantais blink.gif o dar kur pabaiga...
parsitysiau lentynas. Bl, nu galėjo parašyt pakuotės išmatavimus ir svorį...nuvarau-o ten atitysa man su krovininiu vežimu blink.gif ...bl bl, kažkaip įkėlėm su pardavėja, o prie namų-kas gi man padės...atsidariau rūsį, išsitysiau pakuotę ir kažkokiu būdu nutysiau rūsin...dar kad pasiimt būtų patogu , bet nu kur ten...2 pakuotės po 31 kg, 120x60 kokių ir viena gal kokių 25...žo, pasportavau dra kartą šiandien tongue.gif
Atsakyti
Na implantai ir taip ne per diena isideda.. man vienoj pusej nuo danties istraukimo, iki kol uzdejo gatava danti geri 7 men praejo.. dabar kitoj pusej tvarkysiu.. o ten dar mokyklos laikais istrauktas dantis, del to ta mase ir sumazejus.. vaiksiociau ir toliau taip, bet reik traukt dar viena danti, tai jau labai didelus tarpas gausis.. irgi sukandimui kenkia..

Kazkada as taip uzsisakiau spintas is argos, galvojau kas cia yra, o kad i masina net netelpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 06 27, 21:22)

Kazkada as taip uzsisakiau spintas is argos, galvojau kas cia yra, o kad i masina net netelpa smile.gif

tai aš atlenkiau sėdynę ir sukišau...šiaip į bagažinę nei pro kur nebūtų lindę biggrin.gif
spintas spintas...aš proto bokštas kažkada skalbyklę nusipirkau, vonios durų nepasimatavus tongue.gif tai teko tas duris ardyt, kad įkišt... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aga, mums taip vos vis saldytuva inese smile.gif jau net rankeneles nusuko ir grynai milimetru inese ;) o saldytuvas tai tas amerikietiskas, dvieju duru smile.gif
O draugai baldus inesinejo per langa smile.gif kitaip niekaip smile.gif

Nusikaliau siandien gyme smile.gif atrodo hi ne pirma karta, o vos parsliauziau smile.gif
Atsakyti
nu dviejų durų tai šis tas...o baldus daug kam per langus tenka kelt-pvz stalviršis niekaip per duris netelpa-tai ką darysi daugiau rolleyes.gif
nu ką...visą naktį lijo (o tai gerai) bet aš kai mazgotė sėdžiu darbe, nes miegu... tongue.gif Tuoj varysiu pas klientą.
gyme vakar ryte labai neblogai su kamuoliukais pasimankštinom, šįryt pilvo presą jaučiu pro lašinį lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas

Siandien nemazai darbo.. ir dar ne savo raj.. kaip ir zinau sita, bet vis tiek primirsus..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 06 28, 15:53)
Labukas

Siandien nemazai darbo.. ir dar ne savo raj.. kaip ir zinau sita, bet vis tiek primirsus..

pas mane vėl neuladkės visokios...užkniso unsure.gif
reiks sustot pagrąžint batus į terminalą-niekad nedariau, kažin kaip pavyks. Nes nepatiko. Maniau iš audinio, o ten kažkoks pigus dermantinas-ant nuotraukos visai kitaip atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas. Kavosssss ? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Vakar labai pavargus buvau.. atrodo ir prisimeni adresus, bet vis tiek labai ziuret reikia.. o ir ratais pavazinejau smile.gif isivaizduoju kaip sunku visiskai nauju vaziuot, nes dabar navigacine biski nugrybauja, nebeparodo tikslaus namo..
siandien vos ne per puse maziau turiu smile.gif vakar 150, siandien tik 90 smile.gif ir savo raj, bet ir tai dejau dejau marsruta ir vis tiek nepatinka smile.gif
Atsakyti
ai, aš laukiu rytdienos...varysiu pas kirpėją ax.gif
Atsakyti