Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

na, tu teisi. Jei organizuoji parodą-renkiesi ir pagalbininkus rolleyes.gif
aš irgi susinervinus. Programos bazėj bbž ko pridėta su klaidom, o aišku, skiedros ant manęs krenta. Jau galvoju, ar pas dyreką nereik eit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 06 21, 12:25)
na, tu teisi. Jei organizuoji parodą-renkiesi ir pagalbininkus  rolleyes.gif
aš irgi susinervinus. Programos bazėj bbž ko pridėta su klaidom, o aišku, skiedros ant manęs krenta. Jau galvoju, ar pas dyreką nereik eit  blink.gif

Eik, eik. Kiek cia gali buti atpirkimo ožys. Tegul kitiems šiknos paspirga
Atsakyti
nežinau...gal pirma pas gamybos vadovą...žėsim rolleyes.gif
Atsakyti
Reik uz save pastovet ;) va kaip Burbanti smile.gif

As jau po darbu, saltibarsciu greit uzmakalavau, varau dabar iki tos costco.
Atsakyti
o aš tingiu dirbt. Eisiu vakare gyman, bet tarpe reik pabaigt virtuvę liuobt. Nekažkas ten liko, per valandą pabaigsiu ax.gif
Atsakyti
Eisim ir mes i gyma ;)
Viena trenere iseis liepos vidury.. Ketv eidavau i jos klase.. Kazin kas vietoj jos bus..
Atsakyti
aš jau paršliaužiau...o tvanku, o karšta blink.gif
visgi pirma reik lentynas į rūsį nusipirkt, kad sandėliuke vietos aįsirastų ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
labas rytas biggrin.gif
po gymo. labai gera trevkė buvo, su juostom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 06 22, 07:24)
vartotojo įkelta nuotrauka
labas rytas  biggrin.gif
po gymo. labai gera trevkė  buvo, su juostom  rolleyes.gif

Kur ant koju dedas, buvau tokioj pirmad:)

Labukas

Varau darban.. vakar tikrai anksciau susisuko iskrovimas. Tikiuos ir siandien taip pat, nes laikinis toks ant ribos smile.gif reik laiku man isvaziuot, kad soeciau ji padaryt ;)
Siandien mb gimke, tikiuos nieks neateis siandien sveikint smile.gif nes nieko pavaisint neturiu smile.gif
Atsakyti
ne, ant kojų dedasi gumos (bent jau pas mus) kur sujungtos. O šitos ilgos ir minkštos kaip kaspinai. Tai ir rankom, ir kojom teko rolleyes.gif
man šiandien jau kaip penktadienis... kažkaip dienos susimaišė tongue.gif
Atsakyti
As jau po darbo spejau ir pas kosmetologe uzlekt 🙂
Namie zole nupjoviau, pajungiau laistyt.. gal i dzakuze isokt atsigaivint.. bet ten 35, nelabai ir vesu 🙂
Galvojau biski daiktus parinkt isvykai, bet kad viskas giliausiai yzkusta.. tai mb istrauks.. Ciuzinius reiktu pripust, paziuret ar nekiauri smile.gif
Atsakyti
kur varot ? biggrin.gif
šiandien buvo miegamžjo liuobūmas.Generalkė nepilna, nes knygų nezutvarkiau, bet visa spinta ir komoda ištvarkyta.Maišas rūbų lauk rolleyes.gif
Atsakyti