biškį pavydžiu to lauke pabuvimo...vasarą taip nesinori būdoj sėdėt-noriu į lauką, savo rožes aptupinėt
nu bet eisiu vakare sportuot, reik visus suėstus tortus aptirpint ir išgertą vyną
Labukas
Lyja.. ir gana stipriai.. o kaip tycia daug darbo turiu.
Lutute, o balkone nesedi?
Nors lt gyvenant mes soda turejom, i Kauna tik issiskalbt rubu grizdavom nu ir kai oras subjurdavo bet jei mieste reikdavo but, tai balkone skaitydavau, kava gerdavau
Nors lt gyvenant mes soda turejom, i Kauna tik issiskalbt rubu grizdavom nu ir kai oras subjurdavo bet jei mieste reikdavo but, tai balkone skaitydavau, kava gerdavau
QUOTE(giega @ 2023 06 20, 10:22)
Labukas
pas mus šiandien bus giedra.
Nesėdžiu balkone, jis nesuremontuotas, skalbinių virvės. Be to, nelabai man patinka-aplink ratu namai, jokio privatumo. Kažkada labai seniai bandžiau degintis balkone, bet irgi nekažką.
Bet vasarą nelabai turiu ir kada - savaitgaliais kažkur varau, o darbo dienomis - nu vakar sporte buvau, šiandien planuoju apsitvarkyt sandėliuką arba virtuvę-nes šiaip nėr kada, o pamaniau, kad po vieną kažkaip ir atsitvarkysiu. Vakar tūliką generaliniai atšveičiau tarpe iki trevkės ...ryt iki trevkės vonią liuobsiu - sienas greituoju būdu nuvalyt, išsimėtyt pasenusius buteliukus. Taip kažkaip ir susitvarkysiu. Dar reik užsisakyt lentynas į rūsį- išnešiu visokias lauko kėdes, stalą, mažai naudojamus daiktus - vietos atsilaisvins
Lietus baiges ir iskart dusniakas
Bebenoreciau gyvent bute.. nebent terasa didele Nors ir pas mus to privatumo nera- namas palei nama, bet vis tiek
Bebenoreciau gyvent bute.. nebent terasa didele Nors ir pas mus to privatumo nera- namas palei nama, bet vis tiek
QUOTE(giega @ 2023 06 20, 12:18)
Lietus baiges ir iskart dusniakas
nu yr plotelis žemės nagam sukišt-gerai
pasikept kažką, galų gale lauke pasėdėt. Aišku, kad name geriau. tik jūsiškis sakykim prie komunikacijų pajungtas. O jei kur privačiau - tai bėda su kūrenimu, LT-dar sniegiuką atsikast
Bet senatvėje geriau už butą nieko nėra. Aplink namą eini eini ir galo tam ėjimui nėra, mokesciai bbž kokie. O bute - susimoki uz viska ir galvos sukt nereikia.
nežinau...kaip pripranti-taip ir gerai. Aš gal norėčiau namo-bet tai ne mano nosiai, o ir perdaug veiklų. Turint namą-reik būt daugiau mažiau namisėdai Ne apie angliško tipo namą kalbu
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 20, 12:11)
Bet senatvėje geriau už butą nieko nėra. Aplink namą eini eini ir galo tam ėjimui nėra, mokesciai bbž kokie. O bute - susimoki uz viska ir galvos sukt nereikia.
Bet va ir butent- eini eini aplink nsma, o bute ir uzsisedetum.. Cia senatvej, kai tingis kur judet, bet visai reiktu ;)
Man va tokio anglisko kiemo per akis ;)
Jau po darbu einu ziuret kada mano klases ;)
blyn, kažin, ar užmigsiu.BEVEIK sutvarkiau generaliai virtuvę.Liko tik išliuobt ir išvalyt šaldytuvą ir kur sukišt kelis daiktus.Ir kažkur sudėt dėžes su visokiais š...iš po stalo...Ryt iki gymo spėsiu vakare.Bet nusivariau kai šuo.
Varau dušan ir gult...dar gal kokį puslapį paskaitysiu.Nesugalvoju, kuo ryt rengtis, bus karšta...
Varau dušan ir gult...dar gal kokį puslapį paskaitysiu.Nesugalvoju, kuo ryt rengtis, bus karšta...
Labukas
Taip pamazu pamazu ir susitvarkysi viska ;)
Darbo nedaug, gal i Costco po darbo varyt.. planavau ryt, bet ryt einu pas kosmetologe, nezinau kiek uztruksiu, o ir mb darbe biski atsves gimke 🙂 o penktadieniui nenoriu visko palikt.. penktadieni jau krausim daiktus, kad dar spet nupirkt jei ko pritruks 🙂
Burbanti, o jus siemet nevarot niekur su palapinem?
Taip pamazu pamazu ir susitvarkysi viska ;)
Darbo nedaug, gal i Costco po darbo varyt.. planavau ryt, bet ryt einu pas kosmetologe, nezinau kiek uztruksiu, o ir mb darbe biski atsves gimke 🙂 o penktadieniui nenoriu visko palikt.. penktadieni jau krausim daiktus, kad dar spet nupirkt jei ko pritruks 🙂
Burbanti, o jus siemet nevarot niekur su palapinem?
jo, taip ir planuoju. Nes savaitgalių ir atostogų nenoriu aukoti buto liuobimui. Vakar aišku pavargau kai šuva-ir šiaip sunku užmigt, o dar visoki bepročiai su mocais davės plentu, greitosios kelis kartus pražviegė, galiausiai kaimynka ant galvos pradėjo trypt nu minimum iki 2 nakties...tai darbe kai medūza...
Sugalvojau chroatams padaryti bqlandėlių . Padažą padarysiu aštresnį ir bus gerai
Siandien jau nervonuosi. Mėšiu nacher vieną 'padėjėją', mededžeris ją pristate prie manes ...musiet meilužiai Nieko daryti nenori, o nori, kad jos vardas butu parodos organizational sarase. Ryt pyzdy išrašysiu valdžiai. Sakysiu - arba pasakai jai, kad rodytu iniciatyvą, pasuktų biškį makufelį, arba pats jai ir pasakai, kad ji yra out of business. Ir dar pasakysiy, kad kita karta gales uzmirsti apie mane, jei as pati negalesiu pasirinkti zmoniu, kurie žinau tikrai nori ir gali padeti organizavime.
Pikta šiandien esu
Siandien jau nervonuosi. Mėšiu nacher vieną 'padėjėją', mededžeris ją pristate prie manes ...musiet meilužiai Nieko daryti nenori, o nori, kad jos vardas butu parodos organizational sarase. Ryt pyzdy išrašysiu valdžiai. Sakysiu - arba pasakai jai, kad rodytu iniciatyvą, pasuktų biškį makufelį, arba pats jai ir pasakai, kad ji yra out of business. Ir dar pasakysiy, kad kita karta gales uzmirsti apie mane, jei as pati negalesiu pasirinkti zmoniu, kurie žinau tikrai nori ir gali padeti organizavime.
Pikta šiandien esu